A népszerű bűvész kártyatrükkjét garantáltan imádni fogod! Te hány dalt ismersz fel?
A teljes cikkhez kattints ide!
Hajnóczy Soma megmutatja, hány magyar sláger fér bele egy pakli kártyába
2016. május 31. 14:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 31. 15:41
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nekem tetszett. Jó sokat ismertem, bár néhányat nem, és néhol örülök is neki. A videó ennek ellenére szuper lett.
2016. május 31. 15:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Wow, nekem nagyon-nagyon tetszett!
Teljesen egyedi és kreatív ötlet volt így felhasználni egy trükkhöz a zenét és a kártyát. Általában az optikai csalódás abból következik, hogy olyan gyorsan mozgatják a kezeiket, hogy az agyunknak nincs ideje a látottakat értelmezni. Egy időben sokat néztem Dynamo műsorát is, és abban is olyan trükköket mutattak be, amiket elhinni sem akartam. Volt, hogy próbáltam kitalálni hogyan és miként csinálhatja a bűvész, de rádöbbentem, hogy annyira már nem is szórakoztat, ha tudom a technikáját.
Mindig is csodáltam a bűvészeket, és bár tudom, hogy csalás (mert hát mi más is lehetne) mégis képes elszórakoztatni.
Ja, és igen, felismertem legalább három ikonikus magyar nótát.
2016. május 31. 15:56
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Legalább hármat? Nem számoltam, de 11, 12 biztosan megvolt.
Egyébként marha jó videó, de kártyásként azért az összetépett kőr nyolcasért fáj a szívem.
2016. május 31. 20:21
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Óriási, ez a srác nagyon tehetséges!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.