Nemrég végre megérkezett a Pretty Little Liars hetedik évadának új előzetese, mely arra enged következtetni, hogy Hanna Marin lehet Über „A” első halálos áldozata. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Veszélyben van Hanna élete?
2016. június 02. 15:03
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 02. 15:39
Bár már régen el lett cseszve szerintem a pll, de Hanna a kedvencem, és ha meghal, akkor azzal véglegesen el lenne ásva...
2016. június 02. 15:41
|
|
Pastelpinkúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 255225 offline
|
NEEEEEEEEE!!!!!!!! HANNA A LEGJOBB AZ EGÉSZ SORIBAN!! D:
2016. június 02. 15:56
Túl egyértelmű lenne, hogy Hanna lógjon ott szóval szerintem az Cece teste. Vagy lehet hogy Hanna de még életben van. Most miért lőnék le a lényeget? Ez baromság...
Mellesleg majdnem hogy Hanna karaktere az akit a legtöbben szeretnek. Nem követné el azt a hibát Marlene hogy pont őt írja ki a sorozatból. Ha már valakit kiírna akkor az remélhetőleg a folyton hisztiző, önmagát sajnáltató RibAria lenne. Neki nincs sok értelme hogy még él, semmi értelmeset nem csinál, csak ke*élget minden pasival és ha nem ő van a középpontban hisztizik.
Mellesleg majdnem hogy Hanna karaktere az akit a legtöbben szeretnek. Nem követné el azt a hibát Marlene hogy pont őt írja ki a sorozatból. Ha már valakit kiírna akkor az remélhetőleg a folyton hisztiző, önmagát sajnáltató RibAria lenne. Neki nincs sok értelme hogy még él, semmi értelmeset nem csinál, csak ke*élget minden pasival és ha nem ő van a középpontban hisztizik.
2016. június 02. 16:06
Nem halt meg, amúgy is, főszereplő, szóval..
Lolla99: A számból vetted ki a szót. Az elejét nagyon élveztem, de már egyre többször húzták, így szerintem semmi értelme nincs.. vagyis olyan NAGY értelme!
Lolla99: A számból vetted ki a szót. Az elejét nagyon élveztem, de már egyre többször húzták, így szerintem semmi értelme nincs.. vagyis olyan NAGY értelme!
2016. június 02. 16:39
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem úgy tűnt, hogy Ashley nagyon ott akarná hagyni a sorozatot. Eléggé buta megoldás lenne az utolsó évad előtt eltenni láb alól az egyik főszereplő csajt.
2016. június 02. 17:03
Még mindig azt mondom, hogy az 5 évvel későbbi bejátszásban, mikor Alison írja a nevét a táblára, hogy Mrs. Rollins, a lányok beszaladnak, hogy valaki jön. Hannával együtt. És ezt még nem láttuk.
2016. június 02. 17:18
|
|
Viki Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 255302 offline
|
Várom az új részt!!!!!!
2016. június 02. 18:24
|
|
Sz.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 486 Csatolások: 0 Azonosító: 229971 offline
|
Már nagyon várom , bár nem rég kezdtem el nézni és még csak a 4.évadnál tartok (XD) ...de megnyugtat a tudat , hogy még lesznek új részek ebből a fantasztikus sorozatból
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: