Starity

Újabb meglepő fordulatot vett Johnny Depp és Amber Heard ügye

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 03. 07:35 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Egyre különösebb fordulatot vesz a Rumnaplók sztárjainak válási procedúrája.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. június 03. 07:48 #2
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
Ezeket az sms eket bárki küldhette még az is lehet h Amber fizetett vkinek ezekért h csinálják meg.. Nem akarok elfogult lenni Johnny val szemben mert ő is csak egy férfi de nem nézném ki belőle h megütötte volt vagy bármikor megverte volna.. De ha mégis ez lenne az igazság akkor is csak annyit tudnék mondani rá h vmivel ki kellett h váltsa belőle.. DE MOST MONDOM EZ LEHETETLEN.
2016. június 03. 07:51 #3
Baarby105
Baarby105
új tag

StátuszA legkomolyabb helyzetekben is helye lehet a nevetésnek .-(Alan Rickman)
Hozzászólás: 77
Azonosító: 144364
Hmm..érdekes.. Nekem elég "szépen megírt" üzenetnek tűnik. Nevet sem említenek, ez nem tekinthető perdöntő bizonyítéknak. Azt hiszem még várnunk kell az igazságra.. Én még mindig Johnny mellett állok. Egy baki nem feledteti a sok jót..
2016. június 03. 09:17 #4
- törölt felhasználó -    
emily92-17: Igazad van. Szinte bárki küldhette neki azokat az SMS-ket.
2016. június 03. 09:59 #5
ninnalany
ninnalany
visszatérő vendég
Hozzászólás: 218
Azonosító: 246183
Ez a csaj egyre gusztustalanabb..... Remélem jól megszívja a végén.
2016. június 03. 10:01 #6
- törölt felhasználó -    
Ez a csaj egyre gusztustalanabb.
2016. június 03. 10:07 #7
kis_zsú
kis_zsú

Státusz"Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be." Victor Ward
Hozzászólás: 845
Azonosító: 131186
Baarby105-nek tényleg igaza van, hogy érdekes, hogy egyszer sem említenek nevet, és olyan szépen van megírva az sms. Amber mindenképpen le akarja járatni Johnny-t, semmitől sem riad vissza.
2016. június 03. 12:22 #8
BloggerinaBella
BloggerinaBella

StátuszI wish I was brave enough to love you...
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
Utálom ezt a csajt! Egyébként egy oldalon azt írtál, hogy Johnny nem is bántalmazta, sőt mikor a nő ordítozott, hogy ne verje meg, akkor Depp épp a konyhában volt, míg Amber a nappaliban!
2016. június 03. 13:05 #9
- törölt felhasználó -    
És az eszébe sem jut senkinek hogy...
Ez a beszélgetés egy megrendezett beszélgetés, amit DIREKT kiszivárogtattak, hogy bajba keverjék Johnny-t?
Hiszen gondoljunk már bele, ha tényleg verte volna a csajt nem követett volna el mindent, hogy ki ne derüljön? De. És meg is tudta volna oldani.
Amúgy meg ki tudja mennyi az igazság alapja mindennek és kitudja mennyire hisztis a csaj. Lehet nem szó szerinti rúgásról van szó, hanem arról hogy "jól bele rúgott azzal a csajba, hogy megcsalta vagy hatszor".

De számomra akkor is az első érv a legnyilvánvalóbb, miszerint az egész egy előre megírt színjáték, ennyire pontosan helyszínekre bontva minden verést?

Illetve mivel mindenhol az lehet olvasni, hogy a ténylegesen bántalmazott nők nem mernek vagy nem akarnak segítséget kérni akkor ez a csaj mégis miért tette? Ha tényleg annyira bántva lett volna akkor úgy kért volna segítséget, hogy annak semmilyen nyoma ne legyen, hogy az utolsó pillanatban visszaléphessen egy olyan mondattal hogy "nem mégse, az én hibám volt" vagy csak azért visszalép mert fél a bosszútól, tudja a fene.
2016. június 03. 13:26 #10
- törölt felhasználó -    
Ez a csaj annyira unszimpi.><
2016. június 03. 13:46 #11
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
SMS-ekre építeni egy gyanút nem túl sportszerű. Itt is vannak olyanok akik azon a véleményen vannak mint én, beállnék az ő sorukba. Bárki, ismétlem, BÁRKI írhatta ezeket az SMS-eket, arról már nem is szólva hogy nagy a valószínűsége annak is hogy csak megrendezték az egészet. Nekem ez sokkal logikusabbnak tűnik mint az, hogy Johnny megverte volna a nőt. Miért? Gondoljatok csak bele mekkora felháborodás lenne abból ha valamiféle döntő bizonyítékot tudnának letenni a bíró elé, egy vallomást, valamiféle nyomot, üzeneteket, vagy példának okáért ilyesmiket. A nő nemcsak az asszonytartást, de még a kártérítést is bezsebelné! Annyira meggazdagodna Johnnyiból hogy akár élete végéig ülhetne otthon, semmit sem kellene csinálnia!Én ennek a nőnek már amúgy sem hiszek, nekem ez az egész testi erőszak dolog nagyon megrendezettnek tűnik. Nem is beszélek arról hogy az SMS-ek mennyire meg vannak rendezve! Egy normális üzenetváltás nem így néz ki, ha tényleg megtörtént volna ez a beszélgetés nem lett volna ilyen minden részletre kiterjedő, nem lettek volna benne DIREKT kiírva a nevek, helyszínek meg utalások. Szóval ja, ez a nő egyre csak égeti magát a média előtt, miközben ő szentül meg van róla győződve hogy bevettük a meséjét.
Én ebből is látszik hogy némelyik fogyasztó mennyire buta és elképesztően befolyásolható, mert biztos vagyok benne hogy lesznek majd olyanok akik szó nélkül kajálják be ezt is!
2016. június 03. 13:47 #12
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Ambert és Johnny-t is megilleti az ártatlanság védelme, amíg nem tudni biztosat; jelenleg mindenki mond mindent, semmi biztosat nem tudni. Akármi is lesz ebből, az biztos, hogy mind a két színész karrierjére és további életére hatással lesz.
2016. június 03. 14:24 #13
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
Én azt nem értem Johnnynak hogy lehetett annyi esze, hogy nem írt házassági szerződést??? Biztos vagyok benne, hogy multimilliomos, a kapuzárási pánik közepén meg találkozott ezzel a kis nővel. Ennyire nem vakíthatta el. Most azért egy fokkal könnyebb dolga lenne!
2016. június 03. 14:57 #14
- törölt felhasználó -    
Hoxa18, ezzel csak egyetérteni tudok.
2016. június 03. 15:26 #15
Suzie
Suzie
visszatérő vendég

StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
Hozzászólás: 359
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Én nem hiszem el még mindig a volt élettársa és a gyerekei azt mondják senkit nem tudna bántani Jonny akkor miért is hinnénk ennek a cafkának?????Aki amúgy is csak a pénzéért ment hozzá és elszerette Jonnyt a családjától!!!!Annyi asszonytartási díjt kér ráadásul még azt mondja Jonny bántalmazta is őt és SMS-eket simán lehet hamisítani ez egyáltalán nem megbízható forrás.Csinálja maga körül a hisztit ami szerintem arra megy ki hogy a karrierje beinduljon mert pocsék színésznő!!!!!Az egész nő egy borzalom!!!!!!
2016. június 03. 16:47 #16
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Kezd nagyon elegem lenni ebből a nőből, nem hinném, hogy Johnny megütötte volna, ami képeket láttam semmit sem bizonyítanak, elmerem képzelni, hogy csak megütötte magát valamivel és most Deppre akarja fogni, pénzéhes senkiházi, amúgy is tessék itt van a bizonyíték, hogy Johnny asszisztense nem is sms-ezett vele, még hamisítgat is??
2016. június 03. 20:55 #17
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Utálom ezt a nőt! Esküszöm, hogy sosem volt szimpatikus. Mindig is tudtam, hogy csak Johnny pénzére utazott. Kétlem, hogy Johnny megütötte volna, az asszisztense pedig azt mondta, hogy nem sms-ezett Amberrel. El is hiszem, amúgyis olyan szépen megírt sms, mintha forgatókönyv vagy egy fantasy könyvben egy párbeszéd lenne. Annyira pénzéhes ez a nő, hogy még hamisítani is képes. 90%-a az embereknek akik ismerik Ambert, Johnny miatt ismerik. Depp mellett kiállnak a rajongói, Heard-ot meg csak utálni fogja mindenki. De ennek a ri*ancnak is akkor kell ezt csinálni amikor Johnny éppen az anyját gyászolja.
2016. június 03. 22:22 #18
- törölt felhasználó -    
Holnap megyek Best magazint venni ott is van egy cikk most láttam a reklámban rohog.gif rohog.gif rohog.gif
2016. június 04. 10:20 #19
- törölt felhasználó -    
Én továbbra sem hiszem el, hogy Johnny ilyesmikre képes lenne. Ezek az üzenetek biztosan meg lettek hamisítva.
2016. június 04. 10:50 #20
- törölt felhasználó -    
Elkeserítő látni ezeket a kommenteket… A családon belüli, meg már úgy önmagában véve az erőszak is egy nagyon komoly dolog, az elszenvedői pedig gyakran nem merik nyilvánosságra hozni az történteket, részben az ilyesfajta hitetlenkedő hozzáállás miatt.
Ambernek fényképes bizonyítéka van rá, hogy a bántalmazás megtörtént, és szemtanúk és orvosok is bizonyíthatják. Most pedig itt vannak ezek az üzenetek… De persze még mindig ő a r*banc, aki csak Depp pénzére hajt (egyébként csak nekem furcsa, hogy annak ellenére, hogy mennyire védik Johnnyt a hozzászólók, valahogy mégse akarja senki elhinni, hogy egy szép nő nemcsak a vagyona miatt volt vele?).
Őszintén remélem, hogy hamarosan megváltozik a közvélemény viselkedése az erőszakot átélőkkel szemben, mert ez így komolyan elborzaszt…
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok