Kardashianék megfenyegették Tygát
2016. május 24. 19:26
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Képtelen ezt a privát szexvideós dolgot bevenni a gyomrom... magánügy, tény, de el sem tudom képzelni, mit tudnék magamon visszanézni, mikor azt a helyzetet éltem át. Nekem ez totál abszurd.
2016. május 24. 20:11
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Nekem már totál elegem van ebből a Kardashian/Jenner famíliából...
2016. május 24. 21:15
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nem ezzel tenné tönkre a Kardashianok hírnevét, az egyszer biztos, mi lenne ha inkább a médiatorzításaikról meg hasonló figyelemfelkeltő trükkjeiről írna egy keveset, rögtön több értelme lett volna mint egy szexvideónak. Nem sajnálnám ha megtörténne, kit is érdekelne? Kit érdekelne, akik eddig szerették a Kardashianokat nem ez tántorítaná el, mikor annak idején Kim is ezt tette nem utálták meg mindannyian, csak hirtelen megszerették őt és hirtelen internetes sztár lett az a nő.
2016. május 25. 05:35
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Kik ezek? xD Az jó dolog hogy kiállnak a másikért de azért ez durva!Arra meg nem fondolnak hogy Kylie a hibás?Talán nem kellet volna házi videot csinálnia!
2016. május 25. 16:27
|
|
starwberrygirl614új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248718 offline
|
Kanye elintézi hogy többet ne tudjon dolgozni
Ez már azért kisit durva
:D:D
Ez már azért kisit durva
2016. május 25. 19:39
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Jaj annyira szeretem Krist!Baromira jó ,hogy kitud állni a gyermekeiért.Kylienak meg csak azt üzenem ,hogy az anyjának nem kellett volna ezeket mondania meg fenyegetőznie ha lett volna annyi esze ,hogy nem csinál magáról szexvideókat.Én Kris helyébe egyáltalán nem lennék büszke a lányomra.
2016. május 25. 20:14
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Jaj nem bírom őket de szerintem ez tok cukiiiiiiiiii
2016. május 29. 08:36
Most már minden második cikk róluk lesz? Janem, bocs, eddig is így volt
Kezdem nagyon utálni ezt a famíliát.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: