Több, mint húsz alkalommal szúrta meg egy rajongó Mayu Tomitát, mert az énekesnő nem fogadta el az általa küldött ajándékot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brutálisan megtámadták a japán popsztárt
2016. május 24. 13:01
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Én ennyire azért nem merészkednék közel Liam Payne-hez ha nagy rajongója vagyok. Brutális mik vannak.
2016. május 24. 13:17
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Elvesztette az önuralmát, na persze. Gondolom a támadóeszköz (kés?) nemcsak véletlen került hozzá, hanem már előre bekészítette. Akkor hogy hivatkozhat arra, hogy hirtelen felindulásból tette? Hihetetlen, komolyan. Remélem Tomita felépül
2016. május 24. 14:34
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Ja, hogy ez rajongónak számít?
Remélem, nem elsz nagy baja, és hamar felépül.
Szegény.
Remélem, nem elsz nagy baja, és hamar felépül.
Szegény.
2016. május 24. 15:27
Normális? Remélem nem lesz Mayunak nagyobb baja, jobbulást!
2016. május 24. 16:53
Jézuska! Ez egy vadállat. Rajongó?! Nem tudom, elég érdekesen mutatja ki.... ha én valakiért rajongók, akkor nem támadom még egy késsel...
2016. május 24. 19:10
Húú egy másik cikkben azt olvastam halálra szúrták, de akkor még szerencsére él. Remélem felépül
Az a csávó meg remélem megkapja azt ami neki jár ezért!! Ilyen egy "rajongót"...
Az a csávó meg remélem megkapja azt ami neki jár ezért!! Ilyen egy "rajongót"...
2016. május 24. 19:12
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
na jó, az ilyet ne nevezzük rajongónak. nem lepne meg, ha kiderülne, hogy elmegyógyintézetből szökött. remélem felépül a lány.
2016. május 24. 19:17
|
|
Vaszilisszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 254787 offline
|
Szegény
csak néhány számot hallottam tőle, de így is folyamatosan csekkolom a róla szóló helyzetjelentést....milyen beteg emberek élnek köztünk? Jó, ezzel eddig is tisztába voltam de az ilyen hírek olvasásánál mindig újra és újra elborzadom...Nagyon szorítok neki hogy felépüljön azt a "rajongót" meg remélem egy életre bezárják valahova megrohadni.
2016. május 24. 21:15
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Szegényt sajnálom!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: