Starity

Véget ért Calvin Harris és Taylor Swift kapcsolata

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 02. 14:49 #21
- törölt felhasználó -    
Ó, micsoda meglepetés... biggrin.gif Gondoltam, hogy mint ahogy ennél a nőnél várható, nem tart majd sokáig az a nagybetűs, tökéletes LOVE.
És " Taylor még eléggé ki van borulva"? Ó, mindjárt megsajnálom szegény, érzékeny lelkű Taylor-kát, akivel olyan kegyetlen az élet... Hogyan is fogja ezt feldolgozni? Hát úgy, mint a másik kismillió pasit, akikkel "minden szép és rózsaszín póniló volt, de aztán kiderült, hogy milyen szemetek, hogy így elbántak a kedves, aranyos kis Taylor-ral...". Valószínűleg inkább az okoz neki nagyobb fejfájás, hogy nincsen már eredeti ötlete a legújabb albumához, amiben előadja a nagy szívfájdalmát, az ártatlan kis áldozat szerepét és a pasit savazza -.-
Szánalmas ez a nő úgy ahogy van... de persze kicsit sincs túlértékelve a tehetsége...
2016. június 02. 14:59 #22
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Ne már szerintem jó pár voltak!
2016. június 02. 15:22 #23
forever.romanci
forever.romanci
quiero saber de la vida

Státusz190713 ♡ monsta x concert
Hozzászólás: 7337
Csatolások: 952
Azonosító: 249515
Nagyon sajnálom. sad.gif Pedig annyira aranyos pár voltak. sad.gif
2016. június 02. 15:50 #24
Abbey Wolf
Abbey Wolf
visszatérő vendég

StátuszMy First Real Crush Was.......
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 250185
Várjuk TayTay a következő albumod. Vajon hány szám lesz róla?
2016. június 02. 15:59 #25
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Az utolsó mondat a best mondat ever. biggrin.gif
Sajnálom, hogy véget ért a kapcsolatuk, de valóban egyet tudok érteni azokkal akik azt mondják, hogy várják már a következő Calvin-albumot. Saját magának csinálta Taylor. biggrin.gif
Mindegy, reméljük kiheveri, és lesz egy új album arról, hogy Calvin mekkora egy s*ggfej. rohog.gif
2016. június 02. 16:21 #26
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Sokan írjátok hogy várjátok Taylor következő albumát ami Calvinról fog szólni és a hibait sorolja fel és szemrehányást tesz!
MONDJATOK MáR OLYAN DALOKAT TAYLORTÓL AHOL KEMÉNYEN ELHORDJA MINDENNEK AZ EXÉT?
Hát szerintem nincs ilyen bár ha lenne is akkor a sok utálkozó tuti nem tudna mondani egy dalt se mivel egyet sem hallgatott meg csak azt mondja amit a tömeg.
A(z) 1989 album teljes mértékben Harry Stylesról szól és szerintem egy dalban sem szidja Harryt hogy milyen rossz volt sőt sajnálja a dolgot.. elmondja a dalokban a szerelmük szakaszait amikor megismerte hogy lett belé szerelmes (You're In Love) hogy vitáztak és reméli hogy ebből is találnak majd kiutat (Out Of The Woods) de nem így történt ezért szakítottak de azért reméli hogy egy kis idő múlva újra össze jönnek (Wildest Dream)
ÉS még az egész album dalával végig lehetne játszani de most inkább nem..
a lényeg az hogy a dalok gyönyörűek és ha jól tudom akkor minden előadót az inspirál a dal írásban ami vele történik rengetegen írnak a kapcsolataikról de csak Taylort veszik észre
2016. június 02. 16:27 #27
- törölt felhasználó -    
Gothic01: Igazad van.
2016. június 02. 16:30 #28
TamoArva
TamoArva
visszatérő vendég

Státusz"Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable. ;) '
Hozzászólás: 232
Azonosító: 209904
Én imádom Taylor-t és Calvin-t is. Együtt még jobban. Sajnálom őket, bármi is volt az oka. (Az utolsó mondaton nagyon jót nevettem:D)
2016. június 02. 16:31 #29
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Azért ez vicces. Olvasom itt a kommenteket, és látom, mindenki azon viccelődik, hogy na, akkor biztos jön az új Taylor Swift album. Lehet. A bánat sokszor megihleti az embert. De amit nem értek az igazából az, hogy ezt a szerencsétlen csirkét mindenki piszkálja, mert állandóan szakítós dalokat ír az összes exéről. Adele-t mi a fenéért nem piszkálja senki, amiért évek óta ugyanarról az egy exéről rinyál az összes dalában, pedig már saját családja is van? blink.gif Jó, oké, hangilag és egyéb tekintetben sem lehet a két hölgyet egy lapon említeni, de a tény, az tény. Taylor rinyál. Adele is rinyál. pardon.gif Az egyik miért égő, a másik meg miért nem? Ezt én sose fogom tudni megérteni. Mind a kettőnek hatalmas hype-ja van, és mind a kettő dalaitól öngyilkos hangulat kerülget, ha csak meghallom. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, An_d_a
2016. június 02. 16:53 #30
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
Sajnálom őket, elég ígéretes kapcsolatuk vol. Bár azért selyteni lehetett hogy Calvin előbb utóbb valami miatt elhagyja.. az utolsó mondaton jót nevettem. biggrin.gif
2016. június 02. 16:56 #31
- törölt felhasználó -    
Azért elég sokáig kibírta a csávó. Ebből is látszik, hogy Taylor egyáltalán nem olyan tökéletes mint amilyen lenni akar és mint ahogy a média próbálja bállítani, hiszen nem tud megtartani senkit. És ez az ő hibája, mert ő választotta azt az imidzset magának még annak idején, hogy ő lesz az a lány aki jár mindenkivel hogy aztán azt állíthassa, hogy azokról a hírességekről szólnak a dalai. Rinyál, hogy menekülnek előle a férfiak, de van is okuk rá bőven. Igenis, ír durva dolgokat, mert szerintem ha rólam valaki azt írná, hogy megbízhatatlan vagyok, zűrös, érzéketlen és kiégetem az embereket belülről vagy éppen rettentően szörnyű a szeretetem akkor az igenis zavarna főleg ha minden alkalommal elmondja h hé ez a dal róla szól tessék, most jól beégetem, sőt még a videóban is utalgatok rá egy kicsit. Saját magát bélyegezte meg, akkor még nem gondolta volna, hogy ez lesz ennek az ára, na de amíg van miért a hírekben szerepelnie és felkelteni az érdeklődést, addig megéri.
((Csak úgy megjegyezném, a You R in love Taylor egyik barátnőjéről szól, ezért is írta a dalt végig egyes szám második személyben.))
2016. június 02. 17:02 #32
- törölt felhasználó -    
Jajj,ne.Én nagyon szerettem őket együtt,de mondjuk gondolhattam volna,hogy nem lesz belőle semmi nagy dolog
2016. június 02. 17:36 #33
starwberrygirl614
starwberrygirl614
új tag

StátuszJustin all over
Hozzászólás: 22
Azonosító: 248718
Hamarosan jön akkor egy új szakítós dal taylortól
2016. június 02. 17:54 #34
Sappho
Sappho

Státuszhttp://everythingiwantedbutnothingilleverneed.wordpress.com :)
Hozzászólás: 558
Azonosító: 212957
Tetszett a cikk utolsó sora :DDDDDDDD
2016. június 02. 18:41 #35
- törölt felhasználó -    
Úgy érzem most fognak csak igazán potyogni a könnyek és törni a tányérok Taylor következő klipjében...És az elmaradhatatlan "Én szerettelek te meg elhagytál és kihasználtál"- sorok is vissza fognak ránk nevetni....
Előre félek...
(De komolyabbra fordítva a szót,szerintem aranyosak voltak együtt,kár hogy vége lett,de hát Taylor mellett egy élőlénynek sincs maradása) :/
2016. június 02. 18:55 #36
VikushQa
VikushQa
új tag
Hozzászólás: 62
Azonosító: 186076
Ez a hír most elszomorított.
2016. június 02. 18:58 #37
LoveD
LoveD
új tag

StátuszI beleve in angels
Hozzászólás: 35
Azonosító: 256024
sajnálom... sad.gif
2016. június 02. 19:15 #38
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Nemaar.. sad.gif Szerintem olyan jok voltak egyutt! sad.gif
2016. június 02. 19:22 #39
- törölt felhasználó -    
Ezazz ennek nagyon örülök biggrin.gif Calvin jobbat érdemel... Taylorka meg mehet égetni magát egy újabb szakítós dallal... nagyon gáz már, hogy a volt pasijairól ír állandóan... csviki18 egyet értek
2016. június 02. 19:56 #40
- törölt felhasználó -    
Sajnálom, hogy szakítottak.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok