Starity

Klippremier: Adele – Send My Love (To Your New Lover)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 24. 17:14 #21
- törölt felhasználó -    
nem tud mellé fogni! smileeee.gif szuper dal és klip! biggrin.gif
2016. május 25. 18:51 #22
- törölt felhasználó -    
Szeretem ezt a zenét! smileeee.gif Tetszik, hogy kicsit eltér a többi számától. smileeee.gif
2016. május 25. 20:43 #23
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Nekem tetszik!
2016. május 25. 22:54 #24
peaceandlove
peaceandlove
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1625
Csatolások: 0
Azonosító: 233941
vártam hozzá a klipet már smileeee.gif
2016. május 27. 21:08 #25
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nagyra tartom Adele-t, mert döbbenetes tehetség, és nagyon jellegzetes, királynői stílusa van. Igazán kiemelkedő karaktere a mai zenei világnak, de... és igen, mindig van egy de. Annak idején, amikor betört a popiparba a Rolling in the Deep-pel, nagyon sok dalát meghallgattam. És arra gondoltam, íme egy nő, aki sikert kovácsolt a fájdalmából. Írt egy albumnyi dalt a férfinek, akit szeretett és aki megcsalta, és híres lett ezen dalok által. Mi több. Nagyon gyorsan a legmagasabbra jutott. Istennő lett. Győzött. Visszavágott. Komolyan, jó érzéssel töltött el ez engem, azt gondoltam, ő a továbblépés mestere. Mint egy főnix madár. Csakhogy azóta évek teltek el, neki van egy nagyon rendes párja, született egy gyönyörű gyermeke is, ő mégis még mindig ugyanarról és ugyanannak énekel. A fájdalmáról énekel annak a férfinek, aki évekkel ezelőtt elhagyta. Azt hiszem ezt mégsem továbblépésnek hívják, felemelkedésnek vagy győzelemnek meg végképp nem. Ez a dal is fantasztikus a maga nemében, de nincs benne semmi új. Adele évek óta itt van megrekedve. sad.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Adele Adele 78.