A jelenleg Las Vegasban állomásozó énekesnő gőzerőkkel készül legújabb nagylemeze megjelenésére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ősszel dobja piacra legújabb stúdióalbumát Britney Spears
2016. június 03. 13:13
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 03. 13:25
Sajnálom nagyon, ugyanis eredetileg úgy volt, hogy legkésőbb május végén, június elején megjelenik a CD, majd olvastam egy külföldi oldalon május 25-én, hogy "It's coming later in 2016" de nem hittem volna, hogy a később az ősszel egyenlő. :/
2016. június 03. 13:38
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Én a legutolso albumát sem birtam végig hallgatni de kiváncsi vagyok hát ha majd most...
bizakodom benne mert am bírom Britney t
2016. június 03. 16:26
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ugyanezt mondta a Britney Jeanről is, az pedig elég nagy bukta lett. Attól tartok, ahelyett, hogy visszatérne a Blackout, Circus-vonalhoz, folytatja, ahol az előző albumánál abbahagyta.
2016. június 03. 17:59
Kíváncsian várom mit hoz össze ezúttal a "pop hercegnője"
2016. június 03. 18:16
Biztos jó lemez lesz! Britney általában mindig jó albumokat készített!
2016. június 04. 08:42
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Végre itt az ideje már.
Én nagyon kíváncsi vagyok.
Az eddigi albumai is nagyon jól sikerültek.
Britney jól csinálja mait csinál
Én nagyon kíváncsi vagyok.
Az eddigi albumai is nagyon jól sikerültek.
Britney jól csinálja mait csinál
2016. június 04. 14:50
Idézet (Hoxa18 @ 2016.06.04. 14:05)
Nem tudom... A botránya óta már nem a régi, se ő, se a dalai. Van amit egy idő után nem kellene erőltetni...
Csak azért mert irigy vagy rá, hogy neki a legmélyebb depresszióból is sikerült felállni ami nyilvánvalóan neked nem menne (ez jött le a kommentedből) még nem kéne a dalait is sarozni, amit nyilvánvalóan egyszer vagy egyszer sem hallgattál meg.
Én személy szerint Ariana Grande személyétől irtozok, de ha egyszer van egy vagy két dala ami jó akkor nem fogom a dalait is szidni csak mert az énekeslány nem egy cuki kislány,
2016. június 05. 05:05
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
AliceLiza | Tegnap, 14:50
Hoxa18 írta:
Nem tudom... A botránya óta már nem a régi, se ő, se a dalai. Van amit egy idő után nem kellene erőltetni...
Csak azért mert irigy vagy rá, hogy neki a legmélyebb depresszióból is sikerült felállni ami nyilvánvalóan neked nem menne (ez jött le a kommentedből) még nem kéne a dalait is sarozni, amit nyilvánvalóan egyszer vagy egyszer sem hallgattál meg.
Én személy szerint Ariana Grande személyétől irtozok, de ha egyszer van egy vagy két dala ami jó akkor nem fogom a dalait is szidni csak mert az énekeslány nem egy cuki kislány,
Hol voltál Te amikor én már Britneyt hallgattam? Szerintem anyukád még csak nem is tervezett...
Inkább azt mutasd meg Nekem te kis ........hogy hol szidtam én a kommentemben bárkit, vagy bármit??
Vannak gondok a szövegértelmezéssel azt látom.
Hoxa18 írta:
Hol voltál Te amikor én már Britneyt hallgattam? Szerintem anyukád még csak nem is tervezett...
Inkább azt mutasd meg Nekem te kis ........hogy hol szidtam én a kommentemben bárkit, vagy bármit??
Vannak gondok a szövegértelmezéssel azt látom.
2016. június 05. 19:44
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Kíváncsian várom...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: