Sztárok, akik fiatalon távoztak közülünk
2016. június 06. 15:26
|
|
RescueGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 148 Csatolások: 3 Azonosító: 238983 offline
|
Paul..
meg mindig hianyzik
2016. június 12. 20:15
És mostmár Christina Grimmie is. Mindegyikük jó ember volt, fiatalak a halálhoz. Nyugodjanak békében!
2016. június 21. 22:14
Megdöbbentő dolog látni, hogy az emberre ilyen fiatalon is lesújthat a halál, nem feltétlenül csak idősen.
2016. június 22. 07:28
|
|
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 offline
|
Vilufanforever,UGYANEZT akartam mondani :3
2016. július 27. 18:59
|
|
MrsJadeHemmingsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.27. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 250173 offline
|
Azt olvastam, hogy Kurt nem lett öngyilkos. Állítólag olyan sok heroin volt a testében, hogy a kezét se bírta volna felemelni, nemhogy meghúzni a ravaszt. A búcsúlevélről már ne is beszéljünk... Az is lehet, hogy a felesége ölte meg. Úgy tudom nem voltak jó viszonyban.
2016. július 27. 19:03
Annyi tehetség távozott el fiatalon.
Nem tudom, más hogy van vele, de én utána enyhe depresszióval tudom csak újranézni a filmjeiket, vagy újrahallgatni a számaikat.
Nem tudom, más hogy van vele, de én utána enyhe depresszióval tudom csak újranézni a filmjeiket, vagy újrahallgatni a számaikat.
2016. augusztus 27. 19:11
|
|
brown_loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 246826 offline
|
"A Nirvana alig pár évet létezett. A semmiből jött, elsöprő sikere nemcsak a szakmát, a zeneipart rázta meg, hanem a bandát is. Kurt Cobainnek nem volt elég ereje, szellemi muníciója, érzelmi biztonsága, sem elég ideje ahhoz, hogy feldolgozza. Nem tudta kivárni, hogy beérjen. Pedig most már jó. Elmúlt a hisztéria, de még mindig vannak és lesznek hívek, akik pusztán a zenéért hallgatnak Nirvanát, és ha Kurt fejest ugrana a felhőjéről, kézről kézre adnák a sárgolyó körül." Szeretlek Kurt ♥
2017. augusztus 01. 00:39
Szegények... A legjobban Ledgert "ismertem". Rettenetes, hogy ilyen fiatalon eltávoztak. R. I. P.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: