Úgy tűnik, egyre inkább szétesőben van a One Direction, ugyanis a srácok alig állnak szóba egymással.
A teljes cikkhez kattints ide!
Niall Horan és Louis Tomlinson eltávolodott egymástól – hónapok óta nem találkoztak
2016. június 01. 06:53
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 01. 07:23
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Aha milyen érdekes cikk.
2016. június 01. 09:35
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Jaj neeeee
2016. június 01. 14:20
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ja aha, először eltávolodtak aztán összefutottak egy rendezvényen, most akkor eltávolodtak vagy nem? Az hogy még nem látta Freddiet nem jelenti azt hogy ne lennének közel egymáshoz Louissal. Niall az utóbbi időben folyamatosan Dublinban golfozgatott, míg Louis felváltva volt LA-ben és Mexikóban Danivel, szóval nem is gondolom hogy sok alkalmuk lett volna találkozni egymással. Azon kívül pedig Harry sem találkozott már vele JÓ IDEJE, akkor ők is eltávolodtak vagy mi? Én a barátnőmet félévente egyszer ha látom, mégis barátok vagyunk és nem távolodtunk el egymástól egy fikarcnyit sem, attól még hogy van köztük egy kevés távolság nem jelenti azt hogy nem távolodtak el. Előtte meg öt éven keresztül minden egyes napot együtt töltöttek, ilyen sok közösen eltöltött idő után szerintem teljesen normális ha egy kicsit magára és más barátaira akar koncentrálni az ember, sőt, hogy egy kissé leereszthessenek nincsen feltétlenül szükségük egymásra. Én nem gondolom hogy eltávolodtak volna, kicsit szétszakadtak a világban de ettől még ugyan úgy barátok mint voltak. Ennél nagyobb marhaságot még életemben nem hallottam!
2016. június 01. 15:50
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
KAMU
Niall ma (2016.06.01) Louisval játszik egy jótékonysági focimeccsen, habár nem egy csapatban vannak. És Harryvel is jóban van Louis szóval ez egy hatalmas kamu.
Niall ma (2016.06.01) Louisval játszik egy jótékonysági focimeccsen, habár nem egy csapatban vannak. És Harryvel is jóban van Louis szóval ez egy hatalmas kamu.
2016. június 01. 15:59
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Szerintem azért nem látta a kis Freddiet mert régen találkoztak és a Föld különböző pontjain voltak ráadásul érthető hogy Louisnak most sok dolga van szóval nem is lett volna ideje azért ez nem azt jelenti hogy rosszban vannak
2016. június 01. 18:13
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Mind a ketten másfele voltak. Ha Niall még nem látta Freddie-t, az nem jelent eltávolodást.
2016. június 01. 21:11
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Nial legutóbb május 31.-én látogatta meg Louist...Ami tudtommal nemrég volt xD szóóóval akkor ez a cikk megint fake.
2016. június 01. 21:17
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Ennek a cikknek semmi értelme. Ugyanis a cím megint nem ideillő
ha közösen rajta vannak a képen, nem hiszem, hogy már hónapok óta nem találkoztak. Meg amúgy. Az 1D szabadságra ment, és mind a négy fiúnak meg van a magánélete, így nem meglepő, ha nem találkoznak egymással
2016. június 02. 08:24
|
|
Didi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133836 offline
|
Már nem azért, de én olvastam egy cikket ezzel a bizonyos interjújával kapcsolatban és láttam is valahol egy videón, és ő baromira nem ezt mondta mármint oké talán elhangzott ez a mondat, hogy szereti a gyerekeket ..blablabla de mást is mondott és nem azt hogy eltávolodtak Louis-val! Persze mindezt nem azért írom le, hogy most nagy rajongó módjára jól megmondjam csak bosszant, hogy nem jól értelmezi az írója a cikknek, az interjút. Bocsánat de ez van. Amúgy meg ez inkább Louis-ról és Brianna-ról , vagyis 90%-ban akkor miért nem lehetett volna inkább annak megfelelő címet adni? Mondjuk tetszik a végén a kis UPDATE, mert így valamennyire legalább korrigálva van a hiba
2016. június 02. 23:30
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Ennyi időt belefektettek a barátságukba és semmi értelme nem volt, mert már látni sem akarják annyira egymást... Jobb lett volna egy kutyával töltik az időt, az jobban meghálálta volna. Csak mondom...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: