Kylie Jenner kétmillió dollárt követel Tygától
2016. május 28. 12:12
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Meglep ha a piszok gazdag Hollywoodi sznoboknak annyi pénzük sincs hogy 2 millát visszafizessenek, náluk ez nem pénz! Bár mire gondolt a szakítás után, hogy majd továbbra is úgy tekint erre mint egy ajándékra... :/
Bár Ciara, abszolút egyet kell értenem veled, ez az egész már nem azért megy hogy rendezzék az ügyeiket, Kylie simán hagyhatta volna azt a két millát hiszen a pénzében fulladhatna meg a villája kellős közepén, ez az egész cirkusz, az ellentétek feszülése és a kelletlen veszekedések csak és kizárólag a figyelemért mennek. Én már azon sem lepődnék meg ha azért mentek volna szét hogy több legyen körülöttük a figyelem, mindent kinézek ebből a szemét családból.
Bár Ciara, abszolút egyet kell értenem veled, ez az egész már nem azért megy hogy rendezzék az ügyeiket, Kylie simán hagyhatta volna azt a két millát hiszen a pénzében fulladhatna meg a villája kellős közepén, ez az egész cirkusz, az ellentétek feszülése és a kelletlen veszekedések csak és kizárólag a figyelemért mennek. Én már azon sem lepődnék meg ha azért mentek volna szét hogy több legyen körülöttük a figyelem, mindent kinézek ebből a szemét családból.
2016. május 28. 14:10
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Még szép,hogy meg kell adnod,kisapám!
Kylei drágaságom,hogy lehettél ilyen hülye. Én egy 50 éves barátság után se adnék ennyit,akármennyi pénzem is lenne.
Szóval,most az egyszer igazat adok ennek a kis leányzónak, ráadásul még őt is fenyegetik...
Kylei drágaságom,hogy lehettél ilyen hülye. Én egy 50 éves barátság után se adnék ennyit,akármennyi pénzem is lenne.
Szóval,most az egyszer igazat adok ennek a kis leányzónak, ráadásul még őt is fenyegetik...
2016. május 28. 16:44
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Ezt most komolyan gondolta? Főleg szakítás után. Azért ez nem egy fagyi, vagy egy hamburger ára, amit fel lehet fogni ajándékként.
Bár ez 2 millió dollár a kis Jenner családnak nem nagy összeg, nagyjából mintha én kölcsönadnék 10 forintot.
Bár ez 2 millió dollár a kis Jenner családnak nem nagy összeg, nagyjából mintha én kölcsönadnék 10 forintot.
2016. május 28. 17:25
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
mekkora férgek már ezek úristen. Mi lesz ha nem fizeti vissza a pénzt? Talán tönkremegy? Á dehogyis, meg sem kottyant neki az a pénz, igy is úgy is úszik benne, ha visszafizeti ha nem. Ebből is látszik mennyire fent hordják az orrukat és milyen pénzéhesek. Biztos azért kell neki, hogy az ezredik luxusvilláját megvegye, de anélkül is megtudná venni amúgy. Ez csak arra jó, hogy villogtassa magát, mert ezzel most valakinek érzi magát. Pedig csak egy kis bolha, egy senkiházi, hiába úszik a milliárdokban, emberileg a bolha bolhája. Egy nulla.
2016. május 28. 17:39
2016. május 28. 19:54
Szerintem ha szakítanak nem kell egyből mindent visszakérni....persze ő döntésük
2016. május 28. 21:56
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Két millió dollárt ajándékba? Ha a csávónak lenne egy kis esze, akkor tudná, hogy már lassan a levegőért is fizetni kell. Nem is értem mit várt ettől a famíliától.
2016. május 28. 22:12
Hát szerintem elég nagy pofátlanság mikor valaki 'ajándékba' ad valamit,majd mikor azzal a személlyel megromlik a kapcsolata,egyszerűen vissza követeli...
2016. május 29. 15:33
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
B.T.S. : Szerintem 2 millió dollár egy kicsit drága ajándék.
Mellesleg köztudott, hogy a gyerek a Jenner lányon élősködött. Pl.: Amikor Kylie Jenner-nek szülinapja volt, ak kapott Tygától egy kocsit , amit saját magának kellett fizetnie. Ez kb. olyan, hogy én veszek a szülinapodra egy Iphone-t, de neked kell fizetned havonta. A rapper már, akkor flörtölt másokkal, amikor még jártak (pl. A 14 éves lány, aki 17-nek adta ki magát, de ez tök 8), szerintem igaza van a csajnak, ha ő rossz, akkor a pénze is legyen az.
2 millió DOLLÁR (kb. 600 milliócska) ajándékba? Hát szegény Tyga, jobb lett volna, ha egy lámpát vesz magának ennyi pénzért, mert olyan sötét, hogy elkéne egy kis fény. xD
Ui.: Nem védem Kylie Jennert, se a családját (nagyon nem kedvelem őket), de az becsülendő, hogy így összetartanak és kiállnak egymás mellett.
2 millió DOLLÁR (kb. 600 milliócska) ajándékba? Hát szegény Tyga, jobb lett volna, ha egy lámpát vesz magának ennyi pénzért, mert olyan sötét, hogy elkéne egy kis fény. xD
Ui.: Nem védem Kylie Jennert, se a családját (nagyon nem kedvelem őket), de az becsülendő, hogy így összetartanak és kiállnak egymás mellett.
2016. május 29. 17:51
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Andiie, teljesen egyetértek. Szegény Tyga, ezt azért nem gondolhatta komolyan, hogy csak úgy kap valakitől 2 millió dollárt
2016. május 29. 18:24
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Nem hiszem el ,hogy gyakorlatilag benfentesek hadai,zsarolások,és bírósági ügyek kellenek ahhoz ,hogy két fiatal szakítani tudjon.Egy szakítás fáj, és gondolom nem a világ legjobb dolga de szerintem nem kellene ekkora cirkuszt csinálni belőle.Komolyan minden héten minimum 2 cikk megjelenik a Tyga-Kylie szakításról itt a starityn.Ez pedig szerintem azt bizonyítja ,hogy az oldal színvonala nagyon csökken és túlságosan felsztárolják ezt a kis fruskát.
2016. május 29. 20:28
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
Tyga sztár lettél és fejedbe szált ez a dolog és csak úgy dobáltad a pénzt minden hülyeségre.. és tartozásod lett stb.. és a volt barátnődnek kellet adnia a pénzt ..... megértlek Tyga aszerint, hogy azt hitted, hogy ajándékba kaptad... de tudod, hogy van ez szakítás... és már mindent kérnek vissza majdnem mindig ez van..
de kitartás Tyga dolgoz keményen ... és fizesd vissza a pénzt eladod egyik autódat és kész.... ne csinálj bele hatalmas ügyet... nem éri meg mert még többet fogsz majd fizetni mind kellene...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: