Jesy Nelson búcsút int a Little Mixnek?
2016. május 25. 11:08
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Szerintem ő a legtehetségesebb, bár Perrie a kedvencem *.* és rajtuk annyira látszik az egység, meg hogy szeretik egymást, ezért azt hiszem minden más lenne ha Jesy kilépne...
2016. május 25. 13:03
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Tuti, hogy kamu... Vagyis remélem
2016. május 25. 14:53
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Vicces, hogy azt mondja, öregszik, mikor még csak 25 éves.
De mindenesetre soha sem kedveltem a Little Mix-et, de szívből kívánom, hogy a fanok örömére ez csak pletyka legyen.
De mindenesetre soha sem kedveltem a Little Mix-et, de szívből kívánom, hogy a fanok örömére ez csak pletyka legyen.
2016. május 25. 19:42
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szerintem ők tényleg igazi barátnők, nem csak muszájból vannak együtt, hanem mert valóban összetartoznak!! Nem hiszem, hogy Jesy csak úgy kilépne és otthagyna mindent amit az évek alatt elértek. Az meg igaz, hogy nem öreg még, de öregszik ahogy mi is mindannyian, észre se veszi, elrepül még 5 év és már 30 lesz! Lehet, hogy akkorra már gyereket is szeretne.
2016. május 25. 19:49
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kilép az együttesből
megtévesztő címek, pls
2016. május 25. 20:01
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Azt hiszi, megkapja majd a csendet és a nyugalmat, ha kilép? Naiv gondolat. Vagy ez olyan indok, mint anno Zaynnél? Vicces lesz, hogyha tényleg kilép ezzel az indokkal a Little Mixből, aztán öt hónappal később piacra dob egy szólólemezt.
2016. május 25. 20:55
|
|
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline
|
miért hiszi magát öregnek? hisz Anne-val pár hónap különbség van... Perrie-vel 2év azt hiszem és Jade-val 1év nemtudom pontosan..de nem értem ezt az egészet.. de azért megtudom érteni őt.. mert jó érzés gazdagnak lenni, sokan szeretnek, példakép ikonnak lenni de azért, hogy nincs magán élet mindenhol lefényképeznek vagy felismernem azért egy idő után kikészítheti az idegeket ... ennyiből megtudom érteni, hogy magányra vágyik... és most jönnek majd azok a szövegek, hogy ezzel jár a híresség .. akkor minek akart híres lenni stb... de azért nektek se lenne jó ha minden szarról cikket írnának... mindenben a hibát keresnék... stb..
szerintem neki egy hónapnyi szabad napot kéne kivenni, hogy lazítson meg ilyenek.. ajánlanám neki ilyen szigeteket pl. lakatlan vagy hasonlókat ahol nem zavarja senki nem nézi senki nem fényképezik minden másodpercben ...
párjával remek kikapcsolódás lenne
2016. május 25. 20:59
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
NA NEEEEM.. EZ NEM LEHET IGAZ. Ha kilépne, akkor én nem tudom mit csinálnék..Nem..ez tuti csak valami rossz vicc.
Amúgy meg miért gondolja magét öregnek? Na ne már..
Amúgy meg miért gondolja magét öregnek? Na ne már..
2016. május 25. 21:13
|
|
DreamLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.28. Hozzászólás: 771 Csatolások: 131 Azonosító: 251132 offline
|
Igazad van loreen!
Ne menjen el lehet hogy annyira nem szeretem de ha kilepne en nem tudom mitcsinalnak
A hangja viszont jo es ezert nem lenne jo
Remelem ez csak egy vicc
Nem is oreg
Ne menjen el lehet hogy annyira nem szeretem de ha kilepne en nem tudom mitcsinalnak
A hangja viszont jo es ezert nem lenne jo
Remelem ez csak egy vicc
Nem is oreg
2016. május 26. 15:03
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Attól függetlenül, hogy ő a legidősebb vagy sem, 24 évesen még senki sem "korosodó asszony".
Mindenesetre ha bárkire is "szavaznom" kellene, hogy kilépjen, Perrie-t mondanám. Szerintem ő az a bandából, aki önállóan is megállná a helyét, ha arra kerülne a sor. Jesy viszont számomra nem tűnik olyannak, aki sokáig név tudna maradni a szakmában.
Mindenesetre ha bárkire is "szavaznom" kellene, hogy kilépjen, Perrie-t mondanám. Szerintem ő az a bandából, aki önállóan is megállná a helyét, ha arra kerülne a sor. Jesy viszont számomra nem tűnik olyannak, aki sokáig név tudna maradni a szakmában.
2016. május 27. 20:09
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 137778 Azonosító: 155975 offline
|
Felesleges kiforgatni az interjúkat, ezekben a sorokban semmit nem említ a kilépésről. Persze, nagy nekik a hajtás, de imádják ezt csinálni és nem hiszem, hogy most lenne itt az ideje annak, hogy kilépjen és ezt szerintem ők is így gondolják
2016. június 03. 13:57
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
24 évesen rohadtul nem öreg senki... Mindenesetre remélem nem igaz ez az egész, és nem fogja otthagyni a bandát
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: