11 sztárpár, akikről elfelejtetted, hogy együtt jártak
2016. május 26. 19:46
aztaaa !!!! Ryan Gosling és Sandra Bullock?? wooow..na ezen aztán meglepődtem...
2016. május 26. 20:11
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Te jó ég, emlékszem még Hilary és Joel kapcsolatára! Tele volt velük a sajtó a korkülönbségük miatt, de szerintem jó kis párost alkottak!
Sandra és Ryan... Nos, igen, a Kísérleti gyilkosság című film hozta őket össze, elég fura belegondolni, hogy jártak.
Sandra és Ryan... Nos, igen, a Kísérleti gyilkosság című film hozta őket össze, elég fura belegondolni, hogy jártak.
2016. május 27. 07:30
Vanessa lehet, hogy csak a magasarkútól magas. Lucyt nem is tudtam , higy azzal a Vévörlis ratyival járt. Lol
2016. május 27. 09:24
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Vannak köztük elég meglepő párosítások mint pl: Vanessa Hudgens & Josh Hutcherson, Marilyn Manson & Evan Rachel Wood, Ryan Gosling & Sandra Bullock, Drew Barrymore & Tom Green és Matthew McConaughey & Janet Jackson.
2016. május 27. 09:24
Ashton Kutcher és Brittany Murphy egész szép páros volt
2016. május 27. 12:03
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
"Mielőtt szemet vetett volna Demi Lovatóra, Wilmer a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sztárját is kipipálhatta listáján"
Ez aztán a megfogalmazás! Végül is nem emberekről van szó, hanem kipipálható skalpokról, értem én.
Ez aztán a megfogalmazás! Végül is nem emberekről van szó, hanem kipipálható skalpokról, értem én.
2016. május 27. 20:04
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Kár....ezek közül csak három embert ismerek. Joe, Vanessa és Lucy -t.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: