A csalfa fiatalember a Redditen osztotta meg történetét, miszerint exbarátnője kedvenc sorozata által állt bosszút rajta.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Trónok harca által állt bosszút hűtlen barátján egy lány
2016. május 24. 09:42
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 24. 10:42
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Ki nem sz@rja le, hogy ismeretlen vadidegenek hová regisztrálnak és mit posztolnak?
2016. május 24. 12:46
|
|
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline
|
Totálisan megérdemli. :'D Nem mintha ez olyan hű, de nagy bosszú lenne, de legalább a lány jobban érezheti magát utána ><
2016. május 24. 13:10
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Úgy kellett neki. Mindenesetre kreatív egy ötlet ez a részéről, minden elismerésem hogy ilyen találékony volt!
Ez még annál is rosszabb mintha mondjuk a cuccait dobta volna ki, egy életre elrontotta neki a sorozatát!
2016. május 24. 15:14
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Szerintem ez se nem ötletes, se nem vicces. Leginkább szánalmas. A csaj saját magát járatja le vele, hogy még mindig ennyi energiát fektet abba, ami már rég elmúlt.
Minek töltené bárki az idejét azzal, hogy az exét szívassa? Persze lehet, hogy a srác bőven megérdemli, de hogy szakítás után csak magának árt vele az, aki ilyen agyalágyult bosszúkon lovagol, az is biztos. Ráadásul elárulja magát vele, a napnál is világosabb, hogy a csaj még mindig nincs túl ezen a kaszanován. Mindegy, ahogy nekik tetszik, de olcsó játék h*lyegyerekeknek, ahogy mondani szokták.
2016. május 24. 15:40
Ennek a cikknek már megint mi értelme volt? Mi köze a starity-hez? A legutóbb a "félresikerült randi+bunkó pasi, aki követeli a kávépénzt" volt a téma most meg ez? O_o Lassan lehet indítani egy rovatot "Párkapcsolati és Ismerkedési Mélypontok" címmel. A címet olvasva valami nagyobb dologra számítottam, de ez a nagy "bosszú" olyan gyerekes... Általános iskolások szívatják ilyennel a másikat és szintén általános iskolások fognak ettől padlót. Azt aláírom, hogy a csaj meg lehet bántódva, de ez...szánalmas... Ezzel csak azt bizonyítja, hogy még mindig akörül forog a kis világa, aki kiakasztotta, hogy kötődik hozzá... A srácot meg mégis ki kényszerítette rá, hogy olvassa végig ezeket az üzeneteket? Amint meglátta az első olyan apróságot, ami a Trónok harcára utal, simán bezárhatta volna az SMS-t/netes üzenetet... -.- Csak látszólag ennyi sütnivalója nem volt... Amúgy azt se értem, hogy minek kell ebből ekkora hisztit csapni. A bemutatókban is vannak spoiler-ek és a neten is belebotolhat véletlenül egy-egy utalásba...
Gratulálok nekik, ha mindketten ennyire agyalágyultak, akkor nem is értem, miért vannak külön. Teljesen összepasszolnak...
Gratulálok nekik, ha mindketten ennyire agyalágyultak, akkor nem is értem, miért vannak külön. Teljesen összepasszolnak...
2016. május 24. 15:41
Hát meg is érdemli! Ha megcsalja a barátnőjét, az legyen a legkisebb gondja, hogy nem nézheti spoiler nélkül a Trónok Harcát! Teljesen egyetértek a lánnyal.
2016. május 24. 16:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Bessie @ 2016.05.24. 15:56)
Nekem nyilvánvaló egyedül, hogy ne olvassa el a csaj üzeneteit? Sok helyen meg létezik a tiltás is...
Nekem is ez jutott az eszembe. Ha látom fészbukkon nem nyitom meg, aztán letiltom a francba. SMS-t küld? Törlöm olvasás nélkül, oszt' csókolom. Én inkább azért irigylem a csajt, hogy mennyi szabadideje van. Középiskolás koromban sem unatkoztam ennyire, nemhogy most a meló mellett.
2016. május 24. 17:16
Lol, ez a csávó egy lúzer. Minek nyitja még? Oké, az elsőnél még megértem, de ha elkezdi olvasni és látja hogy mi van benne...
És utána még ő panaszkodik?
És utána még ő panaszkodik?
2016. május 24. 17:48
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Micsoda dráma, de komolyan. Vagy csak én nevettem egy igazán jót ezen a cikken?
Ahogy előttem is leírták, olcsó játék h*lyegyerekeknek. Csak gratulálni tudok az intelligencia szintjükhöz.
2016. május 28. 17:20
Seggfej! Én nem spoilereznék hanem hetenként szétveretném a pofáját. A sorozatot meg hadd élvezze!
2016. május 29. 07:13
|
LeonaLewisNewsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.11. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 243695 offline
|
Tehát a csávó segghülye hogy ezek után is elolvassa
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: