A külső szemlélő számára az álompár látszatát keltették, ám a felszín alatt már korántsem volt minden rendben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült, mi miatt futott zátonyra Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata
2016. június 03. 08:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 03. 09:10
És gondolom, hogy Taylorka most nagyon kivan.
Szegény, mindjárt megsajnálom. Ne aggódjon. Majd jönni fognak újabb és újabb pénzes pasik, és utána már hihetetlenül boldog lesz! XD
-.-
Ja, és gondolom már ezentúl minden cikk róluk fog szólni?! Igen, elképzelhető.
Ja, és gondolom már ezentúl minden cikk róluk fog szólni?! Igen, elképzelhető.
2016. június 03. 10:44
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Vagyis : Taylor nem tudja megadni azt amire egy férfinek szüksége van... Pfuu már értem miért nincs rendes kapcsolata.. sajnálom-e? nem.. Megérdemli, annyira nagyképű undorodom ettől a nő-től. Csak a pénz számít neki csak olyanokat választ akiből hasznot tud huzni.
2016. június 03. 11:14
|
|
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline
|
Érdekes: nem Calvin az első pasi aki a kémia hiánya miatt vet véget Taylorral való kapcsolatának.
Innen látszik, hogy a látszat a csini-vili ruhák meg a modell testalkat nem minden!!!
Innen látszik, hogy a látszat a csini-vili ruhák meg a modell testalkat nem minden!!!
2016. június 03. 11:14
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Nekem nincs bajom Taylor-al. Szeretem a zenéit és pont azért, mert ilyen szomorúak. Lehet, hogy ez másnak idegesítő, hogy csak "sajnáltatja" magát, de pl én szeretm az ilyen zenéket.
2016. június 03. 12:06
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.06.03. 10:44)
Vagyis : Taylor nem tudja megadni azt amire egy férfinek szüksége van... Pfuu már értem miért nincs rendes kapcsolata.. sajnálom-e? nem.. Megérdemli, annyira nagyképű undorodom ettől a nő-től. Csak a pénz számít neki csak olyanokat választ akiből hasznot tud huzni.
És Calvin mit adott neki? Tudod ez 50-50, de persze, könnyű a csajra fogni, hogy biztos vele van a probléma.
Nem hiszem, hogy Taylornak akkora anyagi gondjai lennének, hogy Calvinból húz hasznot. LOOOOL.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 03. 12:27
Mondjuk ez a jelenség minden napos. "Ott egy rendes srác, el kezdek már járni vele, hogy ne legyek egyedül." Na de az ilyen sose ér boldog véget.
Viszont örülök hogy nem váltak el haragban, ilyen is ritkán van.
Viszont örülök hogy nem váltak el haragban, ilyen is ritkán van.
2016. június 03. 13:49
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Szeretem mikor jönnek a bennfentesek és jól megmagyaráznak nekünk mindent, holott előre megírt szövegeket hadarnak el újra meg újra, vagy még jobb, az újságírók írnak meg maguknak egy "bennfentes-sztorit". Nem mindegy? Ezek után már nem történik majd semmi, szakítottak, Taylor ír róla két-három számot - vagy egy egész albumot - Calvin meg keres magának valaki mást... Ennyi, minek kell ezen ennyit lovagolni?
2016. június 03. 14:06
Aranyosak voltak együtt..
De ami nem megy azt nem kell erőltetni
De ami nem megy azt nem kell erőltetni
2016. június 03. 15:31
|
|
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline
|
Nem értem, miért vannak itt olyan kommentek, hogy Taylor biztos csak a pénze miatt járt vele. Nem hinném, hogy Taylornak bármilyen fajta anyagi gondjai lennének.
2016. június 03. 19:51
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Sajnálom. Azt hittem, hogy Taylor végre megállapodik valaki mellett, de nem így történt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!