Justin Bieber: „Amikor a közönségre nézek, hamisan mosolygó arcokat látok”
2016. május 24. 20:37
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Megértem, gyerekkorától kezdve csinálja. Az ilyen hírességek pályafutása pedig hamar bealkonyul a kiégés miatt (bár kivétel akad). Nem hiszem, hogy ő a legjobb ember a világon, vagy olyan, mint amilyennek mutatja magát, de abban amit mondott, azért van igazság. Nem sajnálom, de megértem. Attól mert sztár, még ő is ember.
2016. május 24. 20:45
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Úristen,hogy néz ki(:
Halljátok,nem tudom ismeritek e a következő énekeseket:
Sia
Lana de rey
Melanie Martinez
Ariana Grande
Daya
Nos,ha Justinka 12 jelölést kapott,akkor ezeknek 30-at kellett volna
Halljátok,nem tudom ismeritek e a következő énekeseket:
Sia
Lana de rey
Melanie Martinez
Ariana Grande
Daya
Nos,ha Justinka 12 jelölést kapott,akkor ezeknek 30-at kellett volna
2016. május 24. 20:48
mi baja van mostanság ennek a gyereknek? állandóan nyafog.. elegem van már.
2016. május 24. 20:51
|
|
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline
|
Komolyan, ez azt hiszi, hogy ő fingja a passzátszelet? Ugyan már, egyszer csúnyán néztek rá, ő depis lesz?! Csak gratulálni tudok. És a semmitmondó dalaihoz is...
Semmi gond, nyugodtan hagyja cserben a rajongóit, vége lesz a "karrierjének", egy egész világ lenne hálás ezért
Semmi gond, nyugodtan hagyja cserben a rajongóit, vége lesz a "karrierjének", egy egész világ lenne hálás ezért
2016. május 24. 21:05
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Én komolyan nem értem /meg gondolom sokan mások/. Rendben, biztos furcsa lehet így élni, hogy elég sokan utálják, de akkor nem értem miért nem azokkal foglalkozik, akik szeretik /számomra érthetetlen okból/. Legalább azokat a pillanatokat becsülné meg jobban, amikor egy fanjával fotózkodik és vált vele néhány szót. De nem. Nem akar már velük sem fotózkodni. Meg azt hinné az ember, hogy Ennyi év után, picit leperegne róla a sértések tömkelege. De inkább depizik, meg sajnáltatja magát, pedig ha nem csinálna botrányokat, talán kevesebb utálója lenne. De igazából hagyjuk, mostanába amúgy is sokat hisztizik. Amúgy "imádom", hogy hamarosan jönnek majd a fanok megvédeni Justint, az utálokat meg leirigyezik. Csak hajrá!
2016. május 24. 23:14
|
belieberfeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 256620 offline
|
Hagyjatok abba jo? Nem kell itt utalkozni nem tetszik el lehet menni innen
ha ennyire utalod nem kell ra keresni
en teljessen meg tudom erteni
bar jo lenne ha leszalna a foldre
de ha nem tetszik gorgess tovabb csok
ha ennyire utalod nem kell ra keresni
en teljessen meg tudom erteni
bar jo lenne ha leszalna a foldre
de ha nem tetszik gorgess tovabb csok
2016. május 25. 00:30
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Grace Benning mindent leírt.
2016. május 25. 09:27
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Kezd kicsit elegem lenni belőle.........
2016. május 25. 11:03
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Ő pont az az énekes akit a rajongói juttattak oda, ahol van, nem a kritikusok/menedzser/kapcsolatok. Úgyhogy igazán visszavehetne az arcából.
2016. május 25. 11:46
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
na jó ez a gyerek egyáltalán nem hiányzott nekem, jó is volt, hogy nem sokat hallottam mostanában róla, vagyis már nincs annyi minden róla mint régebben. Úgyhogy már az utálatom is elszállt iránta, inkább csak közömbös és nem érdekel. Hisztizik mint egy kislány, a képeken meg eléggé kisfiúsan néz ki. (vagy ez régi kép?)
2016. május 25. 13:15
Én is utálom a képmutató és kétszínű embereket..
Nincs annál rosszabb,mikor valaki teszi előtted hogy mennyire kedvel meg hogy hű,de nagy barátod/barátnőd..Aztán meg mástól kell megtudnom hogy a hátam mögött meg elhord mindennek....
Pfu,utálom az ilyen embereket...
Szóval megtudlak érteni Justin..^^
Nincs annál rosszabb,mikor valaki teszi előtted hogy mennyire kedvel meg hogy hű,de nagy barátod/barátnőd..Aztán meg mástól kell megtudnom hogy a hátam mögött meg elhord mindennek....
Pfu,utálom az ilyen embereket...
Szóval megtudlak érteni Justin..^^
2016. május 25. 15:34
|
JuhosEmiliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 256117 offline
|
Kedves utálók!
Ha esetleg nem tetszik nektek az hogy valaki nem érzi jól magát a bőrében akkor tartsátok meg magatokban ugyan is ő is ugyan olyan ember mint ti!!
És igen is van lelke és jó hogy azt érzi hogy az emberek akikkel igazából dolgoznia esetleg kamerában/tévében kell szerepelnie hogy egy állarcot viselnek. És nem tudom miért kell valakit kritizálni..
Igen mi jutattuk a csúcsra és igen ha mi nem lennénk akkor ő sem lenne.. De meg lehet azt is érteni hogyha valakinek kezd abból elege lenni hogy körülötte olyan emberek vannak akik esetleg csak a kamerába mosolyognak.. meglehet őt is érteni.
HA esetleg nem tudnád megérteni?
Akkor húzz a pi*ába és gondolkozz el hogy te milyen vagy aztán ha benned nincs hiba akkor írhatsz utálatokat!!
Ha esetleg nem tetszik nektek az hogy valaki nem érzi jól magát a bőrében akkor tartsátok meg magatokban ugyan is ő is ugyan olyan ember mint ti!!
És igen is van lelke és jó hogy azt érzi hogy az emberek akikkel igazából dolgoznia esetleg kamerában/tévében kell szerepelnie hogy egy állarcot viselnek. És nem tudom miért kell valakit kritizálni..
Igen mi jutattuk a csúcsra és igen ha mi nem lennénk akkor ő sem lenne.. De meg lehet azt is érteni hogyha valakinek kezd abból elege lenni hogy körülötte olyan emberek vannak akik esetleg csak a kamerába mosolyognak.. meglehet őt is érteni.
HA esetleg nem tudnád megérteni?
Akkor húzz a pi*ába és gondolkozz el hogy te milyen vagy aztán ha benned nincs hiba akkor írhatsz utálatokat!!
2016. május 25. 18:19
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Volt, hogy szerettem amit csinált, valamikor 2009-10 tájékán. Azóta elkezdtem olvasni róla a híreket, és nagyon kiábrándultam. Ilyen seggfejnek lenni?! Akkor ne menjen el, nem nagyon fog hiányozni senkinek, max a tini talpnyalóinak...
2016. május 25. 19:14
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Végre, elegem van belőle és a nyafogásaiból
2016. május 25. 23:06
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Szegény, megértem, teljesen átérzem a dolgot, tipikus gyereksztár példája ő is!! NEM engedném a tiniket a sztárcsináló gépezet közelébe, mert ártalmas számukra! Justinból SOHA nem lesz boldog ember!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: