Letisztult klippel jelentkezett Selena Gomez – íme, a Kill Em With Kindness.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Selena Gomez – Kill Em With Kindness
2016. június 06. 19:32
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
A szám nagyon nem tetszik (még elviselhető)
De szerintem a videoklip nagyon nem lett jó.
De szerintem a videoklip nagyon nem lett jó.
2016. június 06. 19:33
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
igazából nem is lenne rossz, ha nem lenne ennyire feljavítva a hangja.
a klippnek nincs sok értelme, de jobban tetszik mint az eddigiek. a dal pedig nagyot fog szólni, az biztos. nem bírom Selenat, de ez nagyon jó dal.
a klippnek nincs sok értelme, de jobban tetszik mint az eddigiek. a dal pedig nagyot fog szólni, az biztos. nem bírom Selenat, de ez nagyon jó dal.
2016. június 06. 19:39
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nekem nagyon tetszik, a hangja az szokás szerint nem igazán hasonlít az igazira.. a videoklip meg, hát jobb mint a többi
Szerintem ettől függetlenül nagy sláger lesz :3
2016. június 06. 19:49
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Nagyon jóóó klip lett, meglepődtem h ennyire egyszerű de mégis milyen jol összerakta az egészet nagyon tetszik, a dal viszont nekem nem annyira fülbemászós.
2016. június 06. 19:54
Ez az utolsó kislemez? Nem erőlteti meg magát.
A dal jó, a klip nem nagy szám.
A dal jó, a klip nem nagy szám.
2016. június 06. 20:06
Nagyszerű. A hangja újból fel lett javítva, hogy azt higgyék, hogy neki ANNYIRA gyönyörű hangja van és elvagyunk ájulva tőle... MÁR MEGINT.
A klip nem annyira nagy szám, de ez igaz az összes többire, nem csak erre.
Látszik, hogy Gomezka kisasszony egyáltalán nem erőlteti meg magát, mert biztos tudja, hogy a világ összes kis tinije odavan érte. De mindegy, ő se lesz örökké fiatal, és hamarosan ő is feledésbe merül a kornyikáló, nyálas hangjával és az 50kg sminkes arcával együtt.
A klip nem annyira nagy szám, de ez igaz az összes többire, nem csak erre.
Látszik, hogy Gomezka kisasszony egyáltalán nem erőlteti meg magát, mert biztos tudja, hogy a világ összes kis tinije odavan érte. De mindegy, ő se lesz örökké fiatal, és hamarosan ő is feledésbe merül a kornyikáló, nyálas hangjával és az 50kg sminkes arcával együtt.
1 felhasználónak tetszik:
Taissa.
2016. június 06. 20:14
|
|
Sz0ndiHaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.13. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 256280 offline
|
A dal nem rossz. Lehet javítgattak a hangján, de akkoris nagyon egyedi, megfogó hangszíne van, én imádom. A klipbe pedig tényleg gyönyörű.
2016. június 06. 20:15
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Ömm..hogy is mondjam, eléggé laposra sikeredett a klip, mit ne mondjak...viszont a dal nagyon tetszik, csak az a kár, hogy - mint már említették előttem - Selena hangja rendesen fel van javítva...
2016. június 06. 20:51
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Hát én nem vártam tőle mást!Ismét egy semmitmondó dal és klipp lett.A hangja valami borzalmas,annyira lehet hallani hogy feljavított.Hát sajnos itt tart a mai zeneipar!Csak gratulálni tudok!'
2016. június 06. 21:26
Selena egyszerűen gyönyörű a klippben. A dalt eddig is szerettem és a videó is nagyon tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.