Tegnap robbant a hír, miszerint 22 évvel fiatalabb felesége beadta a válókeresetet A Karib-tenger kalózai sztárja ellen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Depp megtörte a csendet a válásával kapcsolatban
2016. május 27. 08:41
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 27. 08:59
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nincs házassági szerződés Johnny- nak közel 400 milliós vagyona van a csaj meg asszonytartási pénzt követel igaz szerelem persze. Megérte felrúgni a 14 éve tartó kapcsolatát egy fiatal liba miatt
2016. május 27. 10:16
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Úgyis kitudják szedni ebből a botrányból Johnny t kizárt h a csaj tul sok pénzt kapjon. Johnny sem hülye! ebből csak ő jöhet ki jól. És még ezek után sem tudom szidni a hölgyeményt hiszen mit is tudunk mi erről az egészről? semmit néhány cikk néhány hamisan megírt cikk és mindenki elkezdi szidni őket... De Ezt már tegnap is leírtam egy másik cikk alá : nem lehet tudni mi történt kettejük között... DE még most sem féltem Johhny t okos ember jó ügyvédet fogadott fel hiszen hülye lenne ha hagyná magát lehúzni..
2016. május 27. 16:42
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Ez a nő kibírt vele több, mint egy évet, majd a váláshoz folyamodott kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Na most kérdezem, hogy számára mi a kibékíthetetlen ellentét, amikor állítólag még egy hónapja nagy boldogságban éltek. Johnny még a kutyás ügybén is mellé állt. Depp helyében semmit sem adnék neki.
2016. május 28. 10:43
|
encsuszka96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 255765 offline
|
Most meg már az a hír járja hogy meg is verte őt Johnny ..komolyan nevetséges....
Csak egy kis eszének kellett volna lennie ha már mindenképpen hazudozik..
Mivel állítása szerint az incidens szombat ejjel történt ...csak hogy Johnny-nak akkor koncertje volt és ha ez nem lenne elég az ütéseknek Amber vasárnapi fotóján jele sem volt.
Sőt a 3 nap alatt három válóokot is mondott miszerint: 1. Johnny nem védte meg a családjával szemben, 2. Johnny alkoholista, 3. Johnny folyamatosan megverte...
És ezek ellenére nem érzi egy kicsit se gaznak magat...komolyan azt hiszi hogy senkinek se tűnik fel hogy a pénzre megy.-.-
Szanalmas Liba!
A PÉNZ HELYETT INKÁBB BÖRTÖNT KELLENE NEKI ADNI A KUTYACSEMPÉSZETÉRT..!!
Csak egy kis eszének kellett volna lennie ha már mindenképpen hazudozik..
Mivel állítása szerint az incidens szombat ejjel történt ...csak hogy Johnny-nak akkor koncertje volt és ha ez nem lenne elég az ütéseknek Amber vasárnapi fotóján jele sem volt.
Sőt a 3 nap alatt három válóokot is mondott miszerint: 1. Johnny nem védte meg a családjával szemben, 2. Johnny alkoholista, 3. Johnny folyamatosan megverte...
És ezek ellenére nem érzi egy kicsit se gaznak magat...komolyan azt hiszi hogy senkinek se tűnik fel hogy a pénzre megy.-.-
Szanalmas Liba!
A PÉNZ HELYETT INKÁBB BÖRTÖNT KELLENE NEKI ADNI A KUTYACSEMPÉSZETÉRT..!!
2016. május 28. 10:56
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Én is bírom Johnnyt, de mégsem tudhatjuk mi történt, nem kell a csajt szidni....
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. május 28. 12:45
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Eleinte nem hittem a csajnak de azóta a szomszédok is vallomást tettek és az alapján Johnny őrjöngve támadt Amberre 21-én ha semmi bizonyíték nem lenne a bíró nem adott volna ki távolságtartási végzést ellene. Amber állítása szerint Johnny pénzt ajánlott neki ha befogja ő erre be adta a válókeresetet, tény voltak évekkel korábban is dühkitörései Kate Moss tudna róla mesélni mert ő is az egyike volt egy ilyennek de nyugodt ember látszatát kelti talán az anyukája halála miatt bekattant de megütni egy nőt arra az sem mentség
2016. május 28. 19:05
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Mindenki a nőt szidja, de ismeritek a valóságot? Nem. Akkor honnan veszitek, hogy hazudik?!
Szandi0820
2016. május 28. 19:30
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (encsuszka96 @ 2016.05.28. 10:43)
Igen, valóban semmi jele az erőszaknak... plusz Amber azt mondta, hogy Johnny az egész kapcsolatuk alatt érzelmileg és fizikálisan bántalmazta, nem egyszeri esetről van szó. Pont ezért nem mernek az áldozatok a hivatalos szervekhez fordulni, mert még mindig ott tartunk, hogy biztosan ők a hibásak/kitalálták az egészet. Én is szeretem Johnnyt, de erre nincs mentség...
Beyla
2016. május 28. 20:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Szandi0820 @ 2016.05.28. 19:30)
Igen, valóban semmi jele az erőszaknak... plusz Amber azt mondta, hogy Johnny az egész kapcsolatuk alatt érzelmileg és fizikálisan bántalmazta, nem egyszeri esetről van szó. Pont ezért nem mernek az áldozatok a hivatalos szervekhez fordulni, mert még mindig ott tartunk, hogy biztosan ők a hibásak/kitalálták az egészet. Én is szeretem Johnnyt, de erre nincs mentség...
Ékes példája annak, hogy a sztárok sem mindig olyan emberek, mint amilyennek azt a közönség felé mutatják. Őszintén megvallva, én is azt hittem, hogy Depp maga a megtestesült úriember és soha sem lenne képes kezet emelni egy nőre. A képek bizonyítják, hogy hatalmasat tévedtem. Tényleg minden fórumon a csajt szidják, hogy biztosan Johnny pénzére utazott és ő általa szerzett hírnevet a szakmában (amiben akár még lehet kevéske igazság is), de a fotók magukért beszélnek. Ha ez valóban Johnny műve, örülhet annak, ha nem fog úgy járni, mint Chris Brown, akinek hírneve megbélyegződött azzal, hogy Rihannát megpüfölte. Valóban nincs mentség erre a tettre még akkor sem, ha édesanyja elhunyt nemrégebben. Biztosan szörnyű lehet, hiszen gyászol, de akkor sem szabad elvesztenie ilyen szinten az önkontrollját.
Szandi0820
2016. május 28. 20:50
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Ha tényleg Johnny ütötte meg, akkor nagyon esett a szememben. Utolsó szemétnek tartom azt, aki kezet emel egy nőre, de Johnnyból sose néztem volna ki. Amber válási szándéka innentől kezdve szerintem nagyon is jogos.
2016. május 28. 22:21
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Szerintem nagyon rossz dolog, ha megkérdőjelezitek azt, ha valaki áldozatnak érzi magát. Ez semmiképp sem annak az embernek a hibája, és nagyon hitvány érzés neki is. Johnnyn sajnos szabad szemmel is látszik, hogy függőség alatt áll, drog, alkohol, mindegy, látszik rajta, hogy már nem az, aki régen volt, sokszor, amikor befolyásoltság alatt áll, megváltozik a személyisége az embernek, talán akkor volt agresszív Amberrel, ettől függetlenül ez nem menti fel őt attól, hogy mást bántani, főleg azt, akit szeretsz, nem helyén való. Mindegy, hogy fizetni fog-e érte, úgysem ér fel azzal a tudattal, hogy elüldözte magától azt, aki egyszer szerette, és egyszer ő is szeretett. :/
2016. május 29. 03:22
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ha valaki utánaolvas, láthatja, hogy elég tiszta az ügy. Azzal, hogy konkrétan szemet próbálunk hunyni az egész felett, olyan indokokra hivatkozva, hogy "mi nem tudhatjuk az igazságot", csak a saját kényelmetlenségünket próbáljuk elnyomni, és ez sem Ambernek, sem pedig a számtalak családon belüli erőszak áldozatainak sem segít egy cseppet sem. Ez a mentalitás az egyik oka annak, hogy ezek a dolgok nem derülnek ki, mert a nők (és olykor a férfiak) úgyis tudják, hogy minden egyes szavukat megkérdőjelezik majd. "Ő nem olyan" - mondta az elkövető haverja, aki csak bizonyos, baráti környezetben látta mindig is. Mi pedig inkább nekik és a bűnösnek hiszünk mint az áldozatnak. Mert könnyebb elhinni, hogy az általunk kevésbé kedvelt nő próbálja elcsúfítani a hőn szeretett bálvány imázsát (amiben korábban is voltak ilyen szituációkra utaló foltok), minthogy az kezet emelt volna rá. Mert akkor el is kéne gondolkodnunk, például az olyan kérdéseken, hogy vajon milyen következménye van annak, ha továbbra is támogatjuk a karrierjét. Azt pedig ne adja a jó Isten, hogy mi feladjuk ezt a nem létező, képzeletbeli képet, amit a kedvencről festettünk. Inkább ócsároljuk az áldozatot.
Szandi0820
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.