A Hello énekesnője jelenleg világkörüli fellépéssorozatán népszerűsíti tavaly ősszel megjelent 25 címet viselő stúdiólemezét, közben pedig arra is szakított időt, hogy házat vásároljon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kukkants be Adele 10 millió dolláros álomotthonába!
2016. május 31. 09:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 31. 09:20
Na, nekem ez sem kéne. Minek ezeknek ilyen hatalmas ház? Ja, igen, tudom. Azért, hogy megmutassák milyen gazdagok. Ahelyett, hogy másoknak adományoznának. -.-
2016. május 31. 12:07
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nekem nem tetszik de nem értem minek ekkora ház nekik alig vannak hárman..............de mindegy ha jól érzik benne magukat akkor nekem mind1
2016. május 31. 12:28
|
|
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline
|
S.S.
Nyílván tisztában vagy vele, hogy Adele kinek hogy és mennyit adományoz.
A tehetős emberek sokat adományoznak, csak nem verik nagydobra, azt a prolik szokták.
Nyílván tisztában vagy vele, hogy Adele kinek hogy és mennyit adományoz.
A tehetős emberek sokat adományoznak, csak nem verik nagydobra, azt a prolik szokták.
2016. május 31. 14:07
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
A kert és a medence az jöhet.
2016. május 31. 16:31
1 szó: STERIL.
Fehér mennyezet, fehér gerendák, fehér falak, fehér bútorok... csoda, h. a padló nem fehér. Kicsivel több szín nem ártana, h. meglegyen az otthon "melege". Ez így rideg és idegen hatást kelt (számomra).
Fehér mennyezet, fehér gerendák, fehér falak, fehér bútorok... csoda, h. a padló nem fehér. Kicsivel több szín nem ártana, h. meglegyen az otthon "melege". Ez így rideg és idegen hatást kelt (számomra).
2016. május 31. 16:54
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Tetszenek benne a vintage-elemek. Elfogadnám cakk-pakk az egész házat a medencével együtt!
2016. május 31. 17:40
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Szép ház.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: