Új műsorblokkal kedveskedik nézőinek a Disney Csatorna
2016. május 25. 17:47
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Útisten, egyre unalmasabb, laposabb, bénább, semmitmondóbb, cselekménnyel és alapsztorival nem rendelkező sorozatok. Pár éve még a Disney Channel előtt ültem éjjel- nappal, de hol vannak a vicces, nem kifejezetten legjobb, de mégiscsak, ezekhez képest minőségi, aránalg jó kis sorozatok? Mi ez a nagy rakás sz*r? (erre nem tudok szebb kifejezést)
2016. május 25. 20:56
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Sajnálom a mai gyerekeket, akik ezeken az agybutított meséken nőnek fel. Ha már nincs ötlet, akkor rakják vissza a régi sorozatokat, amiket ha az ember megnézett 50-szer, se unta meg. Mostanában megnézel ezekből 2 percet és megunod a sorozatot.
2016. május 25. 21:58
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Hát, sajnálom szegény kisgyerekeket, akik ezen nőnek fel. Nem akarok nosztalgiázni, de még mindig emlékszem olyan sorozatokra, amelyeknek volt értelme, és nem lettek tőle öngyilkosok az agysejtek. Csak úgy süllyed lefelé a színvonal. Jobb lenne, ha inkább valami természetfilmet néznének a gyerekek, mert ez a vacak csak butítja őket..
2016. május 25. 22:13
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Csinalhatnak akarmit mar ugysem lesz ugyanolyan a Disney mint volt..
Hol vannak azok az idok amikor Jonas Brothers ment meg Hannah Montana, Varazslok a Waverly helyrol es meg sorolhatnam..
de ha mar ennyire mesenel akarunk maradni akkor pl a Kid vs Cat. Egyre benabb mar a Disney, hogy a gyerekeknek ilyen szarsagokon kell felnoniuk amilyen musorok most vannak
2016. május 26. 16:13
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Ez is ugyan olyan borzalmas és szánalmas lesz, mint az összes új sorozat a Disneyn
2016. május 27. 19:03
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
DoriAjtai teljesen egyetértek veled. Én is még ezeken "nőttem fel", és azoknak volt értelmük. A WOWP, a Hannah Montana, a H2O, a Sonny a sztárjelölt, a Jonas Brothers és a Zack & Cody a Disney klasszikus kamaszsorozatai. Bármit találnak/tak ki az nem jó. Valljuk be, ez van. Jessie, Sok sikert Charlie, Mako Mermaids, Liv & Meddy, ezek soha nem lesznek igazán jók. És akkor még nem említett a Violettát, amit az 5-10 évesek néznek, és azt tanulják belőle, hogy hogyan kell hazudni és választani 2-3 pasi közül.
Vagy éppen vannak ezek a mesék is... (Csak a reklámját láttam, az is sok volt) amiben a srác meg egy kagylo akar szuperhos lenni, vagy az a tündérországbol száműzött hercegnő, a Rejtêlyek városkája.
Nem akarok senkit megsérteni, de ezeknek esküszöm semmi értelmét nem látom. És a mai 4-10 évesek ezeket a meséket nézik, ezeken nőnek majd fel. Amikor én voltam kicsi, anyával a Hupikék törpikéket, a Gumimacikat, Csipetcsapatot és Balu kapitany kalandjait néztünk. És jó volt. Mostvis szívesen nézném őket.
Kíváncsi vagyok, hány mostani gyerek nézné meg kb 10 év múlva ezeket a sorozatokat.
Vagy éppen vannak ezek a mesék is... (Csak a reklámját láttam, az is sok volt) amiben a srác meg egy kagylo akar szuperhos lenni, vagy az a tündérországbol száműzött hercegnő, a Rejtêlyek városkája.
Nem akarok senkit megsérteni, de ezeknek esküszöm semmi értelmét nem látom. És a mai 4-10 évesek ezeket a meséket nézik, ezeken nőnek majd fel. Amikor én voltam kicsi, anyával a Hupikék törpikéket, a Gumimacikat, Csipetcsapatot és Balu kapitany kalandjait néztünk. És jó volt. Mostvis szívesen nézném őket.
Kíváncsi vagyok, hány mostani gyerek nézné meg kb 10 év múlva ezeket a sorozatokat.
2016. május 28. 22:12
|
|
KawaiiPandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 5 Azonosító: 256013 offline
|
Na látjátok! Én ma már ezért nem nézek tévét. A Disney kezd esüllyedni a végtelen nagy füccsba, a Nickelodeon-on pedig ugyanazt adják, amit 4 évvel ezelőtt forgattak. Ami nem is baj, mert a klasszikusok, pl: ICarly, V,mint Viktória nem lettek leszedve a műsorlistáról. De a Disney... kifogyott az ötletekből. (Bár az Utódok nagyon jó lett!)
2016. május 29. 16:30
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
Kirby Buckets nagyon jó
2016. május 29. 16:33
|
ármin12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 252433 offline
|
EVERMOOR AZ NAGYON JÓ!!!!
2016. július 31. 19:46
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Egyre több borzalom. Régebben éjjel-nappal a JETIXet/Didney Channelt bámultam. Szó szerint. Hazaértem a suliból és benyomtam a TV-t. Nyáron pedig fentmaradtam szinte egész éjjel, hogy megnézzem azokat a részeket amiket már vagy ezerszer láttam. A Disney most már a sorozatokban nem remekel. A filmjei még egész jók, például az Utódok is nagyon jó lett, de a sorozatok...
Nagyon hiányzik a Varázslók a Wawerly helyből, a Hannah Montana, a H2O, egy vízcsepp elég, a Zack és Cody élete, a Jonas és még biztosan kihagytam olyat, amit a mai napig szívesen megnéznék mert megunhatatlanok. Mesesorozatok közül meg például a Kid vs. Catet említeném, amit csakugyan nagyon szerettem. Persze az újabb sorozatok között is akad jó, például a Sok sikert, Carlie!-t én nagyon szerettem, ahogy a Jessie se volt rossz, meg az Austin & Ally se. Ó, meg az Indul a risza!-t is nagyon szerettem. De ezektől a félig élőszereplős félig mese cuccoktól hülyét kapok. Meg a rusnya rajzúaktól, például az a Rejtélyek városkája milyen ronda már. Nézzük meg a Hamupipőkét, a Csipkerózsikát, a Hófehérkét, a Mulant, az Oroszlánkirályt, a Herkulest vagy épp a Jégvarázst. Ez az igazi Disney. Csodaszép rajzok, effektek, zenék, énekek és ami a legfontosabb: a történet! Mind valami értéket képvisel. Csak pár példa: Mulan: álljunk ki magunkért, a szeretteinkért és küzdjünk azért, ami fontos nekünk. Hamupipőke: bárkik is vagyunk most, azok lehetünk később, akik csak akarunk, csak hinnünk kell benne és küzdeni érte. Jégvarázs: a szeretet bármit legyőzhet. Ha szeretünk valakit az mindennél erősebb.
És ez csak néhány példa volt, biztos kihagytam egy csomó fantasztikus sorozatot és mesét. De hiányzik ez a Disney. Nagyon
Nagyon hiányzik a Varázslók a Wawerly helyből, a Hannah Montana, a H2O, egy vízcsepp elég, a Zack és Cody élete, a Jonas és még biztosan kihagytam olyat, amit a mai napig szívesen megnéznék mert megunhatatlanok. Mesesorozatok közül meg például a Kid vs. Catet említeném, amit csakugyan nagyon szerettem. Persze az újabb sorozatok között is akad jó, például a Sok sikert, Carlie!-t én nagyon szerettem, ahogy a Jessie se volt rossz, meg az Austin & Ally se. Ó, meg az Indul a risza!-t is nagyon szerettem. De ezektől a félig élőszereplős félig mese cuccoktól hülyét kapok. Meg a rusnya rajzúaktól, például az a Rejtélyek városkája milyen ronda már. Nézzük meg a Hamupipőkét, a Csipkerózsikát, a Hófehérkét, a Mulant, az Oroszlánkirályt, a Herkulest vagy épp a Jégvarázst. Ez az igazi Disney. Csodaszép rajzok, effektek, zenék, énekek és ami a legfontosabb: a történet! Mind valami értéket képvisel. Csak pár példa: Mulan: álljunk ki magunkért, a szeretteinkért és küzdjünk azért, ami fontos nekünk. Hamupipőke: bárkik is vagyunk most, azok lehetünk később, akik csak akarunk, csak hinnünk kell benne és küzdeni érte. Jégvarázs: a szeretet bármit legyőzhet. Ha szeretünk valakit az mindennél erősebb.
És ez csak néhány példa volt, biztos kihagytam egy csomó fantasztikus sorozatot és mesét. De hiányzik ez a Disney. Nagyon
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: