A tegnap este megrendezésre került Billboard Music Awardson debütált Adele legújabb szerzeménye.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Adele – Send My Love (To Your New Lover)
2016. május 23. 10:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 23. 15:08
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Egész jó a dal, a klippel nem estek túlzásokba, nagyon nem. Viszont szerintem nem lesz ebből Hello méretű felhajtás, a Rolling in the deep-et pedig nem hinném, hogy utolérhetné. De majd még kiderül.
2016. május 23. 15:11
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Nagyon tetszik a klip viszont a dal annyira nem
2016. május 23. 16:46
biztos velem van a probléma mert szerintem tök ugyanolyan a hangja mint az összes többi számában, viszont ennek a hangszerelése nem tetszik annyira. "számomra" unalmas, 2 perc körül le is állítottam (sorry a fanktól)
2016. május 23. 16:57
Most komolyan az ezzel a klippel az emberek baja, hogy Adele nem költött rengeteget egy csili vili videóra, hogy megdöntse azt a VEVO rekordot, amit amúgy is ő tart? A dal ritmusos és fülbemászó és ahogy ő is mondta, ő a fülnek készíti a zenéit.
2016. május 23. 18:25
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Igen, igaza van Adlenak. A zenéit nem a szemünknek készíti
viszont ha már adódott az a lehetóség, hogy kifejthetjük a kommentszekcióban a véleményünket, akkor mi ezt meg is tesszük. Nekem sem nagyon jött be, ugyanis egy kicsit unalmas. De Adelt nem fogom bántani emiatt, mert amúgy rohadt nagy tehetség. És igen, lehet hogy a dak se jön be nekem,.de hát, mindenkinek más a véleménye
2016. május 23. 18:26
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
*Adelnak
Bocsi Xd
Bocsi Xd
2016. május 23. 19:16
Hát igen. Adele nem egy Ariana Grande, hogy olyan nagyszerű dalokat írjon/adjon elő (ezt értelmezd, ahogy akarod)
Nekem nagyon tetszik a dal. Kicsit más, de hát ha pont olyan lenne, mint az ediggi dalai, akkor mindenkinek az lenne a baja.
Nekem nagyon tetszik a dal. Kicsit más, de hát ha pont olyan lenne, mint az ediggi dalai, akkor mindenkinek az lenne a baja.
2016. május 23. 19:26
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Tetszik.
Egye fene, meghallgattam, és pozitívan csalódtam. A klip ugyan nem nyűgözött le, a dalt sem fogom rögtön letölteni, viszont egyszer-kétszer meghallgatni jó. Kellemes, hangulatos dal.
Egye fene, meghallgattam, és pozitívan csalódtam. A klip ugyan nem nyűgözött le, a dalt sem fogom rögtön letölteni, viszont egyszer-kétszer meghallgatni jó. Kellemes, hangulatos dal.
2016. május 23. 19:40
Nekem bejön. Könnyed, mégis ízig-vérig Adele-os. Soha rosszabbat.
2016. május 24. 13:04
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Nem a megszokott, de szerintem ez is nagyon jól "áll" Adelnek, már ha értelmezhető amire gondoltam. xd Amúgy picit az elején furcsa volt, hogy egyszerre több képet mutatnak de a vége felé megtetszett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: