Lewis Hamilton Palvin Barbinak udvarol?
2016. május 28. 14:51
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Ők együtt? Tuti nem. Ha beszélgetnek egymással, az nem azt jelenti, hogy járnak is.
2016. május 28. 17:31
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
annyira elegem van már ebből a nőszemélyből, nincs egy olyan nap, mikor ne olvasnék róla valami cikket. Sokan igy gondolják, nehogy véletlenül elfelejtsük őt. Annyira utálom, hogy ki sem tudom fejezni, húzzon már el a francba, sokkal jobban utálom, mint amennyire Louist régen. (mostmár Louist nem utálom, hanem teljesen hidegen hagy)
2016. május 28. 20:19
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Arvil fan @ 2016.05.27. 15:47)
Hogy jöhet be neki Louis szerintem nem is szép.
de pénze az sok van, nyilván az jobban tetszik neki mint maga a pasi kinézete, illetve személyisége
2016. május 28. 20:22
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (kuci100 @ 2016.05.27. 19:24)
Most minek kell rossz indulatúnak lenni? Ha bárki ismeri Barbit, akkor beszéljen. Én sem ismerem személyesen, de nem szidom. Érezze jól magát. Amúgy valamelyik évben ott volt az 50 legkeresettebb modell között, bár őt nem sztárolják túl.
dehogyisnem sztárolják agyon, pont őt, a semmiért. Ki sem tudom fejezni mennyire utálom És mindenhol őt kell néznem
2016. május 29. 19:36
Ez a nő csak a pénzre hajt és ez undorító.Hagyná abba végre ezt a nagy öncsillogtatást és lenne egy átlagos partnere.
2016. május 29. 19:55
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2016.05.27. 15:18)
Mit is árulnak el ezek a képek?
Azt, hogy Barbi megtévesztésből Hamiltonnal mutatkozik, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy valójában Dicaprioval jár.
http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/lebuktak-leonardo-dicaprioval-kavar-palvin-barbi/lpr1zxs
2016. május 30. 17:36
Ah, anyám, nem tudom megállni, hogy ne kommenteljek, habár vagy fél éve nem szóltam már hozzá semmilyen cikkhez vagy topikhoz a fórumban. Mindenesetre, úgy látom, a két agyatlan tökéletesen egymásra talált, bár szerintem Lewis-nak a versenyzésre kellene koncentrálnia, ugyanis nem nagyon engedheti meg magának, hogy ennyire lazuljon, szerintem... Habár én egyáltalán nem bánom, ugyanis jó lenne, ha Nico úgy elhúzna előtte, hogy ledolgozhatatlan előnye lenne. Palvin Barbitól meg másra nem is számítottam, ha meglátom a csajt, rögtön az ugrik be róla, mennyire kis buta, számomra mindketten unszimpatikusak, Lewis is egyre jobban, pedig aztán az F1 mezőnyből rajta kívül Fernando Alonso az, akit nem csípek annyira.
Egyébként nem nagyon foglalkoztat, járnak-e vagy nem, egyedül az zavar, hogy az F1-es paddockban egyre rosszabb emberek tűnnek fel, pl. Justin Bieberrel az élen
Az meg, hogy Barbika egy üveg nutellával mászkált a monaco-i paddockban, már szóra sem érdemes...
Egyébként nem nagyon foglalkoztat, járnak-e vagy nem, egyedül az zavar, hogy az F1-es paddockban egyre rosszabb emberek tűnnek fel, pl. Justin Bieberrel az élen
2016. május 30. 17:41
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Hajrá Barbi! ♥
2016. június 02. 09:33
MrsFelton ..igazat mond :-)
istenem mekkora egy sz*r buta olcsó "modell"
istenem mekkora egy sz*r buta olcsó "modell"
2016. június 02. 10:30
Egyébként; gratulálok a tisztelt személynek aki megtanulta az angol "Haters gonna hate" mondat jelentését. :-)
Remélem angol nyelvi fejlődésed jó hatást gyakorol rád :-)
.. csak miután ezt elolvastad remélem érezni fogod az értelmét annak, hogy Palvin miért is modellkedik.
Remélem angol nyelvi fejlődésed jó hatást gyakorol rád :-)
.. csak miután ezt elolvastad remélem érezni fogod az értelmét annak, hogy Palvin miért is modellkedik.
2016. június 02. 13:59
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Azt elismerem hogy Barbi egy gyönyörű modell és külön plusz hogy magyarként ekkora sikert futott be DE.
Barbiról csak akkor cikkezik a média amikor fehérneműben vagy valami mélyen kivágott ruhában mutogatja magét de a legtöbb hír mindig akkor van róla amikor sztárokkal nyomul.
Amikor úgy érzi nincs elég hír róla akkor keres valaki híres pasit és selfizik vele ami miatt a naiv média rögtön ír róla.
Ed Sheeran, Leonardo DiCaprio Justin Bieber, Niall Horan (mindenesetre a legtöbbet Niall és Justin dobott a hírnevén)
Barbiról csak akkor cikkezik a média amikor fehérneműben vagy valami mélyen kivágott ruhában mutogatja magét de a legtöbb hír mindig akkor van róla amikor sztárokkal nyomul.
Amikor úgy érzi nincs elég hír róla akkor keres valaki híres pasit és selfizik vele ami miatt a naiv média rögtön ír róla.
Ed Sheeran, Leonardo DiCaprio Justin Bieber, Niall Horan (mindenesetre a legtöbbet Niall és Justin dobott a hírnevén)
2016. június 02. 15:56
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Én szeretem Barbit és nekem mindegy kivel van együtt csak legyen boldog . Szerintem itt senkinek nincs köze a másik személy szerelmi életéhez főleg ha valószínűleg még csak beszélni se beszéltek az illetővel
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: