Sara Ramirez a Grace Klinika második évada óta a sorozat egyik főszereplője volt, ám 10 év után szögre akasztja a szikéjét és nem ölti magára többet Callie Torres szerepét.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Grace Klinika Callie Torrese szögre akasztja a szikéjét
2016. május 25. 10:11
2016. május 25. 10:23
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Szögre? Szikét? Szójátéknak is rossz... Ilyen erővel egy betegben is ottfelejtheté azt a szikét.
2016. május 25. 18:48
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Annyira már érte
Remélem azért még hagynak pár karaktert a régi bandából..Komolyan nagyon hosszú utat tett még idáig a karaktere és rengeteget fejlődött..Remélem még viszontlátni a sorozatban.
2016. május 25. 20:58
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
Az egyik legjobb színésznő volt a sorozatban, annyira szerettem, ahogy Sara alakít. Remélem a későbbiekben még láthatjuk egy-egy rész erejéig
2016. május 29. 21:02
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy elmegy. Callie karaktere a kezdetek óta megfogott, kevesebb, mint egy évad alatt az egyik legnagyobb kedvencem lett. Az utóbbi években egyre többen hagyták ott a sorozatot, legtöbbjük a kedvencem volt, már nagyon kevesen vannak az első pár évadból... Remélem Sara még visszatér a jövőben, hiányozni fog.
2016. május 29. 22:33
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Az utóbbi pár részben nem volt a szívem csücske, mint azelőtt, de attól még szeretem a karakterét. Remélem, hogy még viszont láthatjuk majd, és én még Calzonában is reménykedek.
Köszönöm Shondának, hogy nem örökre írta ki a karakterét, és hogy nem kellett végig bőgnünk a finálét.
Köszönöm Shondának, hogy nem örökre írta ki a karakterét, és hogy nem kellett végig bőgnünk a finálét.
2017. január 05. 21:44
Majdnem egy éves cikk, bár tekintve, hogy mindössze két hónapja kezdtem a sorozatot, és nagyobb szünetekkel, de két hét alatt végignéztem kilenc évadot, kijelenthetem, hogy Callie volt az egyik, ha nem a legjobb karakter. Engem minden részben inspirált, szinte már zavarba ejtően tökéletes volt Sara alakítása, és komolyan, két hét alatt Callie karaktere egy nagyon fontos személy lett számomra. El sem hiszem, hogy elment, akarom mondani, el fog menni. Rá már nem lehet mást mondani, mint hogy imádom, tisztelem és becsülöm Sara-t azért, amit elért, és Callie karaktere örökre a kedvencem lesz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: