Koreai időn szerint éjfélkor látott napvilágot Kim Jong Hyun első, LIKE címre keresztelt stúdióalbuma, melyhez egy videoklip is készült She Is címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Kim Jong Hyun – She Is
2016. május 24. 12:27
2016. május 24. 15:24
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Jó szám lett^^ és a klip is lenyűgözött:3
2016. május 24. 18:53
A klipre nem tudom mit mondjak... nem nagyon értem, de a zene az tetszik, bár az előző száma jobban tetszett. Nagyon jó hangja van és örülök, hogy újra hallhatom egy új dalban
2016. május 24. 23:38
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Ez az ember a gyengém. És ezzel mindent el is mondtam. Imádom a klipet, a dalt is. Ismét büszke vagyok rá.
2016. május 25. 14:15
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Bemutatom a szólók királyát, Kim Jong Hyunt ♥ Az album zseniális lett, nem csalódtunk benne mi Shawolok.
Ez az ember képes zenét komponálni, dalszöveget írni, hihetetlen hangja van, tehetséges táncos, és még hangszeren is tud játszani. Mit nem tud komolyan?!
Ez az ember képes zenét komponálni, dalszöveget írni, hihetetlen hangja van, tehetséges táncos, és még hangszeren is tud játszani. Mit nem tud komolyan?!
2016. május 30. 11:10
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Legalább annyira jó lett ez az albuma (ha nem jobb), mint a BASE.
Nagyon tetszik a dal és a videoklip is remek lett. A korongról abszolút favorit a White T-Shirt, a Moon, a Dress Up, a Cocktail és természetesen a 좋아 (She is).
2016. június 08. 13:49
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
Jó szám lett:)
2016. július 04. 10:00
Sokáig húztam az időt, ugyanis egészen idáig kerestem a szavakat.
Hogy őszinte legyek nagyon megoszló a véleményem a kisfilmmel kapcsolatban. Először is külön kiemelném, hogy számomra valóban igazi ajándék volt ez a szerzemény ugyanis, épp a szülinapom napján látott napvilágot.
Már ezért is nagyon örülök, ennek a kisfilmnek. Ami szintén nagyon megfogott, az a dal alapja, nagyon fülbemászó.
Ám nem kerülöm tovább a forró kását, némileg csalódtam is. Véleményem szerint, ugyanis Jong Hyun többre is képes, mint mondjuk a különösen tetszetős BASE című kiadása és hozzá tartozó Crazy című videóklipje.
Ráadásul annyira a klip lényegét sem értem, bár lehet nem is kell.
Visszatérve némi pozitívumra, a klip koncepciója egészen tetszik. Általában szeretem az ilyen színes videókat.
Összességében, mint már említettem nagyon megoszló a véleményem, van jó és rossz oldala is.
Bízom benne, hogy a következő kiadása, már sokkal jobban elnyeri a tetszésemet!
Jong Hyun
Hogy őszinte legyek nagyon megoszló a véleményem a kisfilmmel kapcsolatban. Először is külön kiemelném, hogy számomra valóban igazi ajándék volt ez a szerzemény ugyanis, épp a szülinapom napján látott napvilágot.
Ám nem kerülöm tovább a forró kását, némileg csalódtam is. Véleményem szerint, ugyanis Jong Hyun többre is képes, mint mondjuk a különösen tetszetős BASE című kiadása és hozzá tartozó Crazy című videóklipje.
Ráadásul annyira a klip lényegét sem értem, bár lehet nem is kell.
Visszatérve némi pozitívumra, a klip koncepciója egészen tetszik. Általában szeretem az ilyen színes videókat.
Összességében, mint már említettem nagyon megoszló a véleményem, van jó és rossz oldala is.
Bízom benne, hogy a következő kiadása, már sokkal jobban elnyeri a tetszésemet!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: