Családon belüli erőszak vádjával kell szembenéznie A Karib-tenger kalózai-sztárjának, miután felesége azt állította, hogy kezet emelt rá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amber Heard távoltartási végzést kért Johnny Depp ellen! Azt állítja, hogy a férje kezet emelt rá!
2016. május 31. 10:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 31. 11:02
Na, ahogy van ez az egész infó, az csak kamu. Johnny lenne az utolsó ember, aki bárkire kezet emelne, főleg nőre. Alapból nem szimpatikus ez a nő, biztos csak valamiért keresztbe akart tenni neki. Szánalmas.
2016. május 31. 11:12
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Hahaha... drága Amber, ezt úgy érzem a saját érdekedben nem kellett volna. Sosem voltál több a szememben, mint egy haszonleső p*csa, de ezután nem csak nálam ástad el magad. Kíváncsi vagyok hogyan mész tönkre a hazugságod után.
2016. május 31. 11:18
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Tuti h nem emelt rá kezet, Johnny nem olyan férfi! meg Akkor csak most derült ki hirtelen verte is és eddig tűrte naná... Persze hogyne.. Ez a hír kacsa... Nem szidom a hölgyeményt mert nem ismerem a körülményeket ezek a hirek pedig annyira valóságosak mint az h holnap 100% h sütni fog nap.. (nem lehet tudni ugye) Ugy h nem szidom, de azt ellkel ismernem hogy van esze a csajnak
Mindent megtesz azért h tönkre tegye Johnny jó hírét, és h minél több pénzt kapjon tőle, csak az lesz a ciki amikor a hölgyet megkérik h menjen látlelet vételre ahol beállítják kék fény alá (elvileg minden ütésnek látszódnia kell a fény alatt) Ha van rajta olyasmi
Ha nincs akkor ciki és remélem befucsol a karrierje
2016. május 31. 11:29
Ez egy nagy hazugság...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Johnny soha nem emelne kezet senkire,pláne nem egy nőre!!!
Ez az Amber egy haszonleső pénzéhes kis csitri..Bármit megtenne azért hogy még több pénzhez jusson..Szánalmas...
Nagyon sajnálom Jhonnyt <33
Johnny soha nem emelne kezet senkire,pláne nem egy nőre!!!
Ez az Amber egy haszonleső pénzéhes kis csitri..Bármit megtenne azért hogy még több pénzhez jusson..Szánalmas...
Nagyon sajnálom Jhonnyt <33
2016. május 31. 11:58
|
|
Solannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 240487 offline
|
Nem lázításképp írom... de most olvastam erről az arczúzódásos dologról hogy amikor rendőrt hívtak a rendőrök nem láttak az arcán sérülést.. Reméljük békésen lezárul az ügy amennyire ez csak lehetséges.. Eként egy dolgot nem értek, ha erőszakos veled a párod akkor miért mész hozzá? Eként én nem hiszem hogy ez lenne a helyzet, hiszek Johnny Depp ártatlanságában.
2016. május 31. 12:09
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nehezen tudom elképzelni, hogy Johnny erőszakoskodott volna vele. Ilyet állítani valakiről elég súlyos. Ha Amber hazudik akkor fogalmam sincs, hogy tud egyáltalán tükörbe nézni ezek után. Viszont ilyesmiben miért is hazudna bárki is? :| Michael Jackson ügyeiből kiindulva, az ember sok mindenen képes átgázolni, hogy hírnevet és pénzt szerezzen még ha ennek egy ember becsülete is a tét. Remélem mihamarabb kiderül az igazság.
2016. május 31. 12:22
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Az, hogy azt a kézzel írott levelet Vanessa írta csak annyira biztos, mintha én megjósolnám, hogy holnap ilyenkor esni fog az eső... a lánya meg persze, hogy védi, de attól, hogy velük kedves, mást még simán ütlegelhetett (tapasztalat). Egyébként pedig Johnny sem szent. Ő is emberből van, hibázhat. Hiszek benne, hogy Amber nem hazudna egy ilyen komoly dologról.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2016. május 31. 13:01
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Bízok Johnnyban. Abban, hogy soha nem emelne kezet egy nőre. Ez a senkiházi primadonna meg húzzon a búsba, hogy ilyeneket állít. Amikor megláttam a képet, ahogy távozott a bíróságról... az az ártatlan "mindjárt röhöghetek" pofa.. egyáltalán nem látszott úgy, mintha szomorú vagy bántalmazott lenne.. amikor beült a kocsiba elvileg hisztérikus zokogásba kezdett, ami szerintem inkább röhögés volt, hogy ezt a nagyszerű férfit tönkre akarja tenni!
2016. május 31. 13:32
|
encsuszka96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 255765 offline
|
http://888.hu/article-johnny-depp-artatlan
http://velvet.hu/gumicukor/2016/05/31/amber_heard_nyilvanosan_zsarolja_johnny_deppet/
És ha ez nem lenne elég még ..akkor azt az állítólagos ütésfoltot is szemügyre lehet venni , mivel az első képhez képest ami megjelent mikor a bíróságról jött már teljesen máshol volt és másnapra rá meg már nyoma se volt.!
Én csak abba reménykedek hogy Amber ezért a rágalmazásért bünhődni fog!!
http://velvet.hu/gumicukor/2016/05/31/amber_heard_nyilvanosan_zsarolja_johnny_deppet/
És ha ez nem lenne elég még ..akkor azt az állítólagos ütésfoltot is szemügyre lehet venni , mivel az első képhez képest ami megjelent mikor a bíróságról jött már teljesen máshol volt és másnapra rá meg már nyoma se volt.!
Én csak abba reménykedek hogy Amber ezért a rágalmazásért bünhődni fog!!
2016. május 31. 13:53
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Úgy beszéltek róla mintha TÉNYLEGESEN ismernétek, pedig csak filmekben láthatjátok meg interjúkban, ahol legjobb oldalát próbálja mutatni.Nem lehet tudni ,hogy négy fal között otthon hogyan viselkedik...
És tökéletesen egyetértek veled Szandi0820.
És tökéletesen egyetértek veled Szandi0820.
2016. május 31. 14:11
|
|
Baarby105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 144364 offline
|
Kicsit elfogult vagyok, hisz Johnny "rajongó" vagyok több mint 10 éve, így nem hiszem h bántotta volna rendszeresen. Talán egy pofon elcsattanhatott, hisz minden jó családban megesik hogy az indulatok elszabadulnak. De ha rendszeresen bántalmazta, megfélemlítette volna, szerintem már rég hallotuk volna, mivel ez az "Amber-ke" nem olyannak tűnik, aki tűrné a dolgot. Meglátjuk mi lesz. Jól jár, hisz a 15 perc hírnév kijutott neki. Remélem Johnny pedig végre megtalálja a megfelelő párt. Bármi lesz, nem pártolok el tőle
2016. május 31. 14:33
|
|
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline
|
Ja ez a Joy oldalan is fenn volt. A tvben a volt felesége azt nyilatkozta,hogy meg a kutyával i s ugy bánt mint,a sajat gyerekevel.Nem latta rajta az agresszió jelet es soha nem is ordibalt vagy uvoltott
2016. május 31. 14:46
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ez a nő is olyan szánalmas, nem akarok ítélkezni de ez a nő mintha az elejétől kezdve csak a figyelemre meg a csávó pénzére ment volna. Szánalmas hogy ennyire kicsinyes, és most még ezzel is megpróbálja tönkretenni őt. Nem ismerem a helyzetet, én nem láthatok bele mindebbe, de én a többiek véleményén vagyok. Soha, egyetlen percig sem nézném ki ebből az emberből hogy heves természetű, vagy pedig erőszakos lenne. Ti komolyan el tudjátok képzelni ahogyan Johnny kezet emelne erre a nőre? Én valahogyan nem igazán, nem tudom veletek mi a helyzet. Hogy Johnny kezet emeljen valakire? Hogy erőszaktevő legyen? Na meg hogy egy nőre, ráadásul a saját feleségére, aki ugyan pontosan ott üti meg ahol a legjobban fáj neki és az anyja után még a nője is elmegy, meg asszonytartást követel tőle (nem is keveset) de akkor is... piál és drogozik évek óta de akkor sem tudom elképzelni róla.
Bár ugyan úgy Johnny hibája, minek kellett ott hagynia a feleségét, komolyan azt hitte hogy ez a nő majd maga miatt fogja szeretni és nem a pénze miatt? Pfff, ugyan már, ezt még ő sem gondolhatta komolyan! Most hogy így jobban belegondolok ez rohadtul előrelátható volt, nem is gondoltam hogy hosszú életű lesz majd ez a házasság...
Bár ugyan úgy Johnny hibája, minek kellett ott hagynia a feleségét, komolyan azt hitte hogy ez a nő majd maga miatt fogja szeretni és nem a pénze miatt? Pfff, ugyan már, ezt még ő sem gondolhatta komolyan! Most hogy így jobban belegondolok ez rohadtul előrelátható volt, nem is gondoltam hogy hosszú életű lesz majd ez a házasság...
2016. május 31. 14:50
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
Sajnos nem ismerem Johnnyt személyesen, és soha nem is fogom, de azért valljuk be, ezzel a híreszteléssel valami nem stimmel. Ne mondja már nekem senki, hogy képes volt 14 évig boldogan élni a párjával és a gyermekeivel, aztán egyszer csak agresszívvá válik. Semmi nyoma a bántalmazásnak, egy hírt sem olvashattunk hasonlóról ezelőtt. Érdekes, hogy csak azután jött rá, hogy "bántalmazták" miután kiderült, hogy nem akarják kifizetni őt. Kíváncsi vagyok a végkifejletre
2016. május 31. 15:03
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Pont az ilyen hozzáállás miatt nem mer a nők többsége a rendőrséghez fordulni, ha bántalmazzák őket. Mindig a nő a hibás, meg a pénzéhes, annyira jellemző. Úgy beszéltek Johnny-ról, mintha ismernétek személyesen. A lánya meg természetes, hogy védi, nem tőle kell várni az igazságot.
2016. május 31. 15:05
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Szerintem ez úgy kamu,ahogy van.Most nem azért,nem ismerem Johnnyt,de egy ember sem mondott még róla bármi rosszat.Ez a nő szerintem csak a hírnévért volt vele és a pénzért.Meg nehogymár 14 évig boldog valakivel és most meg a másikat megverje.Kamu.Remélem Johnnynak lesz igaza!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.