A 30 éves sorozatsztár a legkíváncsibb a stábtagok közül, így nem csoda, hogy ő már most tudja, ki is a rejtélyes idegen, aki átvette a rettegett „A” játékát. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Troian Bellisario tudja, hogy ki a sorozat főgonosza
2016. május 24. 16:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 24. 16:49
Nem értem minek kellett eddig húzni. Csak ellaposodott az egész sorozat.
2016. május 24. 17:53
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Alig vároom
:F
2016. május 24. 21:03
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Már várom a leleplezést, de ha sokáig húzzák ellaposodik majd a sztori, amit viszont sajnálni fogok! Remélem nem fogok csalódni Uber A-t kilétét illetően!
Am ez a cikk már megjelent egy másik weboldalon, szinte szó szerint ugyanígy!
Am ez a cikk már megjelent egy másik weboldalon, szinte szó szerint ugyanígy!
2016. május 25. 14:01
|
|
Bettynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.07. Hozzászólás: 430 Csatolások: 58 Azonosító: 68370 offline
|
Az elején én annyira szerettem ezt a sorozatot. Aztán kezdték húzni-vonni, és számomra nagyon unalmassá vált.. de kitartok, ha már eddig kitartottam. Hátha szolgáltat a sorozat még valami iszonyatosan jó meglepetéssel.
2016. május 25. 14:49
Én is már annyira várom.
Azért jó befejezést kéne adni egy már 2010 óta futó szériának. Remélem, így lesz.
2016. május 26. 14:27
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Troian tisztára olyan, akárcsak én.
Ej, ej, aki kíváncsi, hamar megöregszik. Egyébként pontosan ezért hagytam abba egy ideig a sorozat követését, annyira lázban tartott, sajnos most már eléggé le vagyok maradva.
Ej, ej, aki kíváncsi, hamar megöregszik. Egyébként pontosan ezért hagytam abba egy ideig a sorozat követését, annyira lázban tartott, sajnos most már eléggé le vagyok maradva.
2016. május 26. 16:06
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Annyira imádom Troiant
olyan jó kis belevaló stílusa van
ÁÁÁ, már alig kell várni, annyira izgatott vagyok
ÁÁÁ, már alig kell várni, annyira izgatott vagyok
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: