Az immár szólóban tevékenykedő énekesnek rövidesen kiadót kell választania.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Sony és a Universal is versenyez Harry Styles kegyeiért
2016. május 24. 16:09
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 24. 16:14
Hát kíváncsi vagyok/leszek, hogy milyen színész lesz belőle.
2016. május 24. 16:15
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Csak ne lépjen ki a bandából !
2016. május 24. 17:35
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát kíváncsi vagyok hogy mit hoz majd ki ebbol.Remélem sikeres lesz :)Az 1d-nek már úgy is mindegy....
2016. május 24. 18:02
Szerintem nagyon tehetséges mint énekes..Viszont színésznek szerintem ne mennyen el..Nem az ő műfaja!! :/
2016. május 24. 21:08
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nem tudom mi a terve ezzel a nagy elszigetelődéssel, nem hinném hogy a többi srác taposná a Syco bejáratánál a másikat hogy előbb bejuthasson oda. Tudtommal ő jelenleg az egyetlen a bandából aki időleges önálló karriert akar építeni éppen, szóval nem értem hogy miért akarna elmenni a Sycotól. Természetesen nem látok bele, de ahogyan én beleláttam ebbe a dologba így is elég jó dolga volt ott, gondolom azért a hangjáért is megfizették nem is kicsit. Azon kívül azt sem értem hogy miért ne akarna Nagy-Britanniában leszerződni, nem lenne egyszerűbb mint ugrálni LA és London között? Csak úgy kérdem... puszta kíváncsiságból. Nem mellesleg az önálló lemezén hogyan akarna dolgozni ha jelenleg Franciaországban van a Dunkirk forgatásán, el tudná ezt nekem mondani valaki? Mindegy, én rábízom, abban is bízok hogy jó döntést hoz majd. Csak 2017-ben jöjjön szépen vissza és minden rendben lesz
2016. május 24. 22:03
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Én várom a szóló Harryt. Egyébként meg, a szünet óta Harry a legtöbb időt Los Angelesben tölti. Többször készült róla stúdió előtti kép. Ha már vannak régebb óta megírt dalok, azokat viszonylag hamar rögzíteni lehet. Ezen kívül a forgatás is ha jól tudom max három hónapot vesz igénybe. Nem nagy idő, így még bőven lehet a lemezt csiszolgatni. Nem mellesleg Harry imádja Los Angelest!!!
2016. május 24. 22:23
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Miért kellett a cikk végére ez a gúnyos, úgy sem térnek vissza célzás? Aki hisz nekik az úgyis hinni fog, aki meg nem, az nem!! Harrymek már alig várom a szóló albumát, de jelenleg Franciaországban van a Dunkirk miatt
2016. május 24. 22:26
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
A sok okosnak meg: Még a szünet előtt egy interjú során konkrétan rákérdeztek Harrynél, hogy mi az igaz a színészi pletykákból. Ő azt felelte, hogy határozottan NEM érdekli a dolog. Furcsa, hogy néhány hónappal később egy II. Világháborús Christopher Nolen filmben szerepel, amiért még a hajától is hajlandó volt megválni. Szeretem Harryt, de szerintem jobb ha mindenki kihúzza a biliből a kezét! Szerintetek mindent őszintén mondanak a kamerákba? Ugyan! Nekik is, mint mindenkinek ki van adva, hogy kényes dolgokról "hazudni" kell.
2016. május 26. 11:59
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Miért nem lehet ezt úgy, ahogy Keleten csinálják? Együtt maradnak, aztán közben szólózik egyik másik tag, de ugyanarra a youtube csatornára teszik ki, eléneklik azokat is a koncerten.. a rajongóknak is kevésbé fáj, ők meg többet keresnek
egy ex-directioner lány
2016. május 26. 17:39
Idézet (couch.potato @ 2016.05.26. 11:59)
Miért nem lehet ezt úgy, ahogy Keleten csinálják? Együtt maradnak, aztán közben szólózik egyik másik tag, de ugyanarra a youtube csatornára teszik ki, eléneklik azokat is a koncerten.. a rajongóknak is kevésbé fáj, ők meg többet keresnek
egy ex-directioner lány
Na pont ezt akartam írni. Nem lenne egyszerűbb? Viszont nekem mindegy, nem a világ vége, ha vége az 1D-nek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: