Johnny Depp nagy rajongója vagyok es neki koszonhetoen Ambert is megismertem, es megszerettem. Egy kicsit meghokkentett amikor lattam, hogy valnak. Nagyon sok cikket elolvastam, minden nyelven, amin beszelek keresgeltem. Nos kb. 50 szosszenet utan megfogalmazodott bennem egy velemeny.
Ha azt vesszuk hogy Amber legeloszor kibekithetetlen ellentetekre hivatkozott alairom hogy ki akarja forgatni Johnnyt a vagyonabol. (Egyébként Johnny Depp nem lett volna olyam hulye, hogy nem kot hazassagi szerzodest ha nem szerelmes a csajba de nagyon) aztan jott a csalad, hogy nem jonnek ki jol vele. Akkor mier JJohnny anyja halala utan kellett lepni? Egyebkent egy orosz cikkben olvastam (linkelni akartam de nem talalom) hogy amber nem valami geniusz es nem egy jo tarsasag.
Jojjon a legfelkapottabb a bantalmazas. Csak ez hianyzott. Nem tudom lattatok-e mar kepet de Johnny deppek haza, amiben eltek nem pont olyan csaladi haz, ahol athallatszanak a veszekedesek, szoval ez tuti nem igaz. Sok kep is mondd ellen az allitasnak, de ezzel senki nem torodik. Mindenki azt mondja, nem adunk igazat ambernek. SOHA EGY FERFIT SEM VEDENEK MEG HA A NOVEL SZEMBEN KOVETNEK EL EROSZAKOT! de ha ez igaz is es nem is az elso alkalom.... miert kellett a birosagon direkt ugy megjelenni mint egy elohalott? Akkor miert nem tunteti el mint maskor? Igy is ove mar a haz, de o meg a ferfi kutyait is el akarta venni. Havonta 50000 dollarnyi asszonytartassal karoltve.... ha valaki annyira megtort nem akarna a penzen cirkuszolni, csak megfelelo buntetest adatni.
amerikaban meg mindenki fuvezik lassan. Tudom hogy sok az irasomban a hiba de egy lelassult telefonrol irtam amin alig van mobilnet, viszont ezt le akartam irni.
Johnny Depp megtörte a csendet a válásával kapcsolatban
2016. május 29. 10:19
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Olvasom a sok hülye kommentet és egyszerűen nem jutok szóhoz....először is ha valaki tényleg utánanéz, láthatja, hogy azoknak az álltólagos szomszédoknak nagyon jó fülüknek kellett,hogy legyen,ugyanis egy ilyen házból elég nehezen szűrődhetett volna át a zaj, ne tévesszük össze egy magyar panellal.
http://www.terra.com/addon/img/eef5496a-johnny_depp_p.jpg
Aztán,mint ahogy előttem is már leírták, Johnny nem hülye! Már jó pár váláson túl van, pontosan tudja,hogy mennyire lenyúlhatják minden pénzét, szóval biztosan kötött volna házassági szerződést, kivéve ha olyan vak és fülig szerelmes,hogy nem látja,hogy ez a csaj csak a pénzére hajt. Johnny eleve hamar bele tud szeretni, lényegében bárkibe, könnyen eltudta csavarni a fejét a csaj, és hát azért nemkevés indoka volt ennek a lánynak, mind ott Johnny bankszámláján! Az empátia meg...hagyjuk, ilyen nincs a csajnak, hogy pont Johnny anyjának halála után 2 nappal adja be a válókeresetet, csak hogy szegény pasi még mélyen a depresszióban, a magányban, és igen ilyenkor sokszor az italban és a drogban látja a jövőt....Meg persze az is vicces, ahogy a csaj sajnáltatja magát...most mindenhol smink nélkül jelenik meg, látszódjanak azok a verésnyomok, beszéljenek csak róla, még többet. esetleg annyit tudok elképzelni,hogy miután Johnny megtudta a válást és megértette,hogy a nő nem szerette, lekevert neki....és őszintén, úgy gondolom,ha ez történt, igaza van!!
http://www.terra.com/addon/img/eef5496a-johnny_depp_p.jpg
Aztán,mint ahogy előttem is már leírták, Johnny nem hülye! Már jó pár váláson túl van, pontosan tudja,hogy mennyire lenyúlhatják minden pénzét, szóval biztosan kötött volna házassági szerződést, kivéve ha olyan vak és fülig szerelmes,hogy nem látja,hogy ez a csaj csak a pénzére hajt. Johnny eleve hamar bele tud szeretni, lényegében bárkibe, könnyen eltudta csavarni a fejét a csaj, és hát azért nemkevés indoka volt ennek a lánynak, mind ott Johnny bankszámláján! Az empátia meg...hagyjuk, ilyen nincs a csajnak, hogy pont Johnny anyjának halála után 2 nappal adja be a válókeresetet, csak hogy szegény pasi még mélyen a depresszióban, a magányban, és igen ilyenkor sokszor az italban és a drogban látja a jövőt....Meg persze az is vicces, ahogy a csaj sajnáltatja magát...most mindenhol smink nélkül jelenik meg, látszódjanak azok a verésnyomok, beszéljenek csak róla, még többet. esetleg annyit tudok elképzelni,hogy miután Johnny megtudta a válást és megértette,hogy a nő nem szerette, lekevert neki....és őszintén, úgy gondolom,ha ez történt, igaza van!!
2016. május 29. 10:29
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szandi0820 erre csak ennyit mondok:
2012 óta "szerelmesek" és igen, természetesen Johnny veri őt, de ő 4 év alatt nem tesz ellene semmit, majd amikor Johnny anyja meghal, és ő teljesen kiborul, depresszióba esik (mert az anyja halálakor ki nem tenné ezt?) esetleg italhoz és droghoz nyúl,hogy elfelejtse ezt a fájdalmat, amikor ilyen mélyen van és a legkönnyebb vele elbánni, akkor adja be a válókeresetet a csaj, ráadásul nem is kis összeget követelve. Mert most komolyan, ki az akit folyamatosan otthon bántalmaznak és ezt Ilyenkor! megmutatja a nagyközönségnek, sőt rátesz egy lapáttal és nem gyorsan akar elválni,hanem látványosan csak a pénzre hajt.....szánalmas!!!
2012 óta "szerelmesek" és igen, természetesen Johnny veri őt, de ő 4 év alatt nem tesz ellene semmit, majd amikor Johnny anyja meghal, és ő teljesen kiborul, depresszióba esik (mert az anyja halálakor ki nem tenné ezt?) esetleg italhoz és droghoz nyúl,hogy elfelejtse ezt a fájdalmat, amikor ilyen mélyen van és a legkönnyebb vele elbánni, akkor adja be a válókeresetet a csaj, ráadásul nem is kis összeget követelve. Mert most komolyan, ki az akit folyamatosan otthon bántalmaznak és ezt Ilyenkor! megmutatja a nagyközönségnek, sőt rátesz egy lapáttal és nem gyorsan akar elválni,hanem látványosan csak a pénzre hajt.....szánalmas!!!
2016. május 29. 19:03
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (anzi7 @ 2016.05.29. 10:19)
esetleg annyit tudok elképzelni,hogy miután Johnny megtudta a válást és megértette,hogy a nő nem szerette, lekevert neki....és őszintén, úgy gondolom,ha ez történt, igaza van!!
...én végeztem ezzel az oldallal, a sztáradatlapjaimon kívül soha az életben nem fogok fórumot látogatni, el se hiszem, hogy ez egy nyerő mentalitás a 21. században, köszönjük, hogy támogatod a problémát és egyenesen szóban kimondod, hogy joga van megütnie a férfinek a házastársát bármilyen körülmények közt, nekem elég ezt a társadalmi csődöt a való életben látnom, inkább kivonom magam az olyan internetes burkokból, ahol ez jelen van, köszöntem.
2016. május 29. 19:53
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
ez durva! ez a nő nemtom mit képzel magáról, mi az hogy érdekből ment hozzá???!!!!!! fák jú bitch erre ennyit tudok mondani. feleségként az a dolga h vigasztalja Johnnyt és mellette álljon a nehéz időszakban, de ennek a köcsögnek most jut eszébe h "hoppá, én érdekből házasodtam, meguntalak Johnny, pápá!"
2016. május 29. 23:24
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Az biztos, hogy az évtized válásának nézünk elébe, ma kb. csak a Velveten 4 cikk jelent meg erről a témáról.
Személyes véleményem az, hogy egyáltalán nem tudom, mit gondoljak erről a helyzetről. Az én szememben Amber mindig is egy pénz -és hírnévéhes nőszemély volt, de az elmúlt napok történései után... Mindenféle környezetben elítélem a családon belüli erőszakot, szóval ha most is ez a helyzet, mélyen csalódtam Johnny-ban, de! És itt jön a de. Sok mindent hallottunk már az emberi görénységről, és aljasságról. Talán mélyen legbelül remélem, hogy ez az egész csak egy színjáték, ami a hírverésről és a pénzről szól.
Johnny mellett szóljon, hogy az első felesége, a gyereki anyja és a lánya is kiállt mellette. Mert még ha a családja nem is nyilatkozik arról, hogy Johnny-nál néha elgurul a gyógyszer, az első felesége simán megtehetné, ha anno bármiféle attrocitás érte volna... Szóval kíváncsian várom a fejleményeket, és remélem a legjobbakat (Mind a két főszereplő szemszögéből).
Személyes véleményem az, hogy egyáltalán nem tudom, mit gondoljak erről a helyzetről. Az én szememben Amber mindig is egy pénz -és hírnévéhes nőszemély volt, de az elmúlt napok történései után... Mindenféle környezetben elítélem a családon belüli erőszakot, szóval ha most is ez a helyzet, mélyen csalódtam Johnny-ban, de! És itt jön a de. Sok mindent hallottunk már az emberi görénységről, és aljasságról. Talán mélyen legbelül remélem, hogy ez az egész csak egy színjáték, ami a hírverésről és a pénzről szól.
Johnny mellett szóljon, hogy az első felesége, a gyereki anyja és a lánya is kiállt mellette. Mert még ha a családja nem is nyilatkozik arról, hogy Johnny-nál néha elgurul a gyógyszer, az első felesége simán megtehetné, ha anno bármiféle attrocitás érte volna... Szóval kíváncsian várom a fejleményeket, és remélem a legjobbakat (Mind a két főszereplő szemszögéből).
2016. május 29. 23:46
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (anzi7 @ 2016.05.29. 10:29)
Szandi0820 erre csak ennyit mondok:
Látszik, hogy nem olyan környezetben nevelkedsz, ahol előfordul a másik bántalmazása, máskülönben nem beszélnél így. Tudod, hogy miért nem fordulnak a bántalmazások elszenvedői előbb segítségért (ha egyáltalán megteszik valaha)? Mert rettegnek a következményektől. Szerinted az, aki ok nélkül bántalmazza a párját mit tenne, ha kiderül, hogy az feljelentette? Ezen gondolkodj el, kérlek szépen. Meg hát itt van az is, hogy valaki ismét kiállt a világ elé a történetével és megint ott tartunk, hogy ő hazudozik. Valamint, bár szemét dolog ezt így kijelenteni, de ennek most volt itt az ideje... Johnny így talán nincs kötözközködős kedvében, mert maga alatt van. Vagy a másik lehetőség, hogy Amber nem akart az anyósának már alátenni egy ilyen botránnyal/nem akarta anyu pici fiának imidzsét lerombolni. De én is igyekeznék megrövidíteni ilyen esetben a pasit, kárpótlásul az elmúlt évek megaláztatásáért... nem mintha sokra mennék azzal, hogy a tönkretett életem helyett pénzt kapok, de legalább egy kis revansot veszek.
Még egyszer mondom, kedvelem Johnnyt. De ha ezt tényleg ő tette, arra nincs mentség...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. május 30. 00:33
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (anzi7 @ 2016.05.29. 10:19)
Meg persze az is vicces, ahogy a csaj sajnáltatja magát...most mindenhol smink nélkül jelenik meg, látszódjanak azok a verésnyomok, beszéljenek csak róla, még többet. esetleg annyit tudok elképzelni,hogy miután Johnny megtudta a válást és megértette,hogy a nő nem szerette, lekevert neki....és őszintén, úgy gondolom,ha ez történt, igaza van!!
Jajjj, igaza van. De ha te lettél volna a csaj helyében, akkor meg azért menne a hiszti, hogy hozzádért ez a rohadék.
A stílus is megvan...
2016. június 01. 18:31
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Esküszöm, amiket itt irogatnak néhányan....vicc komolyan mondom, tényleg nem tudom felfogni, hogy képesek az emberek ennyire buták lenni. Az ilyen felfogások miatt félnek az áldozatok beszélni a bántalmazásokról.
Szeretem Johhnyt, de most őszintén, bármelyikőtök is ismeri őt személyesen? Senki nem tudja milyen ember is valójában. Ambert pedig nem kéne elhordani mindennek, míg nem derül ki mi is történt valójában.
Szeretem Johhnyt, de most őszintén, bármelyikőtök is ismeri őt személyesen? Senki nem tudja milyen ember is valójában. Ambert pedig nem kéne elhordani mindennek, míg nem derül ki mi is történt valójában.
2016. június 02. 16:23
Rengeteg olyan ember van, aki a hétköznapokon normális, sőt kedves. Olyan, akiről az életben nem feltételeznénk, hogy bánt valakit, egy nőt. Rengeteg ilyen ember van, lehet Johnny is ilyen. De ahhoz valami ok kell, csak úgy nem történnek meg dolgok. Az a baj, hogy a sajtó felnagyította, mert biztos és így torzul az egész. Lehet, hogy Amber aranyásó, lehet, hogy Johnny megütötte, bántalmazta. Az is lehet, hogy Amber direkt akkor hagyta el a férfit, amikor meghalt az édesanyja, hogy még jobban fájjon neki, mert ő is fájdalmat okozott neki. De lehet, hogy nem. Engem tulajdonképpen nem igazán rengetett meg, Sean Penn is megcibálta Madonnát és attól még jó színész. Nem biztos, hogy egy színész a való életben is olyan, mint a vásznon. Bármikor beüthet a gebasz bárkinél. Mint mondtam pártatlan vagyok, Svájc.
Egyébként aki csodálkozik a sok buta véleményen: nem kell meglepődni, ez itt a jelenlegi ész- és korhatár...
Egyébként aki csodálkozik a sok buta véleményen: nem kell meglepődni, ez itt a jelenlegi ész- és korhatár...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. június 02. 16:43
Teljesen egyértelmű, hogy a csaj azért ment hozzá Jonny-hoz hogy utána jogosan elvehesse a színész pénzét. De nem sajnálom a pasit sem. Minden pasi megérdemli, hogy kifosszák, ha mindenkinek a kis ribancok kellenek...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.