Tegnap ünnepelték az Emlékezés napját Egyesült Államok-szerte, ám a valóságshow-sztár és a modell egy temetőben tett látogatás helyett inkább medencés bulival múlatta idejét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Falatnyi bikiniben mutatta meg irigylésre méltó alakját Kylie Jenner és Hailey Baldwin
2016. május 31. 06:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 31. 06:36
Szépek, de azért nincs annyira irigylésre méltó alakjuk
2016. május 31. 06:56
Jó formában vannak!
Egy lánynál nagyon fontos, hogyan mutat bikiniben! Ők most jól néznek ki, de valószínűleg még ennél jobb alakú lányok is vannak a strandokon!
2016. május 31. 07:08
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
igen,szépen de azért nem irigylem őket. Valamelyiknek alig van segge. de azért jó
2016. május 31. 09:27
Igazatok van. És amikor ránéztem a képekre, csak r*b*nc*k*t láttam. Még egymás feneküket fogdossák? Jézus! Tessék, lehet engem jelentgetni.
2016. május 31. 09:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nem tudom, én annyira nem tudok mit kezdeni ezekkel a mű, futószalagon gyártott lányokkal. Nézhetnek ki jól, de attól még ugyanolyan buták maradnak...
2016. május 31. 11:21
Kylinak egyáltalán nincs jó alakja..
Fel van töltve a segge,ennyi...:/
Régebben is ilyen alakja volt csak akkor valamelyest kisebb példányban mutatkozott a feneke..
De egyáltalán nem jó az alakja.Csupán csak fel lett töltve,szóval igazából semmit sem csinált azért hogy "irigylésre méltóan" nézzen ki..Ennyi erővel én is elmehetnék,feltöltenék a mellem és a seggem és kész is..Na akkor már nekem is irigylésre méltó alakom lenne???!! Szerintem a képen egyetlen egy lányról lehet elmondani hogy "hűű,de jó alakja van" és az nem más mint Hailey..Na rajta látszik hogy tett is valamit azért hogy így nézzen ki..^^
(Amúgy nincs bajom Kylieval nagyon is szeretem őt,mert egy tündéri lány,de ami igaz az igaz..)
Fel van töltve a segge,ennyi...:/
Régebben is ilyen alakja volt csak akkor valamelyest kisebb példányban mutatkozott a feneke..
De egyáltalán nem jó az alakja.Csupán csak fel lett töltve,szóval igazából semmit sem csinált azért hogy "irigylésre méltóan" nézzen ki..Ennyi erővel én is elmehetnék,feltöltenék a mellem és a seggem és kész is..Na akkor már nekem is irigylésre méltó alakom lenne???!! Szerintem a képen egyetlen egy lányról lehet elmondani hogy "hűű,de jó alakja van" és az nem más mint Hailey..Na rajta látszik hogy tett is valamit azért hogy így nézzen ki..^^
(Amúgy nincs bajom Kylieval nagyon is szeretem őt,mert egy tündéri lány,de ami igaz az igaz..)
2016. május 31. 12:05
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (S.S. @ 2016.05.31. 11:04)
Cassie3: Én szívesen írok cikket rólad! ^^ 
2016. május 31. 12:42
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Ennek van hírértéke? A strandon látni ilyeneket, sőt még jobb formában levő lányokat is. Kylien látszik amúgy is, hogy fel van töltve a hátsója. És, hogy őszinte legyek egyáltalán nem irigyelem tőle.
2016. május 31. 12:53
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Basszus mint itt magyarországon a 13 éves tini ribancok
Nekem ez jutott elsőre eszembe tudjátok akik azt hiszik magukról h szépek és menők
Ajvé ...
egyébként egy lány sem szép és az alakjuk meg hát ... Én nem szeretnék így kinézni...
ezzel mindent elmondtam
2016. május 31. 13:18
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Utolsó képen, a piros bikinis hölgyeménnyel szívesen cserélnék testet. xD
2016. május 31. 13:29
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
az utolsó kép undorító,bár nem lepődők meg
2016. május 31. 13:41
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Nekem kicsit már sok az effajta képek mutogatása, bár ez nem mai hullám de valahogy nem tudok hozzá szokni. Csináljanak picit hétköznapibbat, lehet azzal nagyobb érdeklődést keltenének. Ja meg még azt nem szeretem, hogy igazán nincs is popsijuk de kb az összes pucsít egytől egyig. Pff.. inkább azokat a részüket emeljék ki ami előnyös meg persze van is ott valami..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: