Starity

Újabb meglepő fordulatot vett Johnny Depp és Amber Heard ügye

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 04. 12:18 #21
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
És hogy lehetséges, hogy ez csak úgy hopp, kiszivárgott? Mellesleg az asszisztens erősen tagad mindent. Rendben, majd ha felmutatnak valami használható, remélhetőleg nem hamisított bizonyítékot, meglepődhetünk, de én addig egy szavát sem hiszen Amber-nek.
Plusz, mi az, hogy Johnny már többször is bántalmazta őt?
2016. június 04. 19:50 #22
Leonettaforever14
Leonettaforever14
új tag

StátuszTettem, amit tettem, hittem, amit hittem...
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 239494
Itt valami nagy sz*r kavarás van. Az egészből látszik, hogy Johnny nem akar havonta annyit fizetni, a ki ****a meg zsarolja őt, ilyen módon. Egy olyan ember, mint Johnny, aki beöltözik Jack Sparrow-nak és elmegy a beteg rajongóihoz a kórházba, tök ingyen, meg egy ilyen kedves, jó lelkű ember, aki a gyerekeit is nagyon szereti, hogy is ütne meg egy nőt. Az asszisztens is mindent tagad, a volt felesége is megmondta, hogy ilyet azért nem tenni. Így csinálják ki a normális sztárokat. A csajnak meg csak a pénze miatt kellett Johnny, hisz 22 évvel fiatalabb, a saját korosztályába is talál/talált volna magának pasit.
2016. június 05. 00:18 #23
- törölt felhasználó -    
Szerintem Amber csinálja ezt, csak azért, hogy Johnny legyen a hibás és a rossz.
2016. június 05. 12:42 #24
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Ez már annyira szánalmas Amber-től. Látszik az üzeneteken is, hogy nagyon jól meg van fogalmazva, főleg itt már többszöri verésekről írt. Meg az asszisztense sem kockáztatná szinte mindenét. Vanessa is megmondta, hogy ilyet még soha nem tett, pedig vele 14 évig volt együtt. Johnny mindig is egy jólelkű ember volt, és most is az. Amber csak a pénzére ment mindig, mert ha Johnny meg is verte volna, akkor nem kérne tőle havi 50000 dollárt, hanem inkább próbálna tőle megszabadulni. De látszik, hogy csak az elejétől kezdve a pénze kellet neki, és most is mindent csak ezért csinál. De Depp-nek szerencsére volt annyi esze, hogy semmit nem ad ennek a pénzéhes nőnek. Amber Heard is csak azóta lett híresebb, amióta Johnny feleségül vette. Nekem már kicsit itt is sántított a dolog, hiszen a saját korosztályában is tudna keresni simán pasikat.
2016. június 05. 15:39 #25
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Csatolások: 0
Azonosító: 248788
Zoeh, valamennyire egyet értek. Én eddig tiszteltem Johnnyt, de ha ez igaz (és valamikor Amber megosztott fotókat a bántalmazása után, bár semmi sem biztos)nagyon nagyot csalódtam benne. A családon belüli erőszak nem vicc és szerintem senki nem tduja, mi is történt valójában.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok