Közszemlére tette kebleit Nicki Minaj
2016. május 24. 17:05
Csak megjegyezném, hogy egy pasinak nincs mit takargatnia a felső testén, szóval találjatok ki végre valami jobb védőbeszédet.
2016. május 24. 17:34
Nem csoda, hogy elégedett a külsejével, hisz Nicki nagyon szép nő. Ebben semmi undorító sincs. Neki is van joga megmutatni a bájait. És erről amúgy is felesleges volt egy pár soros cikket írni.
2016. május 24. 18:21
OMG
Lenne némi megjegyzésem a cikk címével és maga a cikkel..Szabad??
Egy: Nagyon megtévesztő ISMÉT a cím...(Mondjuk már ezen meg sem lepődök)
Kettő:Semmit sem tett közszemle elé..Egyszerűen csak lefotózta magát..Ez épp olyan mint ha te vagy én lefotóznánk magunkat egy szál bikinibe mondjuk a strandon vagy bárhol (most nem ez a lényeg)..Nem nagy kunszt..
És három: Mi van akkor ha tényleg mutogatni akarja magát?? Nem a mi dolgunk,Nicki tényleg nagyon szép nő.Ha ő mutogatni akarja magát akkor miért ne..(Mellesleg Miley-hoz és Kim-hez képest ez kutyafüle....)
Felesleges cikk volt....
Lenne némi megjegyzésem a cikk címével és maga a cikkel..Szabad??
Egy: Nagyon megtévesztő ISMÉT a cím...(Mondjuk már ezen meg sem lepődök)
Kettő:Semmit sem tett közszemle elé..Egyszerűen csak lefotózta magát..Ez épp olyan mint ha te vagy én lefotóznánk magunkat egy szál bikinibe mondjuk a strandon vagy bárhol (most nem ez a lényeg)..Nem nagy kunszt..
És három: Mi van akkor ha tényleg mutogatni akarja magát?? Nem a mi dolgunk,Nicki tényleg nagyon szép nő.Ha ő mutogatni akarja magát akkor miért ne..(Mellesleg Miley-hoz és Kim-hez képest ez kutyafüle....)
Felesleges cikk volt....
2016. május 24. 18:25
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Az a nagy bajom vele,hogy egy műnő!
2016. május 24. 18:27
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Értelmes cikk volt, köszöntem. Ezzel max. annyit ér el, hogy lesznek akik azt mondogatják, hogy "most nincs abba semmi, hogy megmutatta a bájait", és még lesznek akik "chö, utálom ezt a nőszemélyt" fogják hajtogatni..
De amúgy tényleg teljesen kidolgozott és színvonalon felüli cikk lett Nicki melleiről, jah, meg cseppet sem felesleges. Persze amikor egy férfi félmeztelen testét fotizzák, abba nincs semmi rossz.
De amúgy tényleg teljesen kidolgozott és színvonalon felüli cikk lett Nicki melleiről, jah, meg cseppet sem felesleges. Persze amikor egy férfi félmeztelen testét fotizzák, abba nincs semmi rossz.
2016. május 24. 18:36
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Annyira szánalmas, hogy ilyen és ehhez hasonló cikkekkel van tele az oldal. Gagyi....
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. május 24. 18:36
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (ciel @ 2016.05.24. 16:40)
Ha egy pasi feltesz egy félmeztelen képet, egyből megy a nyálcsorgatás, hogy jaj milyen jók néz ki, bezzeg ha egy nő fényképezi magát melltartóban, akkor mehet a sarokra.
Olyan vicces ez a kettős mérce. Semmi undorító nincs ebben a képben, sőt, én irigylem, hogy fel merte rakni, mivel valószínűleg tudta, hogy támadni fogják érte.
Jó, azért azt tegyük hozzá, hogy a felhasználók zöme lány, annak a nagyobb része heteroszexuális. Valahol abszolúte érthető a reakció a két kép közti különbségre. Személy szerint, én nőként nem tudok nem úgy tekinteni egy ilyen képre, hogy ne vágnám rá rögtön, hogy "gratulálok...." (de ezt erős szarkazmussal) , egy férfi félmeztelen képére pedig ne néznék csillogóbb szemmel. Igazából egyébként, én egyik nemnél sem kultiválom, ha mindent megmutat magából. Nőnél már fent leírtam, férfinél pedig egy idő után már kicsit sem lesz izgalmas az, ha állandóan csak a kocka hasáról tud képet készíteni.
Egyébként, van egy olyan teória mind a két nemnél, miszerint, minél többet teszel ki magadból, a "titokzatosság", a varázs annál inkább múlik el az embernél. Minél többet látsz, már annál inkább nem érdekelnek a többi részletek, hiszen lassan nincs, ami érdekelni tudjon.
De persze ez csak az én véleményem.
2016. május 24. 20:29
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (habibi @ 2016.05.24. 18:36)
Jó, azért azt tegyük hozzá, hogy a felhasználók zöme lány, annak a nagyobb része heteroszexuális. Valahol abszolúte érthető a reakció a két kép közti különbségre. Személy szerint, én nőként nem tudok nem úgy tekinteni egy ilyen képre, hogy ne vágnám rá rögtön, hogy "gratulálok...." (de ezt erős szarkazmussal) , egy férfi félmeztelen képére pedig ne néznék csillogóbb szemmel. Igazából egyébként, én egyik nemnél sem kultiválom, ha mindent megmutat magából. Nőnél már fent leírtam, férfinél pedig egy idő után már kicsit sem lesz izgalmas az, ha állandóan csak a kocka hasáról tud képet készíteni.
Egyébként, van egy olyan teória mind a két nemnél, miszerint, minél többet teszel ki magadból, a "titokzatosság", a varázs annál inkább múlik el az embernél. Minél többet látsz, már annál inkább nem érdekelnek a többi részletek, hiszen lassan nincs, ami érdekelni tudjon.
Értem mire gondolsz, de szerintem az szexualitástól független, hogy egy nőt egy ilyen képért ler*bancoznak, pasikra meg nincs egy rossz szavuk se. Én nem vonzódom a nőkhöz, mégsem tartom őket r*bancnak meg k*rvának egy ilyen kép miatt.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. május 24. 21:17
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
én is "gratulálok" neki.Szánalmasság
2016. május 25. 06:15
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Ennek hírértéke van? Nem akarom bántani az írót, jó cikk lett, csak ez a "melltartóban pózolok" dolog apszolúte nem olyan dolog, ami akkora jelentőséggel bírna. Láttunk már ilyet máshol is, jó, hogy elégedett a testével! (Csak az elégedettséget ne vigye tülzásba!)
2016. május 25. 09:34
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Ömmmmm kitette a ciciét...... Hát jó most nem nagy ügy kardashianék meg pucéran pozolnak és különben is a Facebook ön sokkal durvább dolgokat posztolnak a tinik.......
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.