Starity

Első filmje forgatásán kapták lencsevégre új frizurájával Harry Stylest

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 26. 14:35 #21
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
wow, de szexi <3
2016. május 26. 14:47 #22
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (ilus1996 @ 2016.05.26. 14:34)
Bocs, de nekem a virításról egyből az jutott eszembe: money,money, money. Nincs az se kizárva, hogy a pénz is meg a hírnév is közbeszól.
Különben meg egy kezdő amerikai színésznél általában nem egy oscar-díjas stábbal kezdi el a filmes karriert. Általában a létra aljáról kell kezdeni.
Éppen ezért utálom azt, hogyha valaki híres vagy sok a pénze, az szinte bármit megtehet.

Sajnos, nem sajnos de az egydirekció és tagjai olyan globális hírnévre tettek szert, hogy húzónévnek számítanak. Az emberek (fiatalok, felnőttek egyaránt) ismerik őket, tehát borítékolható, hogy nem Jóska Pisti független filmjében fogják elkezdeni építeni filmes karrierjüket. Nagy az esély arra, hogy a kissrác pénz okán lett bekasztingolva, és a meghallgatáson valószínűleg volt olyan is, aki fényévekkel jobb színészi vénával van megáldva. Szerintem teljesen felesleges ezen hőbörögni, mert nem főszereplőnek választották. Abban viszont teljesen igazatok van, hogy ilyen nagy nevek mellé protekcióval be sem kerülhetett volna. Míg más valóban a létra legaljáról kezdi, ő már a nevének és a jó menedzsment team tuningnak köszönhetően majdhogynem annak a legtetejéről. Kap pár sort a szkriptből és pár jelenetet, oszt' csókolom. Ne várjatok tőle Oscar-díjas alakítást, ugyanis a készítők is tisztában vannak azzal, hogy egy totál amatőrrel van dolguk. Ennek fényében nem is fog annyi szerepet/szöveget kapni, mint a filmben szereplő profi színészek.
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2016. május 26. 14:53 #23
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (Beyla @ 2016.05.26. 14:47)
Sajnos, nem sajnos de az egydirekció és tagjai olyan globális hírnévre tettek szert, hogy húzónévnek számítanak. Az emberek (fiatalok, felnőttek egyaránt) ismerik őket, tehát borítékolható, hogy nem Jóska Pisti független filmjében fogják elkezdeni építeni filmes karrierjüket. Nagy az esély arra, hogy a kissrác pénz okán lett bekasztingolva, és a meghallgatáson valószínűleg volt olyan is, aki fényévekkel jobb színészi vénával van megáldva. Szerintem teljesen felesleges ezen hőbörögni, mert nem főszereplőnek választották. Abban viszont teljesen igazatok van, hogy ilyen nagy nevek mellé protekcióval be sem kerülhetett volna. Míg más valóban a létra legaljáról kezdi, ő már a nevének és a jó menedzsment team tuningnak köszönhetően majdhogynem annak a legtetejéről. Kap pár sort a szkriptből és pár jelenetet, oszt' csókolom. Ne várjatok tőle Oscar-díjas alakítást, ugyanis a készítők is tisztában vannak azzal, hogy egy totál amatőrrel van dolguk. Ennek fényében nem is fog annyi szerepet/szöveget kapni, mint a filmben szereplő profi színészek.

Hát amúgy ez igaz is. Én nem idegeskedek, csak sajnálom azt az embert, aki például jobban megérdemelte volna a szerepet, amit Styles gyerek kapott.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2016. május 26. 14:54 #24
- törölt felhasználó -    
De jó!! ^^
2016. május 26. 14:59 #25
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Honnan tudjátok, hogy Harry nem jó színész? Még Nick Jonas is azt nyilatkozta, hogy bizony sok neves rendező és producer szerint is nagyon tehetséges. Szerintem inkább várjátok meg milyen alakítást nyújt, utána húzzátok le.
2016. május 26. 15:02 #26
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Szomorú, hogy erről a filmről csak azért cikkeznek, mert Harry Styles szerepet kapott benne, és már most borzasztóan unom, hogy bármelyik közösségi oldalon keresek rá a Dunkirkre, mindenhol őt tolják a képembe. Még fel sem fogtam az Interstellar lényegét, de már azon pörögtem, hogy vajon mikor jön Christopher Nolan új filmje, és azóta tűkön ülve várom, mióta csak bejelentették, szóval, igen, zavar. Sőt, felháborítónak tartom, hogy itt van készülőben egy olyan Christopher Nolan film, ami teljesen más a korábbi produkcióihoz képest, emellett pedig 2017 egyik legjobbnak ígérkező filmjéről van szó, erre csak azt lehet hallani, hogy Harry így, Harry úgy. Nem Harry ellen irányul ez a hirtelen felindultságom, mert nem fogom előre elítélni. Ki tudja, akár még meg is lephet (bár múltkor szembejött velem egy olyan tweet, amiben már most Oscar-díjas Harry Stylesnak könyvelték el, azért az kicsit erős volt...), a probléma azzal van, hogy ez a film nem róla szól és kezd borzasztóan irritáló lenni, hogy a sok kislány ezt nem fogja fel.
3 felhasználónak tetszik: Diala, baisée, Beyla
2016. május 26. 15:13 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lady Suzy @ 2016.05.26. 15:02)
Szomorú, hogy erről a filmről csak azért cikkeznek, mert Harry Styles szerepet kapott benne, és már most borzasztóan unom, hogy bármelyik közösségi oldalon keresek rá a Dunkirkre, mindenhol őt tolják a képembe. Még fel sem fogtam az Interstellar lényegét, de már azon pörögtem, hogy vajon mikor jön Christopher Nolan új filmje, és azóta tűkön ülve várom, mióta csak bejelentették, szóval, igen, zavar. Sőt, felháborítónak tartom, hogy itt van készülőben egy olyan Christopher Nolan film, ami teljesen más a korábbi produkcióihoz képest, emellett pedig 2017 egyik legjobbnak ígérkező filmjéről van szó, erre csak azt lehet hallani, hogy Harry így, Harry úgy. Nem Harry ellen irányul ez a hirtelen felindultságom, mert nem fogom előre elítélni. Ki tudja, akár még meg is lephet (bár múltkor szembejött velem egy olyan tweet, amiben már most Oscar-díjas Harry Stylesnak könyvelték el, azért az kicsit erős volt...), a probléma azzal van, hogy ez a film nem róla szól és kezd borzasztóan irritáló lenni, hogy a sok kislány ezt nem fogja fel.

Teljes mértékben egyetértek veled.. Én is alig vártam, erre mindenhol csak Harry a téma. rolleyes.gif
2016. május 26. 15:19 #28
- törölt felhasználó -    
Vááá ❤❤ nahát én mostmár tényleg rohadt kíváncsi vagyok, hogy ebből mi fog kisülni...
2016. május 26. 15:23 #29
avonsvoid
avonsvoid
visszatérő vendég

Státuszstressed, depressed and O'brien obsessed.
Hozzászólás: 238
Csatolások: 2
Azonosító: 256574
Harry ANNYIRA JOL NEZ KI EZZEL A HAJJAL URISTEN
2016. május 26. 15:27 #30
Werchy11
Werchy11
visszatérő vendég

Státusz~Az élet ott kezdődik, ahol a komfortzónád véget ér.~
Hozzászólás: 113
Azonosító: 255145
A sapka alól teljesen máshogy nézett ki.. De nem rossz, még meg kell szokni. smileeee.gif A filmet meg már alig várom. <3 wink.gif
2016. május 26. 15:28 #31
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Jól néz ki, azt hittem valami kisfiús haja lesz, de ez jól áll neki...
2016. május 26. 15:37 #32
couch.potato
couch.potato

Státuszegyre több a krumpli...-.-"
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 182055
Sokkal jobb mint az előző biggrin.gif
2016. május 26. 16:01 #33
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Hááát...furcsa
2016. május 26. 16:07 #34
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
El sem kellett olvasnom a kommenteket, már tudtam hogy megint jönni fognak a legtöbben a szokásos szöveggel. Én megértem a kételyeket, ameddig nem láttátok őt filmvásznon nem tudhatjátok hogy milyen színész, én sem vagyok róla meggyőződve hogy korunk legnagyobb alakítását fogja majd Harry nyújtani, de...!
Ki a fene mondta hogy nem jó színész?! Nyilvánvaló hogy az, hogy a One Direction tagja hírnévvel ruházta őt fel, ami természetesen az ipar velejárója. Kérdem én, hol van ezzel a gond? Nem szerepelt még egyetlen filmben sem, mert nem azt a pályát választotta, de ez még nem jelenti azt hogy ne mutathatna tehetséget a színészetben. Miért is ne, ki mondja hogy belőle ne lehetne színész? Hozzá hasonló amatőrök kerültek már be jó protekcióval remek filmekbe, közülük egyetlen ember sem okozott még pozitív csalódást? Neki annyi a "bűne" hogy nem rögtön színészként hanem énekesként kezdte a pályát, ezzel máris meg lehet őt bélyegezni hogy rossz színész? Igen, természetes hogy mivel már világhírnévre tett szert, nem egy noname rendező noname filmjében fogja elkezdeni a színészkedést. Nolan nem sokszor nyúlt még mellé, én legalább is bízok a döntéseiben és abban is bízok hogy nem CSAK azért választotta Harryt mert ő éppen ott volt. Nem hinném hogy poénból elszúrna egy filmet egy rossz alakítással, csak azért mert bele akarná tenni Harryt a filmjébe. De nem, itt mindenki aki csak egy kicsit is a fiúbandák ellen van és beskatulyázta Harryt egy nyálas szépfiú szerepébe (ami szerintem nem fair, mert aki nem tud róla semmit csak azt hogy benne lesz a készülő filmben és össze tudja vetni a nevét a 1D tagok névlistáján szereplő egyik névvel) az hőbörögni kezd hogy Harry így rossz színész meg úgy rossz színész. Én inkább megvárom hogy mi sül ki ebből...
2016. május 26. 16:10 #35
- törölt felhasználó -    
Szerintem r*hadt jo a haja!❤
2016. május 26. 16:41 #36
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Nem tom... Olyan férfias
2016. május 26. 16:50 #37
Shadowsblood
Shadowsblood
visszatérő vendég

Státuszstay in drugs, eat your school, don't do vegetables
Hozzászólás: 101
Azonosító: 254933
Annyira bírni fogom, amikor majd az összes 1D rajongó meg fogja nézni ezt a filmet. Nincs semmi bajom Harry-vel, de biztos hogy pont egy második világháborúról szóló filmbe, kell ő? Az One Direction rajongóinak zöme 10-12 éves (persze, vannak idősebbek, és komolyabbak, de most vegyük őket), akiknek még a második világháború egy komoly, és megrázó téma. Nem ítélem el Harry-t, hiszen nem tudom milyen színész, és lehet, hogy jó lesz, de... biztos Harry Styles kell egy ilyen filmbe? Jó reklám fogás, nem azt mondom, de az eddig felépített karrierjéhez inkább egy tinidráma illik.
2016. május 26. 16:56 #38
- törölt felhasználó -    
100°,hogy menézem smileeee.gif A haját meg imádom
2016. május 26. 17:28 #39
Decibel
Decibel
visszatérő vendég

Státusz"..Ékszer nélkül nincs csillogás, tett, ha nincs, csak látomás.."
Hozzászólás: 424
Csatolások: 78
Azonosító: 254270
Nekem nem tetszik.:C
2016. május 26. 17:33 #40
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Azonosító: 139732
Idézet (Shadowsblood @ 2016.05.26. 16:50)
Annyira bírni fogom, amikor majd az összes 1D rajongó meg fogja nézni ezt a filmet. Nincs semmi bajom Harry-vel, de biztos hogy pont egy második világháborúról szóló filmbe, kell ő? Az One Direction rajongóinak zöme 10-12 éves (persze, vannak idősebbek, és komolyabbak, de most vegyük őket), akiknek még a második világháború egy komoly, és megrázó téma. Nem ítélem el Harry-t, hiszen nem tudom milyen színész, és lehet, hogy jó lesz, de... biztos Harry Styles kell egy ilyen filmbe? Jó reklám fogás, nem azt mondom, de az eddig felépített karrierjéhez inkább egy tinidráma illik.

Tudod én pont az ellenkezőjét gondolom. Nekem az lett volna csalódás, ha valami tingli-tangli, nyálas, ostoba filmben szerepel, ahol tudni sem kell semmit, ahol nem lehet alakítani, nem lehet megmutatni mire képes, ami nem jelent továbblépést. Borzasztóan örülök, hogy egy ilyen komoly filmet választott, remek stábbal és további remek színészekkel, ahol tényleg megmutathatja, hogy mire képes, és hogy nem csak egy fiúbanda énekese, hanem több is rejlik benne. Dunkirknek remek története van, ebből remek film készülhet. Remélem ezek után sem fog egyéb ostoba filmekben szerepelni, semmi szükség arra, hogy buta, nyálas filmekben szerepeljen, lásd Zac Efron is képtelen kilépni a buta, nyálas filmekből és komolyabb szerepeket kapni már mert túl sok ilyenben szerepelt, és csak az izmai mutogatására ment rá (oké szexi, de talán több is rejlene benne). Egyébként még én kifejezetten szeretem a háborús filmeket (oké nem is 10-12 éves vagyok). Fontosak a rajongói, de inkább a jövőjére gondoljon, minthogy pár kislány nem nézheti meg, vagy nem fog tetszeni. Amúgy sem lehet soha senki ízlésének eleget tenni. A kritikusokat győzze meg azzal, hogy mire képes. smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok