A 31 éves szőkeség jó néhány zátonyra futott kapcsolaton van már túl, így bőven van tapasztalata abban, hogyan éljünk túl egy szakítás utáni nehéz időszakot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így juss túl a szakításon Khloe Kardashian szerint
2016. május 30. 11:20
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 30. 17:07
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Majd pont egy Kardashian név alatt futó emberre fognak hallgatni az emberek...
2016. május 30. 17:19
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2016.05.30. 17:07)
Majd pont egy Kardashian név alatt futó emberre fognak hallgatni az emberek...
Hidd el, hogy fognak.
Ismerjük be, ezt akármelyik ember meg tudta volna fogalmazni, aki már átélte a szakítást.
2016. május 30. 17:42
|
|
Amelia Pondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.16. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 252332 offline
|
Mondjuk szerintem az nem megoldás, hogy félreteszed a problémákat, a szomorúságod, és minden idegszáladdal másra koncentrálsz, mert attól a dolog nem fog megoldódni. Csak felgyülemlik, és sose jutsz túl rajta. Szerintem jobban megéri egy rövidebb ideig ramatyul lenni, zokogni, világfájdalmas arccal járkálni, és mindent feldolgozni, mint hosszú ideig megveszekedetten dolgozni/sportolni/lefoglalni magad, hogy "rosszul gyógyulj be". Nekem legalábbis ez a véleményem.
És egyébként nekem is ez volt az első gondolatom, hogy pont egy Kardashian tanácsára van szükségem a párkapcsolatok terén, akiről nehezen tudom elképzelni, hogy valaha olyan házassága lesz, amit én szeretnék, de minek kötözködjek? Egyébként meg a második felével egyetértek.
És egyébként nekem is ez volt az első gondolatom, hogy pont egy Kardashian tanácsára van szükségem a párkapcsolatok terén, akiről nehezen tudom elképzelni, hogy valaha olyan házassága lesz, amit én szeretnék, de minek kötözködjek? Egyébként meg a második felével egyetértek.
2016. május 30. 20:20
Igen úgy könnyű válni hogy gazdag vagy és nincs gyereked.... -.-
2016. május 30. 21:12
És vajon miért is dobják őt sorra??
Ez itt a kérdés...
Ez itt a kérdés...
2016. május 30. 22:35
Szerintem minden érzelmet meg kell élni, ha állandóan csak félretennénk őket, akkor az hosszútávon nem lenne jó.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: