A One Direction szívtiprója megkezdte első filmje forgatását, és végre alaposan is szemügyre vehettük új frizuráját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Első filmje forgatásán kapták lencsevégre új frizurájával Harry Stylest
2016. május 26. 12:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 26. 12:25
Már láttam ezt a képet WeHeartit-on, és bár szokatlan a hosszú haj után, nem rossz.
2016. május 26. 12:28
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Christopher Nolan még sosem lőtt mellé. Minden filmes döntése igazolta később magát, most mégis kételkedem benne. Biztos pont az ő filmjében kellene Harry Stylesnak elkezdeni a színészi szárnyait bontogatni?
Oké, lehet benne valami, ha egy ekkora zseni azt akarja, hogy a filmjében szerepeljen, de a 1D és a második világháború számomra olyan távol áll egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Oké, lehet benne valami, ha egy ekkora zseni azt akarja, hogy a filmjében szerepeljen, de a 1D és a második világháború számomra olyan távol áll egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2016. május 26. 13:03
Idézet (Diala @ 2016.05.26. 12:28)
Christopher Nolan még sosem lőtt mellé. Minden filmes döntése igazolta később magát, most mégis kételkedem benne. Biztos pont az ő filmjében kellene Harry Stylesnak elkezdeni a színészi szárnyait bontogatni?
Egyáltalán hogyan került Harry az általa rendezett filmbe, olyan színészek mellé, mint Tom Hardy?
2016. május 26. 13:21
MEGTÖRTÉNT: Ebben a hónapban több cikk született Harry Styles hajáról, mint bármelyik másik normális hírességről!
2016. május 26. 13:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Lisaxx @ 2016.05.26. 12:42)
Diala-hát nem is az 1D szekerét akarja tolni C. Nolan.
Remélem is, ahogy azt is, hogy nem azért castolta be, hogy az ő elvakult rajongói is potenciális nézők legyenek...
Idézet (Flower...Love @ 2016.05.26. 13:03)
Egyáltalán hogyan került Harry az általa rendezett filmbe, olyan színészek mellé, mint Tom Hardy? 
Nem tudom, de az a stáb már önmagáért beszél! Zseniális színészek alkotják, szerintem enyhén túlzás őt egy ilyen színvonalas, Oscar-jelöltekből álló történelmi film szereplőjévé tenni. Nagyon kilóg a csapatból. Lefelé.
P.S.: Kíváncsi vagyok, hogy az Oscar-díjas Mark Rylance, az ötszörös jelölt Kenneth Branagh, az egyszeres jelölt Tom Hardy és a Golden Globe-jelölt Cillian Murphy mit szólt hozzá, mikor ez a srác felbukkant a forgatáson...
2016. május 26. 13:49
|
|
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline
|
Lisaxx írta:
Remélem is, ahogy azt is, hogy nem azért castolta be, hogy az ő elvakult rajongói is potenciális nézők legyenek...
Hát, szerintem Nolan filmjeinek nincs szüksége iylen típusú hírverésre, a többi név meg elég garancia a sikerre, nem hiszem, hogy tini hordák lennének a célcsoport.
Szerintme inkább arról van szó, hogy Harry ki akarja próbálni magát, és emgvannak a kapcsolatai ahhoz, hogy ilyne produkciókba részt vegyen, gondolom mellékszereplő lesz, a castingon valamit kellett virítania is és alkalmasnak találták.
Hát, szerintem Nolan filmjeinek nincs szüksége iylen típusú hírverésre, a többi név meg elég garancia a sikerre, nem hiszem, hogy tini hordák lennének a célcsoport.
Szerintme inkább arról van szó, hogy Harry ki akarja próbálni magát, és emgvannak a kapcsolatai ahhoz, hogy ilyne produkciókba részt vegyen, gondolom mellékszereplő lesz, a castingon valamit kellett virítania is és alkalmasnak találták.
2016. május 26. 14:04
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Bazze, hogy minden nap herrisztájsz köszön itt az ember arcába, akkor is, ha nőtt fél centit a szemöldöke ...
2016. május 26. 14:10
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nekem is rögtön azon akadt meg a szemem, hogy máris Oscar-díjas színészek mellett alakíthat! Remélem, hogy valami jó fog kisülni ebből az egész színészesdiből.
A haja viszont nálam továbbra is tízpontos, nagyon jól áll neki!
A haja viszont nálam továbbra is tízpontos, nagyon jól áll neki!
2016. május 26. 14:19
*sóhaj*
én sem tartom nagy színésznek Harryt, de bízom benne, hogy sokat tanul, nagyon nagyon sokat. meg tudja csinálni. a haját pedig már megszoktam.
én sem tartom nagy színésznek Harryt, de bízom benne, hogy sokat tanul, nagyon nagyon sokat. meg tudja csinálni. a haját pedig már megszoktam.
2016. május 26. 14:34
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (Lisaxx @ 2016.05.26. 13:49)
Lisaxx írta:
Bocs, de nekem a virításról egyből az jutott eszembe: money,money, money. Nincs az se kizárva, hogy a pénz is meg a hírnév is közbeszól.
Különben meg egy kezdő amerikai színésznél általában nem egy oscar-díjas stábbal kezdi el a filmes karriert. Általában a létra aljáról kell kezdeni.
Éppen ezért utálom azt, hogyha valaki híres vagy sok a pénze, az szinte bármit megtehet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.