Nemrég végre megérkezett a Pretty Little Liars hetedik évadának új előzetese, mely arra enged következtetni, hogy Hanna Marin lehet Über „A” első halálos áldozata. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Veszélyben van Hanna élete?
2016. június 02. 15:03
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 02. 15:39
Bár már régen el lett cseszve szerintem a pll, de Hanna a kedvencem, és ha meghal, akkor azzal véglegesen el lenne ásva...
2016. június 02. 15:41
|
|
Pastelpinkúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 255225 offline
|
NEEEEEEEEE!!!!!!!! HANNA A LEGJOBB AZ EGÉSZ SORIBAN!! D:
2016. június 02. 15:56
Túl egyértelmű lenne, hogy Hanna lógjon ott szóval szerintem az Cece teste. Vagy lehet hogy Hanna de még életben van. Most miért lőnék le a lényeget? Ez baromság...
Mellesleg majdnem hogy Hanna karaktere az akit a legtöbben szeretnek. Nem követné el azt a hibát Marlene hogy pont őt írja ki a sorozatból. Ha már valakit kiírna akkor az remélhetőleg a folyton hisztiző, önmagát sajnáltató RibAria lenne. Neki nincs sok értelme hogy még él, semmi értelmeset nem csinál, csak ke*élget minden pasival és ha nem ő van a középpontban hisztizik.
Mellesleg majdnem hogy Hanna karaktere az akit a legtöbben szeretnek. Nem követné el azt a hibát Marlene hogy pont őt írja ki a sorozatból. Ha már valakit kiírna akkor az remélhetőleg a folyton hisztiző, önmagát sajnáltató RibAria lenne. Neki nincs sok értelme hogy még él, semmi értelmeset nem csinál, csak ke*élget minden pasival és ha nem ő van a középpontban hisztizik.
2016. június 02. 16:06
Nem halt meg, amúgy is, főszereplő, szóval..
Lolla99: A számból vetted ki a szót. Az elejét nagyon élveztem, de már egyre többször húzták, így szerintem semmi értelme nincs.. vagyis olyan NAGY értelme!
Lolla99: A számból vetted ki a szót. Az elejét nagyon élveztem, de már egyre többször húzták, így szerintem semmi értelme nincs.. vagyis olyan NAGY értelme!
2016. június 02. 16:39
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem úgy tűnt, hogy Ashley nagyon ott akarná hagyni a sorozatot. Eléggé buta megoldás lenne az utolsó évad előtt eltenni láb alól az egyik főszereplő csajt.
2016. június 02. 17:03
Még mindig azt mondom, hogy az 5 évvel későbbi bejátszásban, mikor Alison írja a nevét a táblára, hogy Mrs. Rollins, a lányok beszaladnak, hogy valaki jön. Hannával együtt. És ezt még nem láttuk.
2016. június 02. 17:18
|
|
Viki Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 255302 offline
|
Várom az új részt!!!!!!
2016. június 02. 18:24
|
|
Sz.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 486 Csatolások: 0 Azonosító: 229971 offline
|
Már nagyon várom , bár nem rég kezdtem el nézni és még csak a 4.évadnál tartok (XD) ...de megnyugtat a tudat , hogy még lesznek új részek ebből a fantasztikus sorozatból
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: