11 sztárpár, akikről elfelejtetted, hogy együtt jártak
2016. május 27. 20:47
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Egyik párnál sem voltak kedvenceim!
2016. május 28. 14:56
Manapság már mindenki mindenkivel jár. Nem csoda ha nem jegyzi meg az ember.
2016. május 28. 19:52
Szerintem Joel és Hilary nagyon szép pár voltak és kicsit megdöbbentett, amikor szakítottak és Joel Nicole-t vette feleségül és vele alapított családot.
A Matthew-Janet valamint a Sandra-Ryan páros nekem teljesen új volt, fogalmam sem volt arról, hogy ők valaha együtt voltak. Eléggé furák és számomra elképzelhetetlenek együtt.
A Matthew-Janet valamint a Sandra-Ryan páros nekem teljesen új volt, fogalmam sem volt arról, hogy ők valaha együtt voltak. Eléggé furák és számomra elképzelhetetlenek együtt.
2016. május 28. 22:03
Nem is tudtam hogy az én Mansonom (
) járt Evan Rachel Woodal....
2016. május 28. 22:33
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Úristen Ashton és Ryan, hogy nézett ki.
2016. május 29. 15:44
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ezekről még nem is tudtam.
2016. május 30. 11:05
|
BogeszBogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 252500 offline
|
Sandra Bullock és Ryan Gosling? Ez mégis hogyan történt?
2016. június 02. 16:50
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Ashley és Joe-ról, meg Lucy és David-ről tudtam.
De Sandra Bullock és Ryan Gosling?? Atyavilág mik vannak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: