Június – és ezzel a nyár – beköszöntével összeszedtük nektek az évszak legmenőbbnek ígérkező slágereit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek lesznek az idei nyár legnagyobb slágerei
2016. június 03. 12:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 03. 12:31
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Szerintem ezekből fogom összeállítani a nyári party CD-t. Jó számok. Ari, Meghan,5H.
2016. június 03. 12:43
Szerintem azért ez elég merész hogy ilyeneket ki mer jelenteni a cikk írója... Ennek a felét meg fogja unni a világ. Akik nem hatalmas rajongók de szívesen hallgatják a rádiót (pl én) azok kapásból a dalok 70%-át meg fogja unni kb úgy június 20ig. Agyon játszott zenék.
Mellesleg több sztár videoklipjét és CD-jét is várjuk. Lehet azok sokkal jobbak lesznek, mint az itt felsorolt, már-már megunt dalok.
Mellesleg több sztár videoklipjét és CD-jét is várjuk. Lehet azok sokkal jobbak lesznek, mint az itt felsorolt, már-már megunt dalok.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 03. 12:46
AliceLiza: Tökre igazad van.
És kétség kívül, a legeslegjobb Arii! <3 *-*
És kétség kívül, a legeslegjobb Arii! <3 *-*
2016. június 03. 13:40
Azért ez valóban egy bátor kijelentés volt, ahogy előttem is megjegyezték. Én speciel nem fogom ezeket a dalokat hallgatni, nem vagyok a lista 80%-ára kíváncsi (az már más tészta, hogy rádiót ellenben szívesen hallgatok - már ha hallgatok -), szerintem a második lejátszásra meg fogom unni ezeknek a számoknak a nagy részét, mint ahogy a többi ilyen stílusú alkotást.
2016. június 03. 13:44
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.06.03. 12:43)
Szerintem azért ez elég merész hogy ilyeneket ki mer jelenteni a cikk írója... Ennek a felét meg fogja unni a világ. Akik nem hatalmas rajongók de szívesen hallgatják a rádiót (pl én) azok kapásból a dalok 70%-át meg fogja unni kb úgy június 20ig. Agyon játszott zenék.
Ezt már akartam én is jelezni, hogy az ilyen típusú cikkekkel pusztán egy a gond: a zenei ízlés totál szubjektív.
Az ilyen "ezek lesznek a legnagyobb slágerek" javára 2-3 hónapig orrvérzésig fognak menni a rádióban, utána már mindenkinek a könyökén fog kijönni, ezért soha többet nem hallgatja meg. Én például Calvin Harris "Summer"-től már rosszul vagyok, egyik nyáron hárompercenként leadták a rádióban.
Meg amúgy is: nekem most pont A Video Killed The Radio Star a nagy kedvenc, pedig nem mai szám. Nos? Az miért nincs itt? Nekem az a legnagyobb sláger
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 03. 13:48
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Ari a legjobb
:*
2016. június 03. 13:57
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Na,jó.Ezek egyáltalán nem nevezhetőek nyári slágereknek.Az emberek szinte 80%-át nem is ismerik.Aki meg rendszeresen hallgat rádióállomásoK(!!!)at,az tudja,hogy ennek a háromnegyede nem fülbemászó és nem foglalkoztatja igazán a rádiókat.Én mondjuk számtalan más zenét lecserélnék és beraknám ezeket:The Chainsmokers-Don't let me down;Zara Larsson-Lush life;DNCE-Cake by the ocean;Rihanna-Kiss it better;Lukas Graham-7 years;twenty one pilots-Stressed out;Alan Walker-Faded;Sia-Cheap thrills;G-Eazy-Me,Myself and I;Pink-Just like fire,Years&Years-Desire;Dua Lipa-Be the one;Coldplay-Hymn for the weekend stb.+Meghagynám Calvin és Rihanna közösét,valamint JLo-t. :-)
Az meg nálam nagyon kiütötte a bíztosítékot,hogy egy Ariana dalt egyáltalán ide sorolnak,de az,hogy első helyen áll.Értem én,ízlések és pofonok,de esküszöm,gyerekek,tinédzser kislányok,ne legyetek nevetségesek,hogy egy énekelni nem tudó leányt Istenítetek!!!
Ezzel a cikkel nem értek egyet.
Az meg nálam nagyon kiütötte a bíztosítékot,hogy egy Ariana dalt egyáltalán ide sorolnak,de az,hogy első helyen áll.Értem én,ízlések és pofonok,de esküszöm,gyerekek,tinédzser kislányok,ne legyetek nevetségesek,hogy egy énekelni nem tudó leányt Istenítetek!!!
Ezzel a cikkel nem értek egyet.
2016. június 03. 14:24
Én is pontatlannak találom az "ezek lesznek a nyár legnagyobb slágerei" címet. Mindenkinek más az ízlése, így ez alapból erős kijelentés a legnagyobb slágerek megnevezés (én pl. ezek közül egyet se fogok hallgatni, az biztos.) Az elődadók többségét nem ismerem jól, de azt vettem észre, hogy szinte az összesnek pop a műfaja... Több rock bandának is érkezik majd nyárra albuma, pl. a Skillet-nek és nem láttam egy rock számot se a listán. Szerintem, ha már szinte csak pop számok vannak jobb lett volna, ha a műfaj is odakerül a címhez...
2016. június 03. 16:12
Vagyis (néhány kivételtől eltekintve) idegesítő, mainstream popzene.
2016. június 03. 16:53
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ariana Grande ruhája a legjobb
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.