A tegnap este megrendezésre került Billboard Music Awardson debütált Adele legújabb szerzeménye.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Adele – Send My Love (To Your New Lover)
2016. május 23. 10:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 23. 15:08
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Egész jó a dal, a klippel nem estek túlzásokba, nagyon nem. Viszont szerintem nem lesz ebből Hello méretű felhajtás, a Rolling in the deep-et pedig nem hinném, hogy utolérhetné. De majd még kiderül.
2016. május 23. 15:11
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Nagyon tetszik a klip viszont a dal annyira nem
2016. május 23. 16:46
biztos velem van a probléma mert szerintem tök ugyanolyan a hangja mint az összes többi számában, viszont ennek a hangszerelése nem tetszik annyira. "számomra" unalmas, 2 perc körül le is állítottam (sorry a fanktól)
2016. május 23. 16:57
Most komolyan az ezzel a klippel az emberek baja, hogy Adele nem költött rengeteget egy csili vili videóra, hogy megdöntse azt a VEVO rekordot, amit amúgy is ő tart? A dal ritmusos és fülbemászó és ahogy ő is mondta, ő a fülnek készíti a zenéit.
2016. május 23. 18:25
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Igen, igaza van Adlenak. A zenéit nem a szemünknek készíti
viszont ha már adódott az a lehetóség, hogy kifejthetjük a kommentszekcióban a véleményünket, akkor mi ezt meg is tesszük. Nekem sem nagyon jött be, ugyanis egy kicsit unalmas. De Adelt nem fogom bántani emiatt, mert amúgy rohadt nagy tehetség. És igen, lehet hogy a dak se jön be nekem,.de hát, mindenkinek más a véleménye
2016. május 23. 18:26
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
*Adelnak
Bocsi Xd
Bocsi Xd
2016. május 23. 19:16
Hát igen. Adele nem egy Ariana Grande, hogy olyan nagyszerű dalokat írjon/adjon elő (ezt értelmezd, ahogy akarod)
Nekem nagyon tetszik a dal. Kicsit más, de hát ha pont olyan lenne, mint az ediggi dalai, akkor mindenkinek az lenne a baja.
Nekem nagyon tetszik a dal. Kicsit más, de hát ha pont olyan lenne, mint az ediggi dalai, akkor mindenkinek az lenne a baja.
2016. május 23. 19:26
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Tetszik.
Egye fene, meghallgattam, és pozitívan csalódtam. A klip ugyan nem nyűgözött le, a dalt sem fogom rögtön letölteni, viszont egyszer-kétszer meghallgatni jó. Kellemes, hangulatos dal.
Egye fene, meghallgattam, és pozitívan csalódtam. A klip ugyan nem nyűgözött le, a dalt sem fogom rögtön letölteni, viszont egyszer-kétszer meghallgatni jó. Kellemes, hangulatos dal.
2016. május 23. 19:40
Nekem bejön. Könnyed, mégis ízig-vérig Adele-os. Soha rosszabbat.
2016. május 24. 13:04
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Nem a megszokott, de szerintem ez is nagyon jól "áll" Adelnek, már ha értelmezhető amire gondoltam. xd Amúgy picit az elején furcsa volt, hogy egyszerre több képet mutatnak de a vége felé megtetszett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: