Cikkünkben kilenc olyan sztárt mutatunk be, akiknek korai halála törte derékba karrierjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok, akik fiatalon távoztak közülünk
2016. május 20. 18:00
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Nyugodjanak békében!
Én Whitneyt odaraktam volna még a listára...
Én Whitneyt odaraktam volna még a listára...
2016. május 20. 18:13
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Drága Amy!
Nem hiszem, hogy lesz olyan, amikor nem fog könnyeket csalni a szemembe mindaz, ami vele történt. A szemében, a dalaiban mindvégig ott volt élete tragédiája.
És drága Paul, mert igazságtalan, ahogyan véget ért az élete. Még annyi minden volt benne, annyi mindent szeretett volna tenni és adni.
Nekem mindketten "hiányoznak".
És drága Paul, mert igazságtalan, ahogyan véget ért az élete. Még annyi minden volt benne, annyi mindent szeretett volna tenni és adni.
2016. május 20. 18:27
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
Paul,Brittany,Heath,Amy,Kurt :'(
2016. május 20. 18:37
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
És sajnos ott van még Jonathan Brandis is
Nyugodjanak békében
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: