6 év után szakított Demi Lovato és Wilmer Valderrama!
2016. június 04. 15:28
Nagyon sajnálom,mert gyönyörű pár voltak együtt :/
De annak viszont örülök hogy közös megegyezés alapján békében váltak el egymástól és megmaradtak barátként..Kevés az ilyen..
De annak viszont örülök hogy közös megegyezés alapján békében váltak el egymástól és megmaradtak barátként..Kevés az ilyen..
2016. június 04. 15:29
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nagyon sajnálom őket, szép pár voltak :c
2016. június 04. 15:38
nagyon meglepodtem es sajnalom.
jok voltak egyutt, de ha igy dontottek...........:///
2016. június 04. 15:54
Konkrétan nem tudom feldolgozni a dolgot. Reggel amint elolvastam a bejegyzését, egyből eltűnt az álmosság a szemeimből... Ők voltak azok akikről azt hittem, hogy együtt fognak megöregedni, már az esküvőt vártam, erre bumm, a semmiből egyszer csak közlik, hogy ennyi volt. Mennyi mindent megéltek együtt... Számomra hihetetlen.
A kapcsolatukat/szakításukat pedig ne emlegessük már egy lapon egy Gigi/Zayn, Taylor/Calvin médiacirkusszal... Ég és föld a kettő.
A kapcsolatukat/szakításukat pedig ne emlegessük már egy lapon egy Gigi/Zayn, Taylor/Calvin médiacirkusszal... Ég és föld a kettő.
2016. június 04. 16:28
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Mi van ezen a héten??? Komolyan.... Calvin Haris és Taylor Swift , Gigi Hadid és Zayn Malik most meg Demi Lovato és Wilmer Valderrama még mi jön még Angelina Jolie és Brad Pitt???
Ez a szakítások hete vagy mi??
Ez a szakítások hete vagy mi??
2016. június 04. 16:40
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Mivan most mindenkivel?
Hát sajnálom meg minden, de semmi sem tart örökké...
Hát sajnálom meg minden, de semmi sem tart örökké...
2016. június 04. 18:27
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Mi van ezen a héten minden szerelmessel? Melegfront van, vagy mi? Annyira összeillettek, minden klappolt kettejük között. Vagy ez csak a külcsíny volt?
Képtelen vagyok felfogni. Én már az esküvőt vártam...
Képtelen vagyok felfogni. Én már az esküvőt vártam...
2016. június 04. 18:33
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
EZ most hullám, vagy mi? Mindenki szakít... Sajnálom, bár nem kedvnceim, de azért biztos oka van. Ők tudják, mi a jó nekik.
2016. június 04. 18:51
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Én még mindig képtelen vagyok elhinni, lehetetlennek tűnik.. :/ remélem, hogy csak egy rossz vicc.. nem tudom mi folyik arra, de hogy mostanában mindenki szakít.. főleg ők én nem még mindig nem az utolsó reményem Blake és Ryan maradt..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: