Alig, hogy bejelentették a várandósság hírét, máris hatalmas az érdeklődés Rob és Blac közös gyermekéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egymillió dollárt fizetnének a lapok Rob Kardashian születendő gyermekének első fotóiért
2016. május 30. 07:51
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 30. 08:50
Édes Istenkém! Meg egy másik kérdés: Hogy néznek ezek ki? -.-
2016. május 30. 15:58
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Szerintem Rob fénykorában, mikor fele ekkora volt, azért elég szemrevaló volt. (pl. adatlapkép) De a nő, hát az valami rettenet. Egyébként csak úgy kíváncsiságból érdekelne, hogy ilyen karfiolos combbal meg olyan magasággal, mint egy kertitörpe, milyen modell volt ő? A család meg persze, hogy örül a gyereknek, mert már látják maguk előtt a dollárjeleket, ugyanis én úgy tudom, hogy azért hízott meg Rob, mert kiközösítette a Kardashian klán. Most meg ilyen nagy szeretet van?
2016. május 30. 16:59
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Mintaszülők. Szerencsétlen gyerek még ki sem pottyant az anyjából, de már azon vannak hogy eladják a kicsit a nyilvánosságnak. Az anyja meg a másik... de mindegy, nem akarok beleszólni, csak a gyereket sajnálom. Ha ilyen szüleim lennének kétszer is meggondolnám hogy egyáltalán meg akarok-e születni. Az apám - ugyan nem tehet róla - de a földkerekség legszámítóbb családjának az ivadéka, az anyám pedig egy szétplasztikázott próbababa, akiről ránézésre meg tudom mondani hogy nem tudja megkülönböztetni a cumit a pelenkától.
2016. május 30. 17:46
|
|
Amelia Pondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.16. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 252332 offline
|
Nem tudom, más is ennyire megakadt-e azon az összegen, amennyit felajánlottak egy nyavalyás fotóért, de remélem, nem vagyok egyedül a dühömmel.
2016. május 30. 20:08
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Hár szegény gyerek ezek az igazi szülők pénzért az első emlékeket a gyerekről hat gratu
Amelia Pond egyet értek
Amelia Pond egyet értek
2016. május 30. 22:42
Rob régebben sokkal inkább a toppon volt, ami a felszínt illeti. Blac pedig elég mű a képeken. Remélem, nem fogadják el a lapok ajánlatát.
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: