PLL: Veszélyben van Hanna élete?
2016. június 02. 19:40
ez hülyeség! nem halhat meg, mert a 6x10-nek a végén ott volt a "He's coming for you"és akkor mindenki ott volt. Hanna is
2016. június 02. 19:48
Látom nagyon sokan a 6x10 végén lévő jelenettel érveltek.
Nos, emlékeztetnék mindenkit, hogy Alison diliházban, szóval akár lehet az a jelenet Alison álma.
Vagy lehet, hogy az a jelenet egy visszaemlékezés lesz, amire a csajok visszaemlékeznek valahol.
De az is előfordul, hogy azóta meggondolta magát Marlene és még sem lesz benne az a jelenet.
Ne értsetek félre, én sem hinném, hogy meghal Hanna hiszen hatalmas nézettség csökkenés következne be ez fix, viszont kicsit erőltessétek meg a képzelőerőtöket ne csak abba kapaszkodjatok, amit láttok.
Marlene ezerszer hazudott már és képes rá ezeregyedjére is.
Nos, emlékeztetnék mindenkit, hogy Alison diliházban, szóval akár lehet az a jelenet Alison álma.
Vagy lehet, hogy az a jelenet egy visszaemlékezés lesz, amire a csajok visszaemlékeznek valahol.
De az is előfordul, hogy azóta meggondolta magát Marlene és még sem lesz benne az a jelenet.
Ne értsetek félre, én sem hinném, hogy meghal Hanna hiszen hatalmas nézettség csökkenés következne be ez fix, viszont kicsit erőltessétek meg a képzelőerőtöket ne csak abba kapaszkodjatok, amit láttok.
Marlene ezerszer hazudott már és képes rá ezeregyedjére is.
2016. június 02. 20:06
|
|
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline
|
Am Ian halálát nem a harang okozta ezt Alison es mondta.
Hannnat meg nem mernek meg kockáztatni szerintem,hogy ki írják .Nagyot esne a nézetség.És mind tudjuk Alison férje a maszkok mestere tehat...
Hannnat meg nem mernek meg kockáztatni szerintem,hogy ki írják .Nagyot esne a nézetség.És mind tudjuk Alison férje a maszkok mestere tehat...
2016. június 02. 23:04
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Micsodák ezek a hírek mostanában????
2016. június 03. 05:50
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Gold Wolf1 | Tegnap, 23:04
Nem tudom,de nee is elegem van belőle
Nem tudom,de nee is elegem van belőle
2016. június 04. 16:52
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem hinném hogy kiírnák az egyik főszereplőt
2016. június 04. 22:06
|
|
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline
|
Én már az elejétől kezdve nézem ezt a sorozatot, és nemhiszem, hogy az egyik főszereplőt csak úgy kiírnák a sorozatból..
néha már gondolkodtam rajta, hogy nem fogom tovább nézni, mert elhúzzák nagyon ezt az As témát szerintem, de aztán tovább néztem, aztán amikor kiderült ki A, én azt mondtam, hogy nem is nézem tovább, aztán utána meg jött ez az 5 éves ugrás, és igaz, lehet hogy csak tovább húzzák, de vannak benne izgalmas csavarok, és remélem valami értelmes véget kreálnak
néha már gondolkodtam rajta, hogy nem fogom tovább nézni, mert elhúzzák nagyon ezt az As témát szerintem, de aztán tovább néztem, aztán amikor kiderült ki A, én azt mondtam, hogy nem is nézem tovább, aztán utána meg jött ez az 5 éves ugrás, és igaz, lehet hogy csak tovább húzzák, de vannak benne izgalmas csavarok, és remélem valami értelmes véget kreálnak
2016. június 05. 11:59
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
én már bármit kinézek ebből a sorozatból, nagyon várom a folytatást!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: