Az énekes az Entertainment Weeklynek adott exkluzív interjú exbarátnőihez fűződő kapcsolatáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Jonas szóba sem áll híres exeivel
2016. május 31. 08:16
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 31. 09:23
Szerintem Nick egyik lányhoz sem volt való. És.. Nem is tudtam, hogy Miley-val járt. Azt hittem Selena-val. De úgy látszik, rosszul tudom.
Utolsó, utolsó előtti kép: Milyen fiatalok voltak még! ^^
Olivia-ról meg annyit, hogy nem szimpi. :/
Utolsó, utolsó előtti kép: Milyen fiatalok voltak még! ^^
Olivia-ról meg annyit, hogy nem szimpi. :/
2016. május 31. 11:10
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
S.S vannak olyan hiresztelések h épp Selena miatt szakítottak régen Miley-Nick. De ezek csak hiresztelések... am meg sztem Nick bárkihez való Mert miért is ne??? Rendes pasi lehet az életben. És az exeimmel én sem beszélek, nem jó az ha felháborgatjuk a nyugodt vízet.
2016. május 31. 12:19
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nagyon aranyos hogy nem undorral beszél az exeiről hanem szeretettel és büszkeséggel ilyen az igazi férfi

2016. május 31. 13:45
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Jajj ezek a békebeli képek xdd Amúgy ha érdekelné még bármelyik exe akkor tuti, hogy tudna róluk kb mindent. Szóval ebből is látszik, hogy Olivia már rég hidegen hagyja.
2016. május 31. 16:21
Szerintem nagyon korrektül nyilatkozott erről, az utolsó két kép pedig jó.
2016. június 01. 19:31
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Dicséretre méltó, hogy nem csak lehordja mindennek a volt barátnőit.
Nos, én sem tartom a kapcsolatot a volt barátaimmal, de attól még nem vagyunk rosszba...csak minek tartsuk? Ez nem lenne normális barátság, a valaki úgy is bepróbálkozna..
Amúgy pedig szerintem sem illett össze egyik lánnyal sem. Sry.
Nos, én sem tartom a kapcsolatot a volt barátaimmal, de attól még nem vagyunk rosszba...csak minek tartsuk? Ez nem lenne normális barátság, a valaki úgy is bepróbálkozna..
Amúgy pedig szerintem sem illett össze egyik lánnyal sem. Sry.
2016. június 03. 21:08
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
tényleg tiszteletre méltó, hogy az exeit nem hordja le, de ez a cím.. a kedves cikk író kicsit finomabban is fogalmazhatott volna.. -.-
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: