Végre mindenhol elérhető lett az amerikai együttes első nagylemeze, mely az In Our Bones címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent az Against The Current bemutatkozó albuma
2016. május 23. 08:10
|
|
ATCfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 244633 offline
|
2016. május 23. 14:19
Olyan jó.
Már belehallgattam a neten és bár nem ezek a legkedvencebb dalaim, itt is nagyot alkottak.
2016. május 23. 14:30
|
|
Screamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.24. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 255882 offline
|
Már vártam, hogy megjelenjen róluk egy cikk. <3 Imádom őket és habár az album dalai kicsit másmilyenek mint amit megszokhattunk tőlük, ettől függetlenül rögtön megszerettem a számokat..különösképp a Roses, In our bones és a Blood like Gasoline nyere el a tetszésem, de a Wasteland és a Young&Relentless is belopta magát a szívembe. *-*
2016. május 23. 15:17
|
|
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline
|
Szerintem nagyon jó számok vannak az albumon. A kedvencem talám a Blood like gasoline, de azok között is vannak jó számok, amiket már korábban kitettek. Remélem hamarosan klip is készül egy-két számhoz, mert van aminek a szövege is nagyon beszédes pl.: Roses, Chasing ghosts.
2016. május 24. 16:31
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Egyszerűen imádom....Tény, hogy vannak olyan dalok, amiket kevésbé kedvelek, de azokat is szeretem. Erről az albumról a kedvenc dalom talán a Running With The Wild Things, ezt követően pedig a Forget Me Now, bár az összes zene a szívem csücske
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: