Első filmje forgatásán kapták lencsevégre új frizurájával Harry Stylest
2016. május 26. 17:35
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
jót tesz neki,ha kicsit kiszabadul a megszokott közegből és másban is kipróbálja magát.viszont nagyon kiváncsi vagyok rá,de nem hiszem,hogy színészként nagyobb sikereket ér majd el,mint énekesként.ettől függetlenül biztosan megnézem,talán a fiatalabb(én is elég fiatal vagyok,de én a 9-10 évesekre gondolok,akik még nem tanulnak törit) rajongóknak ad egy kis plusz történelmi ismeretet
mellesleg tetszik a haja :3
2016. május 26. 17:39
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2016.05.26. 15:02)
Szomorú, hogy erről a filmről csak azért cikkeznek, mert Harry Styles szerepet kapott benne, és már most borzasztóan unom, hogy bármelyik közösségi oldalon keresek rá a Dunkirkre, mindenhol őt tolják a képembe. Még fel sem fogtam az Interstellar lényegét, de már azon pörögtem, hogy vajon mikor jön Christopher Nolan új filmje, és azóta tűkön ülve várom, mióta csak bejelentették, szóval, igen, zavar. Sőt, felháborítónak tartom, hogy itt van készülőben egy olyan Christopher Nolan film, ami teljesen más a korábbi produkcióihoz képest, emellett pedig 2017 egyik legjobbnak ígérkező filmjéről van szó, erre csak azt lehet hallani, hogy Harry így, Harry úgy. Nem Harry ellen irányul ez a hirtelen felindultságom, mert nem fogom előre elítélni. Ki tudja, akár még meg is lephet (bár múltkor szembejött velem egy olyan tweet, amiben már most Oscar-díjas Harry Stylesnak könyvelték el, azért az kicsit erős volt...), a probléma azzal van, hogy ez a film nem róla szól és kezd borzasztóan irritáló lenni, hogy a sok kislány ezt nem fogja fel.
Igazat adok, megértem, hogy zavar, viszont erről mindenki tehet csak Harry nem. Hidd el, ha tehetné inkább nyugalomban bontogatná a szárnyait, de hát erre már nincs lehetőség, a médiát meg nem kell bemutatni, arról is írnak, amiről nincs értelme, és termelik a szemetet.
2016. május 26. 18:18
Nagyon furcsa ezzel a hajjal, de egész jól áll neki.
2016. május 26. 18:40
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Csak szerintem hasonlít a képen Leonardo Dicaprio ra ??? ( nem a mostani Leo ra hanem a fiatalabbra)
2016. május 26. 18:42
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Engem őszintén szólva hidegen hagy, hogy szerepel benne, csak Tom Hardy érdekel a film kapcsán, de kissé idegesítő számomra is, hogy szinte minden hír a fim kapcsán róla szól.. Ez a haj jobban áll neki egyébként, a régivel olyan ápolatlannak tűnt.
2016. május 26. 18:53
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Jól áll neki, ez haj is meg a szerep is
2016. május 26. 19:19
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Meg kell hagyni, hogy nagyon jól néz ki.
2016. május 26. 19:39
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Azta!! Nagyon jól áll neki!
2016. május 27. 06:51
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Annyira nem is rossz. Az előzőtől jobb.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: