Öt év után a RaNia három oszlopos tagja Di, Xia és T-ae nemcsak a csapatnak, de a kiadónak is búcsút intett.
A teljes cikkhez kattints ide!
RaNia: Di, Xia és T-ae kilépett a csapatból
2016. május 30. 06:23
Mi ez a sok kilépés a bandákból?Már rá se nézek inkább a cikkekre mert tuti van olyan cikk h xy bandából xy kilépett
2016. május 30. 08:56
Én nem értek már semmit. Most már az a divat, hogy folyamatosan kilépnek a bandákból? :/ Nem értem. -.-
2016. május 30. 15:05
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Még csak nem is hallottam róluk, pedig elég sok csapatról van tudomásom. Bár a lánycsapatokat nem igazán preferálom. Sajnálatos dolog, hogy ilyen sok csapat foszlik szerteszét. :\
2016. május 30. 18:51
|
|
ms.illuminatiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.10. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 256222 offline
|
Ebből most fivatot csinálnak? -.-
2016. május 30. 18:51
|
|
ms.illuminatiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.10. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 256222 offline
|
Elírtam az előbb.Sorry :|
*divatot
*divatot
2016. június 03. 16:20
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Debütálásuk óta jöttek-mentek a tagok, de szerintem most ezzel megpecsételődött a csapat sorsa (bár ne legyen igazam). Seuljit, Hyeme-t és Alexet sajnálom, hisz csak tavaly csatlakoztak. Kíváncsi vagyok az augusztusi visszatérésükre (ha egyáltalán lesz belőle valami), az Alex&Hyeme-féle alegysége, valamint az Ela8te debütálására is.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: