És hogy lehetséges, hogy ez csak úgy hopp, kiszivárgott? Mellesleg az asszisztens erősen tagad mindent. Rendben, majd ha felmutatnak valami használható, remélhetőleg nem hamisított bizonyítékot, meglepődhetünk, de én addig egy szavát sem hiszen Amber-nek.
Plusz, mi az, hogy Johnny már többször is bántalmazta őt?
Újabb meglepő fordulatot vett Johnny Depp és Amber Heard ügye
2016. június 04. 12:18
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
2016. június 04. 19:50
|
|
Leonettaforever14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 239494 offline
|
Itt valami nagy sz*r kavarás van. Az egészből látszik, hogy Johnny nem akar havonta annyit fizetni, a ki ****a meg zsarolja őt, ilyen módon. Egy olyan ember, mint Johnny, aki beöltözik Jack Sparrow-nak és elmegy a beteg rajongóihoz a kórházba, tök ingyen, meg egy ilyen kedves, jó lelkű ember, aki a gyerekeit is nagyon szereti, hogy is ütne meg egy nőt. Az asszisztens is mindent tagad, a volt felesége is megmondta, hogy ilyet azért nem tenni. Így csinálják ki a normális sztárokat. A csajnak meg csak a pénze miatt kellett Johnny, hisz 22 évvel fiatalabb, a saját korosztályába is talál/talált volna magának pasit.
2016. június 05. 00:18
Szerintem Amber csinálja ezt, csak azért, hogy Johnny legyen a hibás és a rossz.
2016. június 05. 12:42
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Ez már annyira szánalmas Amber-től. Látszik az üzeneteken is, hogy nagyon jól meg van fogalmazva, főleg itt már többszöri verésekről írt. Meg az asszisztense sem kockáztatná szinte mindenét. Vanessa is megmondta, hogy ilyet még soha nem tett, pedig vele 14 évig volt együtt. Johnny mindig is egy jólelkű ember volt, és most is az. Amber csak a pénzére ment mindig, mert ha Johnny meg is verte volna, akkor nem kérne tőle havi 50000 dollárt, hanem inkább próbálna tőle megszabadulni. De látszik, hogy csak az elejétől kezdve a pénze kellet neki, és most is mindent csak ezért csinál. De Depp-nek szerencsére volt annyi esze, hogy semmit nem ad ennek a pénzéhes nőnek. Amber Heard is csak azóta lett híresebb, amióta Johnny feleségül vette. Nekem már kicsit itt is sántított a dolog, hiszen a saját korosztályában is tudna keresni simán pasikat.
2016. június 05. 15:39
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Zoeh, valamennyire egyet értek. Én eddig tiszteltem Johnnyt, de ha ez igaz (és valamikor Amber megosztott fotókat a bántalmazása után, bár semmi sem biztos)nagyon nagyot csalódtam benne. A családon belüli erőszak nem vicc és szerintem senki nem tduja, mi is történt valójában.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: