Ha valamit megtanultunk kedvenceinktől az az, hogy a hírnév bizony hűtlen barát: egyszer a magasba emeli, máskor a mélybe taszítja „áldozatait”.
A teljes cikkhez kattints ide!
Niall Horan már aludni sem tud! Sértegető üzenetekkel zaklatják a nap 24 órájában
2016. május 25. 05:41
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 25. 06:15
Nem értem... miért kell ezt tenni? Tényleg abból áll a "rajongás" egyeseknek,hogy ott kötnek bele a kedvencükbe és okoznak fájdalmat, vagy legalábbis idegességet nekik, ahol tudnak?
Én ezt nem tudom felfogni hogy most miért, és ezek az emberek egyáltalán hogy nevezhetik magukat rajongónak??
Én ezt nem tudom felfogni hogy most miért, és ezek az emberek egyáltalán hogy nevezhetik magukat rajongónak??
2016. május 25. 06:45
A One DirectioN Legnormálisabb tagja, és veoe kötekednek..... Szánalom
2016. május 25. 07:05
A One DirectioN legnormálisabb tagja, és vele kötekednek..... Szánalom.
2016. május 25. 07:16
|
|
Werchy11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 255145 offline
|
Miért kell mindenkit zaklatni? Ezzel csak azt érik el hogy megharagudnak rájuk (jobbik esetben). Nincs semmi értelme.. Semmi roszzat nem csinálnak. Csak élik az életüket..
2016. május 25. 07:43
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Mások meg a kornyikálásuktól nem tudtak aludni nyugodtan.
2016. május 25. 08:03
bogaram, ezek nem rajongók. de egyébként egyet értek, tényleg ő a legnormálisabb, meg liam:D
2016. május 25. 09:31
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Miért kell savazni olyan embereket akik a légynek sem ártanak........... Sőt csak jobbá teszik az emberiséget a zenéjükkel!
2016. május 25. 10:52
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
De miért kell mindegyik fiút bántani ?
2016. május 25. 11:02
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
EXO-L létemre nem lepődök meg ezen, de komolyan... őt miért?!
2016. május 25. 11:06
|
|
AnastasiaCrineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 256045 offline
|
Ő az egyetlen tagja a bandának, akibe aztán tényleg lehetetlen belekötni. Ő legártatlanabb, soha nem volt semmi botránya...Hova süllyed a világ, hogy már a kisöccsét is szidják, aki végképp nem tehet semmiről?
2016. május 25. 11:53
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Hát jól teszi. Nem mellesleg nem értem hogy valaki hogyan merészeli egyáltalán ilyennek kitenni őt, mikor az utóbbi időben tulajdonképpen semmit sem csinált, ami miatt megérdemelné a haragot. Csinált már egyáltalán bármi olyat ami miatt megérdemelné? Kötve hiszem! Mostanában is csak golfozgat, élvezi a szabadságát, nem tudom hogyan jön hozzá néhány idióta liba hogy zaklassa őt... Nem értem hogy honnan veszi hozzá a bátorságot, hogy miért. Jó persze, az ilyen nem egészséges elméjű normális ember, ez azt hiszem nekem is tiszta, de akkor sem értem hogy hirtelen mire fel kell szétszedni őt.
Csak az az áldott nagy szerencséjük hogy ő nem folyamodik olyan eszközökhöz mint mondjuk Louis tette és nem viszi az ügyvédje elé ezeket a dolgokat, szerencséjük hogy Niall tényleg nem az a fajta aki felhúzná magát ilyen dolgokon.
Csak az az áldott nagy szerencséjük hogy ő nem folyamodik olyan eszközökhöz mint mondjuk Louis tette és nem viszi az ügyvédje elé ezeket a dolgokat, szerencséjük hogy Niall tényleg nem az a fajta aki felhúzná magát ilyen dolgokon.
2016. május 25. 13:17
Niall az egyik legrendesebb és legkedvesebb sztár a világon..
Miért kell pont őt támadni?? Még a légynek sem tudna ártani...
Miért kell pont őt támadni?? Még a légynek sem tudna ártani...
2016. május 25. 13:26
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Az embereknek nagy resze ezzel tolti mindennapjait, es ez nagyon szomoru. az en kis ir manomat SENKI nem banthatja!! De jol teszi Niall, hogy nem foglalkozik ezekkel. Mert mindenki bantja a One Directiont, de mondok valamit: Megnézném, hogy bárki is el tud jutni idáig, ameddig a One Direction, és utána beszélhetünk!
2016. május 25. 14:50
Idézet (Diala @ 2016.05.25. 09:05)
Ki kell kapcsolni a telefont, és tudsz majd aludni! 
Ott a pont.
2016. május 25. 15:07
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Szegény. Egyáltalán nem érdemli meg, de egyik sztár sem, hogy bántsák a rajongók. A telefon kikapcsolás valóban remek ötlet, de ha esetleg valami fontos hívásról marad le..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: