de.. Devon vezetéknevét ck-val kell írni
8 közkedvelt tévésorozat, ami könyvön alapszik
2016. május 28. 20:10
nekem nagyon tetszik a The 100 könyv, de a sorozat szerintem jobb
2016. május 29. 14:00
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Pretty little liars ^o^
2016. május 29. 16:50
|
|
Viki Tomlinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 255302 offline
|
PLL és a Trónok Harca a legjobb!!!
2016. május 29. 17:32
Nem hiába a Trónok Harcával reklámozza magát a cikk. Szinte ez az egyetlen valamirevaló sorozat, ebben a felsorolásban.
2016. május 29. 20:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Oké, most írjon valaki 8 olyan sorozatról, ami nem regényen alapul...
Lassan már ez is kezd olyan lenni, mint a zene. Buburka, szelénka, meg még 15 túlértékelt sztárocska van állandóan reflektorfényben. Most meg egy tucat olyan sorozat, amelyektől mindegyik mellé gondolkodá nélkül tudok mondani 3 olyat, ami jobb... Pont azon kéne munkálkodni, hogy megismertetni az ilyen cikkek által beszűkített látókörű olvasókat olyasmikkel, amik nem robbanak az arcába minden weboldalról vagy tv reklámból. Mesterséges népbutítás.
2016. május 30. 14:56
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
PLL TVD <33
2016. május 31. 12:52
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Az egyetlen kérdésem az lenne: Minek kell a Shadowhuntersből 2. évad?! Az eddigi egyik legpocsékabb adoptáció, amivel valaha találkoztam.
A sorozatnak annyi köze van a könyvhöz, hogy ugyanazok a szereplők meg egyezik a címük. Szinte mindent megváltoztattak- és nem előnyükre. Ráadásul a cast is teljesen kezdőkből áll, akik egy hiteles jelenetet nem tudtak összehozni eddig...
A The 100-ra viszont örülök, hogy rátaláltam, mivel az egyik legjobb sorozat, amivel valaha találkoztam!
A sorozatnak annyi köze van a könyvhöz, hogy ugyanazok a szereplők meg egyezik a címük. Szinte mindent megváltoztattak- és nem előnyükre. Ráadásul a cast is teljesen kezdőkből áll, akik egy hiteles jelenetet nem tudtak összehozni eddig...
A The 100-ra viszont örülök, hogy rátaláltam, mivel az egyik legjobb sorozat, amivel valaha találkoztam!
2016. június 01. 18:43
|
|
Booboofan16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 251795 offline
|
Imádom a The 100-ot. Örülök, hogy rátaláltam kár lett volna kihagyni. A Shadowhunters se rossz csak nem túl sok köze van a könyvhöz. A többit mg nem láttam nyáron akarom elkezdeni őket remélem nem csalódom.
2016. június 10. 16:23
Ezek közül csak a Trónok harcát meg a The 100-at láttam.
The 100-at ajánlom mindenkinek,nagyon jó.
Trónok harcánál meg inkább a könyveket ajánlom.A sorozat az ötödik évadtól elindult lefele a lejtőn.
The 100-at ajánlom mindenkinek,nagyon jó.
Trónok harcánál meg inkább a könyveket ajánlom.A sorozat az ötödik évadtól elindult lefele a lejtőn.
2016. június 17. 02:42
|
|
DamonSalvatoreLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 248611 offline
|
The 100, Vámpírnaplók nagyon jó.A shadowhunters borzalmas. A könyv zseniális, de a sorozatnak nagyon nem sikerült megragadnia a hangulatát
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: