Dylan O'Brien búcsúzik a Teen Wolftól?
2016. május 20. 21:07
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Dylan azt nyilatkozta, hogy ameddig a sorozat zöld utat kap, addig ő is a részese lesz. Nem hiszem, hogy ezek után csak úgy kilépne, főleg hogy a közeli barátai is ott vannak.
De! Ha esetleg mégis igaz lenne a hír, nagyon sajnálnám, hiszen személy szerint miatta nézem még a sorozatot, egyébként már nem hoz annyira lázba. És azt gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, így ha esetleg tényleg ki is lépne, az a sorozat végét jelentené...
2016. május 20. 21:33
|
|
Shadow.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 251175 offline
|
ariana grande14 teljesen egyetértek!
2016. május 20. 22:37
|
|
Ellinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 255453 offline
|
Körülbelül úgy egy éve, de ha annyi nincs is, akkor minimum fél éve közölték már, hogy ALÁÍRTA A KÖVETKEZŐ ÉVADRA vonatkozó szerződést. De, mint előttem már mondták, Jeff bácsi hál Istennek már cáfolt minden baromságot.
2016. május 21. 08:41
Én úgy tudom, hogy már aláírta a szerződést a következő évadra vonatkozóan. Nem hiszem, ennek fényében, hogy kiszállna. Ő ott az egyik legjobb karakter egyébként is.
2016. május 21. 09:12
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Olyan vicces olvasni az előttem álló emberek olyan fajta kommenteit hogy "jaaj, ne már, nem mehet el, hiányozni fog, remélem nem megy el"
Emberek! Gondolkozzatok már
1. Dylan aláírta a szerződést a 6.évadra, amit nem lehet csak uúgy egy film miatt felbontani
2. Dylan azt is megígérte a sorozat hatalmas rajongókörének, hogy addig marad a sorozatban, amíg tart
3. Jeff már cáfolta a pletykákat, amelyek Dlyan kilépéséről szólnak.
Annyira utálom amikor az oldal drága cikkírói ilyen ostobaságokról írnak cikket. Könyörgöm, ha csak pletyka, vagy ha egy olyan dolog, ami nem 100% akkor miért kell cikket írni róla?
Emberek! Gondolkozzatok már
1. Dylan aláírta a szerződést a 6.évadra, amit nem lehet csak uúgy egy film miatt felbontani
2. Dylan azt is megígérte a sorozat hatalmas rajongókörének, hogy addig marad a sorozatban, amíg tart
3. Jeff már cáfolta a pletykákat, amelyek Dlyan kilépéséről szólnak.
Annyira utálom amikor az oldal drága cikkírói ilyen ostobaságokról írnak cikket. Könyörgöm, ha csak pletyka, vagy ha egy olyan dolog, ami nem 100% akkor miért kell cikket írni róla?
2016. május 21. 09:51
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
Te jó ég! Ezt nem hiszem el! Miatta kezdtem nézni a sorozatot és ő a kedvenc színészem. Remélem tényleg csak kamu!
2016. május 21. 09:54
Neeeee!! Nélküle nem lenne a Teen Wolf igazi Teen Wolf..Kérem nee.
2016. május 21. 10:28
sokkolo volt a hir szamomra, de nem igaz ez a pletyka. Par honapja mar belett igerve, hogy a stydia fanok orulni fognak a hatodik evadnak.
A tegnapi nap folyaman azt olvastam, hogy semmifelekeppen nem tervezik Stiles kiirasat, de szerezni fognak egy masik szineszt addig mig Dylan nem ter vissza forgatni.
a legfrissebb hirekbe olvastam, hogy meglett erositve, hogy Dylan nagyon hamar visszater a forgatasra.
A tegnapi nap folyaman azt olvastam, hogy semmifelekeppen nem tervezik Stiles kiirasat, de szerezni fognak egy masik szineszt addig mig Dylan nem ter vissza forgatni.
a legfrissebb hirekbe olvastam, hogy meglett erositve, hogy Dylan nagyon hamar visszater a forgatasra.
2016. május 21. 10:51
Szerintem ez megint csak egy kamu...Hisz Dylan az egyik legjobb karakter a sorozatban....de ha nem akkor nagyon sajnálom.
2016. május 21. 14:33
|
|
BanánosTicTac3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 245247 offline
|
Ne már!! Nélküle már nem is jó a Teen Wolf! Ha nem lesz benne a 6. évadban, akkor tuti, hogy nem fogom nézni! Remélem csak kamu!
2016. május 21. 17:57
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Több csoportban és oldalon is láttam a hatodik évad szereplőinek a listáját, és szerepelt. Szerintem megint csak egy pletyka, hogy beijesszék a rajongókat.
2016. május 21. 19:43
most hallottam valakitol egy olyan hirt, hogy Harry Styles ugrana be Stiles szerepebe, amig Dylan nem tud forgatni XD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: