Az autóversenyző és a modell kapcsolata a közelmúltban mélyült el, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy több van-e köztük barátságnál.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lewis Hamilton Palvin Barbinak udvarol?
2016. május 27. 12:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 27. 12:48
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Erre vártam! Köszönöm! :3
Akkora egy aranyásó ez a Barbi, hogy arra nincsen szó! Már egy-két éve nem is a modellkarrierje miatt kerül a címlapra (erre mi sem jobb példa annál, hogy még mindig Victoria's Secret-modellként utalgatnak rá, mikor az már három éve volt), hanem azzal, hogy kivel bulizik, mit csinál.
Mintha a következő Zimány Lindát látnám!
Akkora egy aranyásó ez a Barbi, hogy arra nincsen szó! Már egy-két éve nem is a modellkarrierje miatt kerül a címlapra (erre mi sem jobb példa annál, hogy még mindig Victoria's Secret-modellként utalgatnak rá, mikor az már három éve volt), hanem azzal, hogy kivel bulizik, mit csinál.
Mintha a következő Zimány Lindát látnám!
2016. május 27. 12:55
Most komolyan.Ezt nem hiszem el.Lewis-nek,hogy jöhet be ez a csaj.
2016. május 27. 13:15
Úristen. Pont Barbi? Hát látszik, hogy sz*r ízlése van.
Diala: Pontosan erre gondoltam én is.
Diala: Pontosan erre gondoltam én is.
2016. május 27. 13:32
én bírom Barbit,de az tény,hogy mostmár az alapján "ítélik" meg,hogy kivel bulizik,és amiatt kerül a címlapokra is. :/
2016. május 27. 13:33
Lehet, hogy még nincs köztük semmi sem, de valami kialakulóban van! Én meg pont azt akartam mondani, hogy Barbi találhatna jobbat is! Mondjuk Lewis F1-es világbajnok, de nagy nőcsábász hírében áll! Meglátjuk, hogy mi lesz ebből!
2016. május 27. 13:42
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Szeretem Barbit, De sztem ezt ő szándékosan csinálta a figyelem miatt.. Tudta h egyből világ hír lesz belőle.. Ezt vagy számításból csinálta (tudom tudom híres meg stb de egy kis plusz hírnév kell azért) Vagy mert bejön neki és végre vki elvarázsolta
2016. május 27. 14:41
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Én nagyon szeretem, mikor emberek hipotéziseket gyártanak pár fotó láttán. "szándékosan csinálj, csak a pénz érdekli, a karrierje miatt"... Az egyik leghíresebb modellről beszélünk, a világon mindenki ismeri a nevét, ideje volna már, hogy leessen mindenkinek Palvin Barbara világhírű, ezért ennek minden előnyét élvezi és sajnos minden hátulütőjével találkozik ( hülye pletykák, mint ez példának okáért ).
Ui.: A pletyka már meg lett cáfolva, kis utánajárással bárki kideríthette volna...
Ui.: A pletyka már meg lett cáfolva, kis utánajárással bárki kideríthette volna...
2016. május 27. 15:05
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Hushpush @ 2016.05.27. 14:41)
Én nagyon szeretem, mikor emberek hipotéziseket gyártanak pár fotó láttán. "szándékosan csinálj, csak a pénz érdekli, a karrierje miatt"... Az egyik leghíresebb modellről beszélünk, a világon mindenki ismeri a nevét, ideje volna már, hogy leessen mindenkinek Palvin Barbara világhírű, ezért ennek minden előnyét élvezi és sajnos minden hátulütőjével találkozik ( hülye pletykák, mint ez példának okáért ).
Leghíresebb modell? Elnézést, mi Gisele Bündchenről, netalán Naomi Campbellről beszélünk? Azért ne emeljük már ilyen magasságokba, mert szerintem még mindig vannak olyanok a világon, akiknek semmit se mond a Palvin Barabara név.
Másrészt, én nem csak itt láttam a hírt, szóval tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a Blikknek megcáfolta Barbi a hírt, de persze, ha ő azt mondta, hogy semmi sincs, akkor az úgy is van! Csak Cannes óta valahogy mindig egymás mellett fotózzák le őket! Először egymás oldalán mentek bulizni, aztán véletlen egy kocsiban szálltak be, most meg, mit ad az Isten, egy azon járdaszigeten pihentek meg!
Nagyon naiv lehetsz, ha azt hiszed, ez véletlen vagy hogy ez a hírverés Barbi ellenére van. Kb annyira sajnálhatja, hogy most Hamilton neve mellett pörög a neve, mint mikor Justinnal boronálták össze, vagy Leonardo DiCaprióval...
2016. május 27. 15:19
|
Fackyeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 237585 offline
|
Hushpush: Palvin nem a modellkedésről híres, hanem hogy éppen ki mellett van mikor lefotózzák, ami azért elég szégyen...
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2016. május 27. 15:51
Húha.. két rendezvényen is egymás mellé kerültek egy pillanatra, lőttek pár szelfit (megjegyzem, amin nem kettesben szerepelnek) és igen: ez már bőven elég a pletykákhoz.
2016. május 27. 19:24
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Most minek kell rossz indulatúnak lenni? Ha bárki ismeri Barbit, akkor beszéljen. Én sem ismerem személyesen, de nem szidom. Érezze jól magát. Amúgy valamelyik évben ott volt az 50 legkeresettebb modell között, bár őt nem sztárolják túl.
2016. május 28. 10:44
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ilyen a média. Összeboronálná még Piroskát a farkassal is, elég annyi, hogy közös fotókat készítettek, vagy egymás mellett ültek egy rendezvényen.
Hírnév velejárója.
Hírnév velejárója.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.